Song for today


Hemgång.

Japp igår blev det helt klart att jag drar hem till Falun igen, men nu har det blivit lite ändrat ytterligare. Åker redan imorgon och möter upp mina föräldrar i Karlstad som sedan forslar hem mig.
Erik hann inte hit till helgen tyvärr, så fanns ingen större anledning att stanna kvar i detta land och slösa pengar på det man gör en lördags kväll.
Så imorgon vi 13.00 sätter jag mig på bussen till sweden igen.

.

I brist på annat tog jag mig en fiiin promenix och två stycken på hälsningar på stan idag!
Började med att utforska Aker Brygge på utsidan och satt och glassade i solen vid hamnen i ca 30 minuter med ljuvlig soul i lurarna! Promenerade lite i och runt hamnen vilket var underbart!
Tog mig sedan upp på Carl Johan för att titta om Tammy och Sandra jobbade så jag kunde säga hej.
Började med Tammy och på vägen dit, mitt på Karl Johan KRRRAAAASSSCH BOOM BAAAAANG!!!
En ca 4 meter lång, 2 dm tjock IS pinne faller ner från ca 6-7 meters tak rakt framför ögonen på mig. Staden var fullproppad med folk men den träffade inte en enda! ca 20 riktigt skärrade människor stannar upp tänker vilken tur de har att de är livet och minst 30 till står och funderar hur i hela friden detta kunde hända på Oslos mest folktäta gata.
Glad är jag iaf att jag inte kommit ca 5 sek tidigare.

Vidare till carlings på Arkaden där jag möter en sjukt glad som alltid Tammy, men idag kanske ännu lite gladare och finurlig då hon käkar så stark morfin för smärtan i foten så hon är hög haha. Ja det var en rolig pratstund må jag säga! Och hon visade mig en så Sjukt,  med stort S Snygg de palma tröja jag vill ha. men men budgeten kanske inte är den bästa just nu så blir nog ingen...
Hon berättade sedan vart Glitter butiken ligger som jag har letat efter sen jag kom. Faktum var att den låg vägg i vägg med en URban butik jag varit inne i ca 10 ggr haha, man kan inte ha koll på allt!

Så traskade dit för att titta om min kära vän Sandra som jag träffade i Barcelona jobbade, och javisst!
Där stod hon med massa folk omkring sig. Denna nu varande Butikschefen hade fullt upp, men vem har inte tid till en Johan som man inte träffat på ett tag?
Tog en del av hennes arbetstid och snackade massa. Sjukt trevligt att se henne igen!

Men nu är jag tillbaka hemma och ska titta på Greek igen och senare spisa Pommes Frites, wohooo!
so long.

Akers Brygge by winter.

Falun nästa.

Yes efter många om och men har jag nu bestämt mig för att det blir falun för min del från slutet av denna vecka tom hela sommaren.
Känns trist att lämna alla folks här i Oslo, samtidigt som det blir skoj att komma till alla där hemma och skata och åka snowboard igen. Men som sagt detta var det mest lönsamma beslut för mig då jag börjar bli strapped for cash.
Yeah yeah, nu får det bli en promenad i Solen i Oslo med lite skön gammal soul i lurarna, Al, Bobby, Bill och så klart kungarnas kung, Stevie.

See you around.

Decisions part. 2

Oj nu blev det svårt.
Idag vaknade jag och gick upp relativt tidigt för att fortsötta jakten på ett jobb här i Oslo. Men innan jag satte igång tänkte jag att jag kollade mailen innan jag satte igång. Det visade sig at det kanske skulle avgöra framtiden fram till i sommar. Fick nämnligen jobb erbjudande om ett väldigt intressant jobb i mitt kära Falun, hos min förra arbetsgivare och det verkar vara snarast jag skulle börja...
Så nu sitter jag här, har spanat runt hela dagen efter ställen att bo om jag väljer det, vad jag gör med mina superduper vänner här i Oslo och lägenheten.
Det jag konstaterat att jag tjänar på att åka till sverige igen. nu då mina pengar börjar sina vilket kanske är den största faktorn. Kan skata betydligt mer i bättre hall, kan åka snowboard samt att ja får hänga med alla sköna vänner jag varit utan sen i somras.

