Helg efter helg. . .

vad har jag gjort för att få sådana grymma helger hela tiden? :)
Fredagen efter jobbet chillidill på stan med lite dudes, ja o Emil drog o skata en sväng innan det var dags för att dra o kolla på fotboll, med grill, öl och sunshine frestade vi de stackars spelarna som fick lov prestera på planen, efter det var ölen för billig på hemköp fr att dissa. 11 öl senare så var det Rådhusgården som gällde och BAM vad det är det enda stället jag ska gå på denna sommar!
Lördag, upp i solen för att hoppa på tåget till Uppsala där Linna och Kimhade fixat födlsedags fest ör dem båd coh VILKEN fest! Sköna människor, en del skönare än de andra (skogaholmsne...) haha, släppte loss i den hyrda lokalen innan det vr dags flr saluhallarna, efter det, fyllekäk, sen hemfärd för attstäda, ja jag vet inte riktigt när vi kom i säng/soffa men mellan 5 o6 på morgonen tror jag bestämt! Jag åkte dit med Chrille och Anna så vi och 2 till tjejer fick slagga hos Linn efter det härliga städandet o festandet!
Söndageg var välrätt seg  till en början, chillin, jordgubbstårta i solen, pizza som åts på 3 olika ställen i uppsala, hade vi bråttom? hmm ja. Men vi hann med tyåget till Dalarna iaf. Väl hemma drog jag ut för att hänga med lite dudes men hamnade på minigolfbananvid slussen, grymt kul fden fia kvällen trots tt jag sög haha.

Men jag vill främst tacka Linn, Christoffer och Anna för ett grymt Uppsala!
Imorn bör det av till STockholm för att dra tol Åandpå tisdag för  ATLETICO MADRID!
PIIIIIIIIZ

Fin dag!

Japp gårdagen blev något av en riktigt bra dag! Gick bra på jobbet, skönt att inte behöva jobba ihjäl sig!
Drog hem för att byta kläder o tvätta gaddningen för att sedan möta upp Emil på stan. han skulle shoppa eller iaf titta lite o jag skulle köpa salva!
Det hela slutade med att jag köpte, en sclean skjorta på myrornas, hämtade min och Crilles tees som printlab tryckt, salva till gaddningen, drog vidare till "Did you give the world some love today" Och fick tag på 2 sjukt cleana tröjor för ett grymt pris! En behöver dock sys in, någon frivillig?!
Jag gillar den affären skarpt, ekologisk affär med grym Läsk och skönt häng i! Blev tillfrågad om att vara modell på lördag på modevisningen på Banken haha men "åååh neeej vad synd att jag är i Uppsala då" hha skulle nog aldrig våga det iaf.
Vi drog vidare till Waynes för en avslutande stund på stan med en Chai Latte.
Kvällen kunde ju bara gjorts på ett sätt, och det är /var ju bänkad framför TVn med 6an på, Final i Champions League och Spanjorerna tog ju hem det och jag är ganska, eller SJUKT avis på alla friends som fick uppleva Barcelona go Bananaz hela kvällen. men jag o Emil avnjöt matchen soffan hos honom innan dagen var slut.

Och ni får en snygg video till det!

Deportees!

Javisst har helt glömt bort Deportees nya album. men kom att tänka på dem idag och BAM det fanns på Spotify!
Så klicka in er på deras nya platta o avnjut grym norrländsk musik!

Och nu mamma o pappa håll för ögonen!

Förlåt mamma och förlåt pappa

men nu har jag blivit tattuerad! Javisst, igår kl 17 satte jag mig i stolen för att märka in mitt personliga motiv för att enkelt kunna återspegla på mina underbara år, som för den delan absolut inte är slut än!
Jag är mycket nöjd med resultatet och bild kommer upp så fort den läkt ordentligt!
Och än en gång mamma o pappa förlåt hoppas ni tycker om mig ändå :)

Annars så har jag fått ledigt till Ålands resan!!!! Jag har fått Lön från någosnatns ja inte vet, så tjing tjing.

ÅLAND PÅ TISDAG!?

Wohoo igår kväll ringde min kära vän Johan R och berättade att han/vi vunnit resa till Åland för att skåda vårat älskade Atletico Madrid spela träningskamp mot IFK Mariehamn nästa Tisdag!!! Allt ingår, färjan, hytt, middag, biljetter med mera och även inträde in i Pokerturneringen där vinnaren tar hem en resa för att se Derbyt ATM-Real Madrid.
Fyfan vad kul det här ska bli!!! Det enda problemet är att jag inte fått godkänt att ta ledigt ännu!?
Men det ska nog inte vara något problem hoppas jag, ska snacka vidare med chefen nu :D
Sjukt nice att föhoppningsvis få skåda Forlán och Agüero leka loss med svensk/finska laget!
ATLEETICOO!!!

Polisjakt

jag hade precis lagt mig för att somna in, var rätt pigg så tog en kvart kanske, men innan john blund kom så kommer en polisbil med sirener o saftblandera på och tvärnitar utabför fönstret. tittar ut och ser i ca 15 mins 3 poliser o en polisbil som letar genom varenda vrå vid vårt vägskäl på gatan och då vi bor högst upp hade jag en bra överblick över detta. Utan resultat så försvinner snuten.
3-5 mins senare så ser från sängen genom fönstret, 4 killar, en på permobil, och 1 som knappt kan gå för han är så halt som hänger på 2 andras axlar, som så snabbt de kan tar sig till ingången till vår gård. Där stannar de och försvinner in på gården. Det första jag tänkte på när jag se dem var att " det är ju fan min skumma granne", hör att de snackar ett annat språk och 4 mins senare så åker 3 av killarna iväg. alltså försvann den 4 de som liknade min granne in på vår gård. har vi ett Faktum?

Lite nojig var man allt då grannen bor i samma trappuppgång.. .

Som jag skrev igår så blev det lite korttagande igår och som ja lovade här kommer dagens eller gårdagens bild!

Skate

Då är snart denna söndag över och ikväll väntar Taco med sambo o fru! Sov ut för en gångsskull idag o skönt vare sen bar det iväg för skate! Ja o Emil släppte loss i Främby innan vi drog på lite photosession och spotcheck! Fick en bild iaf och tänker lägga upp den här senare! Tills dess får ni se en bil från i Onsdags i Gävle då jag sladdar en Nosegrind revert! Waster är fotografen!


Glöm inte kolla in http://smilutd.blogg.se för mer bilder från Gävle !!!

Jag är nog en Svensson för jag är definitivt ingen Mods!

Igår var det lördag till all ära och de flesta var nog ute och slirade på krogen. Men jagm Emil och Anders bestämde under en mjukglassfika i Geishiska att vi skulle hyra MODS triologon och ha marathon denna afton, och så blev det!
Under ett par bärs och lite rom o kådas tid så hade vi tittat igenom alla tre filmerna och klockan var runt 12.
Med kurrande magar gick vi ner till sibylla för att stilla hungern med en kebabtallrik, och BAM vad den satt!
Så till er som inte sett MODS triologon gå och hyr den på biblan direkt ja lämnat tillbaka den!
Idag söndag blire slappt om det inte torkar ute så man kan skata lite!

"Ta din gamla cigarrett o cykla till bahamas föfan asså"!

Dålig timing. . .

Det mesta som hänt eller snarare inte hänt på sisitonde på många stadier omkring mig har inte riktigt gått som jag velat. Hoppas detta vänder snart!
Jag sa nyss att jag blev galet sugen på Peace & Love men nu har jag blivit MYCKET MER sugen på Emmaboda som har en sjukt clean line up, lyssna på detta, kan de bli mer ös i Sverige?
The Bloody Beetroots
Boys Noize
The Wombats
Does It Offend You, Yeah?
Med många fler. . . säger bara BAM!
aja nu ska jag jobba på på denna klämdag!

Peace brorsan


by Russ n Reyn

Pacovolume - Cookiemachine

Jag sprang på en fantatsiskt bra låt med en fantastisk video till!


PACOVOLUME "CookieMachine" from discograph on Vimeo.


working class hero... once again

på 2 dygn med 48 timmar jobbade jag 30 av dem. det är nog mitt rekord hittils, men då jag bli kvar här ett tag till så är det inte omöjligt att de slås!
Jaa finns inte så mycket att skriva pm då jag bara jobbat dessa dagar. Men idag sa jag äntligen få träna, skata och glida runt lite! Nu ska jag bjuda på en väldigt bra och underbar gammal dänga som inte går att tröttna på.