Ärligt så lutar det åt att det blir Falun igen i slutet av denna vecka, men innan det måste alla som bor i denn lägenhet vara överens iaf så.

En ung man gick och lade sig...

En ung man gick och lade sig, kysste sin fru och somnade. Plötsligt vaknade han och såg en äldre man i vit dräkt stå bredvid sängen.
- Vem är du och vad gör du i mitt sovrum?
- Jag är Sankte Per och du är inte i ditt sovrum, sa mannen.
- Va!? Menar du att jag har dött? Jag är ju så ung, sa mannen. Skicka mig genast tillbaka till min fru!
- Så enkelt är det inte, sa Sankte Per. Du har bara två möjligheter att komma tillbaka till jorden. Den första är som hund..
- Som hund? utbrast mannen. Nej det passar mig inte. Vad är den andra möjligheten?
- Det är att komma tillbaka som höna, svarade Herren.
- Okej, låt mig bli en höna! bestämde mannen.

Sagt och gjort. Den unge mannen förvandlades till en vacker höna och befann han sig åter på jorden, i ett hönshus. Snart kände han en märklig känsla i bakdelen.
- Jag exploderar, tänkte han. Det här var kanske inte en så bra idé.
Då kom en tupp fram till honom
- Du måste vara den nya hönan som Sankte Per berättade om. Hur känns ditt nya liv? frågade han hönan.
- Ganska bra, men jag har en så märklig känsla, som om jag ska explodera, svarade mannen.
- Ja, skrattade tuppen, du måste lägga ett ägg!
- Och hur gör jag det? Jag har aldrig lagt ett ägg!
- Du gal högt två gånger och sen pressar du så länge du kan. Så gör alla andra hönorna, förklarade tuppen.

Mannen gol två gånger och pressade tills det inte gick mer och ut kom ett ägg!
- Det gick ju bra! Jag gör om det, tänkte mannen.
Han gol igen och tryckte, och ut kom ytterligare ett ägg. Och eftersom det kändes så bra, gjorde han det en gång till. När han gol, hörde han plötsligt en röst:

Oskar,vakna för helvete,du skiter ju ner hela sängen!

Denna historia tyckte jag och jocke var så sjuuuuukt rolig då vi satt o jobbade i Barcelona. och jag tycker den är minst lika rolig idag!! HA HA HA


Doin my own dang

Hej hopp gummi avlopp. Denna dag har inte varit alltför aktiv. gck upp vid 10 för att söka jobb. satte fram till typ 3 och sökte, mailade, sökte o mailade till bemanningsföretag och så vidare. FÅr se om jag får några svar imorgon, men ska iaf fortsätta söka loss på nätet en dag till sen ger jag mig på butikerna på plats!
Men när jag var klar så såg jag iaf på 7 avsnitt av Heroes, tvättade, lagade mat, och städade lite. Viktor kom hem och vi kollade på Taken som förövrigt var en grym film!
Men nu sitter jag här och läser om hur THE fotbollsmötet idag som blev mållöst och inte minst Zlatan då, och glider runt på thw world wide web.
Annars så är jag sjukt stokad på att jag INTE kommer sitta och ringa runt hela dagarna till företag, så här kommer en låt på de!

TÄVLING!

Fick denna bild på mailen idag av min kära fader!
Den som gissar rätt vad det är vinner ett pris!

Decisions.

Japp har yagit både ett, två och tre viktiga beslut idag.
Det första var att jag tackar ja till jobbet i sommar i falun, det andra var att jag tar tillbaka min lägenhet i sommar, och det tredje att jag sa upp mig från mitt nuvarnde jobb.
Då det första beslutet togs så kände jag att det var ovärt att fortsätta mitt jobb. Saknar Falun och alla dudes som fan så vill verkligen dit i sommar, believe it or not. Så tackade ja till jobbet vilket betyder att jag drar om ca 3 månader till sverige. Och med det jobbet jag har nu skulle det ta ca 3 månader innan jag börjar tjäna BRA på så jag sade upp mig direkt och lade alla kort på bordet. De tyckte att det var synd, och det gör jag med litegranna.
Men med handen på hjärtat så fan... Telejobb är jag inte redo för igen ännu. nu var iof detta sjukt spännande med, men som sagt det hade tagit tid för att komma dit man ville. och jag är i bejov av pengar NU inte om 3 månader.
Vad kommer härnäst?
Setat och kollat runt på lite jobb nu i ett tag och kommer ringa bemanningsföretagen imorgon och kolla runt. Skulle väl tippa på att det blir ett matbutikksjobb. men vi får se, måste agera snabbt iaf!
Men Falun och Dalarna i sommar och vad händer efter det, det får tiden visa.

Vilken dag...

Vaknar upp och hör viktor städa loss, och jag frågar vad klockan är. svaret blev halv tre. oj då vare dags att gå upp!
Igår kväll var vi över till Markus och hans flickvän på födelsedags fest. den var sjukt soft men spårade vid ett par tillfällen. Drog iaf hem bland de sista därifrå, jag viktor och simon och somnade in här hemma. och som jag skrev tidigare så började söndagen rätt sent. 
Och vi skulle ha skatat igår men då fick vi förhinder så vi skulle skata idag istället på kvällen.
Vid 6 kanske kommer jag på att jag får lov att jobba, buhuuuuu, en kvart senare ringer Martin och säger att de är dags att skata :(
SÅ ingen skate alls denna vecka. sjuuukt tråkigt och antar att det inte blir någon dessa kommande veckodagarna heller.
Men men, nu blir det att somna in till lite skön musik i sängen, en av låtarna blir denna!

Skulle dock haft covern med Lilly Wood & the prick men den fanns ej på tuben så här är orginalet.

Yolanda... hahaha

Herreguuuuuuuud.

Mer tacokvällar åt folket!

Hallå alla glada, sura, uppe, nere, inne, ute, fina, "fula och dom riktgt fula", helgen är i full gång och har redan satt sina spår.
Gårdagen: jobbet, sen fredagspils med jobbet på evergreen, efter det var det hem och städa innan främmandet kom.
Jag, victor, katarina och Lova  möttes upp och handlade alla ingridienser som man behöver för att käka den nya svenska nationalrätten, "TACO".
Vart man är med svenskar, europa, indonseien, usa, asien så är det Taco som lagas... Men inget fel med det då det är så sjuuuukt gott :)
Aja vi lagade till den och käkade den och det var sjuuukt gott och trevligt, vi drack lite alkohol till maten. efter maten fortsatte vi tydligen att dricka och vips så var alla bra vimsiga, högljudda oh väldigt glada. haha. Vi satt i soffan och sjöng högt och glatt till, spice girls, backstreet boys osv! vid 4gav vi upp typ, eller ja en annan hade gett upp lite tidigare då tröttheten slog in tydligen haha. aja
idag blire lite chilling och kanske skate! sedan blire nog lite beera med Martin o dudesen. vi må se.

Ha det!

I want to have game.


Hej hopp vanliga dag!

Japp idag har det varit helt vanlig dag och inget superskoj har hänt direkt... Jobbade, det gick skit.. hem käkade, ut och sprang, eller ja i Stadion, och nu blir det film med viktor!
Men en glad nyhet då Kat ringde och varnade oss att hon skulle "sitta som ett plåster på oss" nu då hennes sambos åker till sverige haha, det ska bli fun! 
Aja har inget vettigt att komma med förutom denna video ;)


For the band...

Som förra veckan meddelade världen att de ännu en gång skall/har återförenats!!
Nu är det kanske inte den musiken jag lyssnar på just idag, men dom ÄR legender och kommer alltid gilla de där pajjasarna! Here you go med en oooold video.!


Mustach sjuk.