BAM

Det blev en lång dag igår, jobbade från 08 till 21.45 men så äre då det är kort vecka med 2 man borta, kan det bli en lika dag idag?  Hope not. Då jag kom hem igår så slocknade jag direkt ja ner huvudet iallafall, och du som ringde 00.38 på skyddat nummer, stig fram och ring igen.

Morgonen idag började med en avslappningskurs på jobbet. sjukt skönt och det är precis vad jag behöver. Ska börja utföra detta varje dag nu! Känns som jag har lätt för att trycka AV och PÅ knappen på kroppen, dock så tror jag att PÅ knappen är på allt för ofta.

By The Way vill jag tacka mina vänner för en grym helg ännu en gång! Grillningen var super, humöret på top, kubbformen igång, bollkickandet behöver lite mer träning, men rockan har ju inte "öppnat" ännu s¨har lite mer tid att öva ;)
Back to work!
Peace

Last Day Dream

Grym kort film!

Last Day Dream from torbjon on Vimeo.


Working 08-21

Yeah med en röd dag mitt i veckan så blir vårt arbete genast mer krävande. Och att 2 personer inte är här så blire det ännu mer. Så idag blir det att jobba ända fram till 21 ikväll.
Och jag vet nu vad o vart jag ska befinna mig o göra fram tills årsskiftet också!

I´m stuck.

onyktert blogg inlägg.
Jag har alla de bra:a vännerna omkring mig denna kväll, grym grillnig o allt det, men när det kommer dtill "krogen" så nej. de tar verkligen stop. allt här i falun är så hiiimla unlike vad ja fått  ta och uppleva i Barca och det är vcerkligen det jag vill ha.
Totalt VÄRDELÖS musik, folket klär sig som i dagens tidning, alla sewr likadana ut, mina kompisar är grymma, men tyvärr fan så går de inte att bli lika bra. What to do? Glömma allt de jag ullevt o infinna mig i nivån som finns här eller flytta tillbaka. Grejen är att denna känsla dyker upp varje kväll. . .  får se hur de blir med jobbet, annars kommer ja skata världens bästa skatespots inom kort igen.
 Hade jag fått bo med dem ja bodde med, jobba på ett annat jobb i BCN så hade jag dragit igen.
Nu har jag dock sjukt bra jobb som jag gillar, bor hemma i falun som jag gillar så starkt förutom skatespotsen o clubandet. så egentligen vore de dumt att klaga.
sen finns de annat som spelar in i detta. aja nu har hag svamlat nog. jag saknar Barca samtidigt som jag trivs sjukt bra i Falun, men jag behöver något extra nu.
sleep well, crazy smäll.

Rob Roy

Med en sjukt clean video, låten är väl bra men videon är BANGIN!

Rob Roy "Fur In My Cap" Director: Ethan Lader from ethandirector on Vimeo.


Svårt att säga nej.

Så fort det är skate så är jag down... jag kan verkligen inte säga nej haha.  Underbart!
Cali Rea från idag så shoppade lite så här på morgonkvisten!
In order dvs..

retstickan.

Idag vare jobb, sen skate, så klart i ramp. Tjatade ca 2000 ggr på att vi skulle skata street. Men blev nerröstad gång på gång. fan e man ensam streetskater i denna stad då steffe jobbar?
Jag fick även höra att jag var negativ till allt haha men de va ja inte ja retades bara för de vägrade skata street. o så går det!
Rampen nöttes o de e alltid inte like skoj som ett sketchy street spot. men men det var skoj ändå!
Retsam och inte särskilt bitter, men inte Negativ!
efter de pumpade ja gunsen för att sedan få i mig mat.
Efter detta hände något heöt sjukt! Vi gick på Waynes Coffee för att hänga och guess what! Jag beställde en Espresso? vet inte alls varför, jag hatar kaffe och minst like mycket efter den. Jag förstår inte hur ni kan dricka kaffe gott folk. Men jag fick dock smaka på Josses chailatté och BAM. SHIT vad gott det var, nu blire chailattés för hela slanten!
Aight, tack och godnatt !