Andra omgången av mustachodlingen! haha.
För typ ett år sedan så hade jag odlat en liten mustach för de va häftigt tyckte ja! Dock har jag lite för ljus skäggväxt så fick lov sminka den för att den skulle bli cool, Men jag kände mig lite gay faktiskt så tog bort den.
Men nu gör jag ett nytt försök och hoppas på att min mustch växt blivit mörkare! annars ryker den direkt!
där hade vi den förra ja, sedär...

Annars är jag hemma och är sjuk idag.. mådde inge bra alls inatt, men imorse när jag vaknade var det ok. Gick till jobbet och efter 10 mins fick jag lov gå hem. helt väck i huvet och illamående och en väldigt orolig mage. Jag blev nog den 3 dje i ledet i detta hus som har denna bakterie haha! men men, kom jobba lite hemifrån iaf så ska göra det när jag samlat krafter!
Ha det!

trikken

Nu ska jag klaga lite på att kollektivtrafiken i detta land SUGER eller iaf när det är snö ute...
Senaste gångerna jag skall ha menat ta trikken någonstans har den kommit mellan 20-60 min försent. Så ikväll fick jag ej min mössa o toastjärn med mera.
Men jag är rätt glad ändå, för nu känner jag att jag kommit in i löpningen igen och hittat rytmen woho!
Nu ska jag bjuda på lite bra hipelihop!

GAAAH "Det här videoklippet är inte tillgängligt i ditt land. Hoppade över till nästa tillgängliga video." vilken regering har bestämt detta påhitt på tuben att vi i sverige inte får lyssna på politiskt korrekt musik??
Ta hem låten alla intresserde.
 Public Enemy - By The Time I Get To Arizona

Glömde!

Att skriva att jag saknar dig Ami minst lika mycket!

måndag...

Då var den nya veckan igång! kunde börjat bättre på jobbet, men har grundat en hel del så detta ska nog gå fint!
Annars så ska jag snart käka sallad sen ev hämta lite stuff från sverige, sedan ta en löparrunda i bislettstadion!
Från paketet från Swe får jag äntligen min fantastiska mössa. Letade genom hela oslo efter en liknande, men fanns ej att få tag på. Så beställde en från junkyard till mor o far som sedan fixade hit den! Köpte den btw med presentkort från min kära syster!! Och påtal om min syster fick jag ett brav på posten idag av henne. alla hjärtans dag kort som fick mig att le brett och stort!
Annars är Erik i sverige i några dagar och vi saknar honom redan.
Yeah yeah nu blire keeeek!
solong 
(mössan)ja...

Som sagt en av de bästa filmerna...

Happy Valentines Day!

Idag är inte vilken dag som helst! Utan idag är den dagen alla singlar känner sig som mest ensamma haha. Men det är bara och bita i det sura äpplet och hoppas alla andra har det hur bra som helst! Men det ska vi med ha!

Hoppas på att få spendera några timmar med min kjäresta på denna dag dvs skaten, annars blir det kanon party idag vilket jag ser fram emot!
Men bara för att det är just denna dagen ska jag bjuda på något alldeles FÖR kärlekssamt! Lyssna och njut!


Fredagspils!

Ja fredagspils verkar vara det enda som driver det här landet till en ny arbetsvecka.
Det enda de nackar om hela veckan är den legendariska fredagspilsen och jag vet inget jobb här som INTE har fredagspils... Det vill säga att efter jobbet på fredag går kollegorna på en pub för att bli bjudna på öl av företaget! Det tackar iaf inte jag nej till! Dock blev det lite struligt idag....

Kom till jobbet 07.55 och märker att systemet är nere för andra gången denna vecka... Vi startar dagen med kurs so alltid i princip! sjukt seriöst, värt och intressant! som en skolklass! vi lekte charader haha och systemet funkade inte vi 09.30 och chefen meddelar att vi kan få gå hem.
Jag sitter kvar lite för att få igenom ett sälj men utan resultat. Kliver ut i den -10 gradiga kylan och kommer på att jag inte har nyckel in hem, Så planen att ut och löpa innan fredagspilsen sprack. In till the main city och kikade runt och tillbaka till jobbet, Mina 2 chefer var kvar och systemet hade gått igång. så jag sitter där ensam säljare och jobbar på och får iväg ett avtal! vilket imponerar på mina chefs och medarbetare. vid 2 kommer jag hem då erik med kommer hem. Vi storstädar och sen var det dags. 16.00 EXAKT skulle vi samlas för fredgapilsen. blev bjuden på 5 bärs av företaget och köpte en själv och klockan var 19.00 men kändes som 23, då jag beslutade att gå hem då de andra gick hem osv.

Väl hemma åt ja en pizza , en del chips och kola och såg Naken med erik och PANG så mår jag sjuuukt dåligt haha kräkfärdig o allt och här sitter jag. aja vi laddar för imorn iaf!
Nu blire chillin!
Hej Hej

Hell Yeah.

"A black president wont stop it, matter of fact Obama is letting his bombs fall over Palestina right now"
Spelningen igår var lätt den absolut visaste jag skrev precis långa meningar om den korrupta världen men ångrade mig. vet ej varför, borde skrivit det för det är det bistra sanningen, Nu är vissa länder värre än andra hmmfUSAhdem.  men men. Jag kan bara rekomendera att lyssna och läsa igenom Dead Prez´s texter för den som inte är helt nöjd med dagens samhälle och syn på saker.

" want to be free to live, able to have what I need to live
Bring the power back to the street, where the people live
We sick of workin for crumbs and fillin up the prisons
Dyin over money and relyin on religion for help
We do for self like ants in a colony
Organize the wealth into a socialist economy
A way of life based off the common need
And all my comrades is ready, we just spreadin the seed" 

Dead Prez tonight

Wohoo!
Idag skulle bli den dagen då jag tog mitt första samtal på jobbet! dock så hade hela systemet kraschat. och chefen sa att om det inte var fixat till 12 så skulle vi få gå hem om vi ville. vid 12.40 gav jag upp och här sitter jag hemma och degar. eller LADDAR FÖR IKVÄLL ÄR DET DEAD PREZ!!!

WOAAA magsjuka i huset!!!

Woaaa skulle ut o springa med terese ikväll, hon kom hit och chillade medans vi smälte maten. Hon blev dock dålig jag fick springa själv och hon ligger sen 2 timmar tillbnaka inne på toagolvet och ja gör de man gör vid magsjuka via munnen...
Bara inte vi blir smittade då vi ska på Dead Prez im

The Berrics Steal uppfolding

Yes haha skrev iett inlägg förut att jag skulle sno den från berrics blog hittade den dock ej men här är den! FETT bra

Working class hero!

DÅ var stenen i rullning. och 2 dagar på nya jobbet har redan gått. Dock inte satt igång helt riktigt, men förberedd att börja ringa imorgon bitti. Har under 2 dagar fått säljkurs och även en del marknadsföring. Har fått det mestadels av min chef som är helt fantastiskt duktig på det han gör, en RIKTIG säljare som skulle kunna sälja vad som helst. Dock säljer han inget utan bossar, lär upp och pushar en.
Idag har jag "propsat" dvs letat upp företag jag skall kontakta imorgon. finns ju en hel del men inte alltför lätt ändå kan ja lova. V får se hur det går imorgon! Och jag hoppas jag kommer gilla det!

Annars sitter jag och väntar på att kyllingen ska tina upp så jag kan fixa kllingsalad till familjen här hemma. Ska bli gott gott, senare en springtur på Bislett stadions löparbana under tak.

Veckans höjdpinkt är möjligen att vi ska på Dead Prez imorn, det ska bli sjuuukt grymt alltså! 
Eller så alla hjärtans dag som kommer firas utan någon käresta haha.

First day at work

Om 20 mins ska jag börja gå till nya jobbet för första gången. Börjar med en 3 dagars kurs/introduktion och jag hoppas på succes för då rullar degen in bra kan ja lova, Jag hoppas på en sjukt sköna arbetskamrater, Då jag var där på intervju var det i princip bara unga som jobbade där så hoppas de är schyssta med! Chefen skulle tydligen vara heeeeelt grym enligt de som jobbade där, så vi hoppas så då!
Annars idag så ska vi på en till arbetsintroduktion faktiskt! Jag erik och Viktor skall till Nydalen för ett promotions jobb som man kan ha till ekstraknäck samt ett sjukt soft jobb. Glida runt på events och bjuda på gratis produkter! Yeah yeah nu ska jag ta och dra mig snart!
Ha de!