Public Service...

Ja shit vad man kan lära sig genom att lyssna på Statens radio.
Lyssnar igenom P3 dokumentärer dagarna i ändå på jobbet nowadays och kan mer om sverige nu än någonsin.
Sjukt nära att Sverige hade kärnvapen under 60-talet. Tur att det inte blev så!
P3 Dokumentär for the win!

Vårens/Sommarens måste.

Jaha, då väntar man på nästa lön så man kan köpa papa Janoskis nya promodel. Sjuuukt snygg!

hockey hockey Hockey!

Ja även en grym helg!
Lördagens skate i Gävle var grymt skoj och jag skriver det igen, det är lätt sveriges bästa och kanske minsta skatepark! Filma lite med steffe o Jonte och hade skön skate  hela dagen! Kvällen blev de lite beer med emil o josé.
Söndagen var väl inte alltför fysiskt aktiv, såg Brons matchen som sverige vann snyggt över USA hos Emil, drog sedan en snabb skate i Bumska rampen, för att sedan köpa en kebabrulle och se Finalen i Hockey VM som Ryssland ännu snyggare o snabbare vann!

Nu ska ja jobba vidare! Ciao.

Another sunny day...

i wish i could take both the way        s.

SItter här och väntar på att steffe ska plocka upp mig så vi kan startra dagens resa till gävle för skate!
Värmer upp hemma med Belle & Sebastian och lite bloggande och skatefilms tittande, kommer bli en GRYM dag!
Dock skulle man varit i Vansbro denna helg med, men det hinns tyvärr inte med, men det ska vi ordna.
steffe e här lär kila. peace

Hellre båt än bil!

Jaa shit nu när sommaren börjar komma blir min båt nerv så hiiimla besvärlig. Vill Vill Vill ha en båååt!
denna hade legat fint i Runn för 35.000:-

Digi Legs

jaaa ni. jag undrar bara: VARFÖR? hahaha

High Heels on wheels!


Jaaaa jag vet att ja inte bloggar så ofta, allt för många har sagt det nu så jag ska försöka ta tag i det igen!
Tjaaa vad ska jag berätta tro... Jolå, det e fredag och ve gillar inte det? En lugn dag på jobbet hittils, verkligen INGEN stress för en gångs skull. Ikväll ryktas det om en KAMP och inte vilken kamp som helst utan den mest ärofyllda. TJEJERNA MOT KILLARNA i fotboll! På killsidan har vi ett riktigt hungrigt lag med taggade spelare som är sugna på spel. Dock ser vädret inför kvällen inge lovande ut men vi får se!
Imorgon planeras det skate i Gävle om bil finnes, skulle vara grymt att få sladda runt i sveriges hittils bästa skatepark.
På lördags kvällen blir det mycket möjligt Banken som gäller då Jonas, skaparen från Bitz´s n Pieces ska lira musik!
Ja det var allt för mig denna gång och jag ska bjuda på en låt som jag rockat loss till ALLA gånger jag var på Nasty Monday i Barca. Obeskrivligt bra och ger pepp inför helgen!
Ciao Bella!
'

iLamp

Sjukt snygg läslampa av Systemdesignstudio.

Ryyyyser till Rullande Stenar

Sitter på jobbet och verkligen lyssnar igenom Sticky Fingers albumet gång på gång, shit vad bra den är! Ryser till varje låt verkligen! Rolling Stones är verkligen helt fantastiska. Lyssna och njut!

alltså helger...

kan vara det bästa som mänskligheten kommit på!
Torsdags var ett grymt sistabrasan firande i Falun med i princip alla vänner utan Emil som jobbade haha.
Fredag drog jag till D-J för att... ja. cyklade 3 mil, chillade och drack folköl i goda vänners lag med socker framför ögonen.
och idag LÖRDAG Snode jag bilen av mam o pap för att dra till leksand för att möta upp alla dudes från Falun och skata loss!
Rippade en del vid skateytan för att sedan besegra snakeruns som bara finns i paradiset annars och är dränkte på sommaren på ett visst ställe. och shit, PARADISE dit ska vi igen!


RSS 2.0