Song for you

Min sambo erik introducerade mig till detta band. Sjukt bra låt!
PUMPA LOUDLY!

Livets dryck

Finns inget som detta att dricka! Sopar banan av i princip alla drycker!Sikken helg!

Hallå där!
Då var det söndag igen och helgen flög förbi snabbare än vanligt! men det går ju fortare ju mer roligt man har!
Fredagen började med att träffa Johan på stan, vi åkte sedan, eller nej vi gick sedan hem hit för att fika och se på Zeitgeist som förövrigt är helt sjukt bra! Han drog hem till sin tjej och vi gick till vinmonopolet. Vidare hem för att knäppa en och annan och vi hade planer att gå vidare. Dock kom vi inte längre än till 9:de avsnittet av Charterfeber(norskt sjukt kul tv program) dvs vi satt hemma hela kvällen och chillade och skrattade sjukt mycket haha.

Lördag, the magic lördag alltså.
Vaknar upp och hoppsan vad klockan var mycket, skulle och skata med hjalle och massa dudes vid 2, men blev ändrat till 4 så beslöt att jag skulle hänga med Erik och Viktor på stan o grunelokka en sväng. vilket skulle visa sig vara ett bra beslut. BRA BESLUT. Vi pulsade i den nykomna 4 dm snön hela vägen till grunelokka där jag hittade ett par FETA shades.


Vi gick vidare och drog oss in mot city där det var KAOS för det har verkligen kräksnöat konstant i 3 dagar nu och Oslo har sämst verkligen sämst snöröjning, eller de tar knappt bort snön. Men men det var Lätt värt det för nämnligen så visade mina vänner mig en skoaffär vilket blev Heeelt fantastiskt! Hittade mina favoskor alltime som jag haft tidigare och de fanns kvar i min stl!!!!! Och de var på halva priset! Dojjorna gjorde en gång förut, och alla sålde slut och alla ville ha mer så de började producera dem igen och tack för det säger jag!

Fick samtal från hjalle att de var dags att tagga till skatehallen så skulle skynda mig hem, dock klarade inte trikken av detta snökaos så det tog 335 mins att ta sig hem haha, ajaj drog och skatade och det var sjukkt kul som alltid. blev några timmar där.

Vidare hem panikduschade och tog bussen till Linnea, Katarina och Lollo som bjöd på skaldjurslasagne, kladdkaka och en mcyket trevlig förkula. Oerhört gott! Det gjorde dom bra! Lova och en till dude var också där och gjorde det ännu trevligare! Sedan var det dags att dra på en inflyttningsfest till en ganska märklig dude som visade sig vara schysst. Sjukt grym lägenhet med 2 loft och grejer mitt i stan och det var proppat ed folk! 

Tappra som vi är var vi bland de sista kvar. Väl ute från lghtn så bestämde sig att lenny och lollo att ja skulle hamna i snön, och chii fick dom haha! 2 vita snödamer raklar sig upp från dne djupa snön efter att en viss johan lätit dem hamna där. Och så fortgick det ett tag tills jag och viktor tog beslutet att gå hem!

Dock var vi ej trötta utan vi såg halva Hundtricket innan vi släckte lampan och klockan var ganska mycket.

 

Haha nu har ja skrivit en hel uppsats men men...

Bra helg och bra skor!

Tjing tjing


Woho

SItter och laddar med Frank Sinatra innan vi gör stan osäker,
Senaste dagarna: En hel del fikande, lite bit öl, träffat JOhan Rappling som är på besök i stan, sprungit lite överallt o umgåtts med dudesen. aja stan nästa


Bäckis nervis

blir bararoligareo roligare för varej gång hahahaha

Bullarna

Kan ni förstå, även ni mamma o pappa som tydlligen läser denna blog att idag har jag och Erik bakat bullar! och dom blev hur bra som helst nästan! Bara lite lite torra. men det gör inget! aja nu ska vi rusa på stan tydligen!
Hej hopp.

Just to let you know...

vad som spelas i min iPod idag


Shiie

Som jag skrev att ja skulle köpa nya runs igår... det slutade sådär, istället för ett par nya dojjer kom jag hem med en tee, en ziphoop och ett par brallor! Det är kanske inte så illa det heller! men det fanns verkligen ett par skor jag ville ha som jag sett tidigare men de fanns ej i stlek nue. typiskt! Men som sagt fick lite annat med mig hem från stan.

I oslo finns det bra mycket konsiga människor. Nog för att barcelona slår allt jag upplevt men det är sjukt när sånna människor träder fram i en miljö man mer känner sig hemma i och med det påstår jag att Norge och sverige är väldigt lika med allt.
För någon dag sedan tog jag en runda på stan medans erik var på annat ärende. Går rakt fram på en sidogata av carl johan och snackar i telefon, en VÄLDIGT stor och svart man kommer emot mig från sidan och väjer åt mitt hål och tränger mig emot väggen så jag blir tvungen att öka takten snabbt så han inte prejjar mig mot väggen. och han börjar "hey hej, you" i relativt låg ton. Kommer sedan med en väldigt otrevlig och hotfylld röst och stirrar på mig "SVENSKEN KOM" han hade hört ja snacka svenska men jag bara går vidare sedan flippar han haha. jag kanske var 5 m framför han och han börjar ropa på mig med de absolut roligaste rösterna jag hört från en sån stor man. Typ "OOHIIOOUUUIIEEE IIIOU" i de mest ljusa tonlägena du kan tänka dig. jag flinar för mig själv och väjjer in mot carl johan igen då han skrämmer mig, det räckte inte då röt han i med det hotfulla rösten och skrikier över hela gatorna efter mig. Lilla johan smyger väldigt raskt in bland folkmassorna på CJ och går fort hem haha.
Japp de va lite läskigt och sjukt! Undar vad han var ute efter!
Aja nu ska ja take a shower o möta erik på stan för att köpa en väckarklocka!
 

J got a job!

Yes då var ett kneg fixat och man kan börja leva som vanligt igen wohoo!
Var på intervju som jag tidigare nämnt i fredags och ett jobb jag vill ha pga av lönen och de skulle höra av sig idag... halv 2 var kloockan och inte ett ord från dem så jag tog och gick till ett hotell där ja i värsta fall skulle börja städa. kommer fram till slut efter mpnge om och men till ingången och klockan var 13.55 och något vibrerar i fickan. "online guiden ringer" och javisst de lure på att jag skulle få jobbet. jag tackade ja direkt och hade gått hela vägen till hotellet förgäves men som tidigare rubrik, the sun is shining ute och jag har ett jobb! wohoo så promenaden var värd!
Nu ska jag ner på stan och köpa nya kicks, troligen ett par Nike´s ;)
tjing tjing!

Sun is shining

Yes då är man ensam hemma då vi nu har 2 arbetande män i huset. tyvärr blev jag den sista att inte ha, men jag hoppas ett samtal kommer idag så är vi 3 hårt arbetande män! 
Yeah Erik är på sin första dag på nya jobbet och viktor är och "sliter" i lagret. själv håller jag soffan varm medans de är bort och söker jobb, samtidigt som jag poppar Dead Prez och laddar.för konserten.
Vädret är brilijant idag och får jag jobbet jag hoppas på ska jag ta min en promenad ner till stan och köpa ett par nya kicks. Sjuka reor nu när de e finanskris :S
aja tjing tjing!


Dead Prez

Det var den helgen då! har vart full fart med nya människor och en hel del vätska i kroppen. Skate har jag med hunnit med som ja skrev innan.
Men det bästa med denna helg kan ha vart att vi köpte tickets till DEAD PREZ. Detta kommer bli så sjukkkt fett! Den 11 feb på onsdag smäller detta o det ser vi fram emot som få!
Here you go, DEAD PREZ.RSS 2.0