Bloggtorka.

Ja som ni märkt har ja inte skrivit så mycket på sistonde, detta på grund av saknat intresse och tillbringat tiden med annat skoj än att sitta hära.

Vad har hänt i livet då? Tjaaaa inte så mycket. hängt med vänner i stan, repat med bandet i svärdsjö, vart på grabbkväll, Skatat, shoppat och tjaaa lite därtill. bara roliga grejer iaf.
Idag vare jobbet som gällde och resten av dagen blire träna av och troligen besök ikväll.

Nej här får ni en låt i den sjukt gråa dagen.
Landon Pigg – Falling In Love At A Coffee Shop (spotify)

Mac vs PC

FREDAGSDISCO


Ja som ni kanske märkt så har jag haft Disco i mitt bås på jobbet lite titt som tätt. dock har bara en gäst hittils hittat hit.
Nu är det fredag och Discot har precis tagit fart igen!
Eftersom detta har blivit lite av ett regelbundet event tänkte jag öppna en club. "Club Working Class Hero" denna club nmed mig som DJ spelar grym musik hela fredagseftermiddagen i mitt bås på jobbet!
Alla är varmt välkomna!

DISCO IN, DISCO ON, DISCO OUT

Här en brud, Linda från Svärdsjö som tog bilen hit, och är här och dansar och äter godis. Hon tog med sig Dr. Pepper som dricka, Bra val!

HEJ JAG ÄR EFTER.

Hej jag heter Johan och har helt och hållet missat Bloody Beatroots senaste album. Rätt tungt men ändå göttttt att få en sån platta bara sådär pang bom :D

Annars kan ja berätta att det blv de Oranga brallorna ni kan se nedan, beställt p klart. Den svarta jacka köper ja imorn och imorn köper ja även 2 nta skates WOHOO! Spenderar brallorna på mig innnan lönen ens kommit, me like ;)

The Bloody Beetroots – Romborama
Där har ni länken till det överfeta albumet som kommer pumpas hela helgen hos mig!

HJÄLP

Beslutsångest om jag ska köpa Orange eller blåa brallor till denna svart jacka. så hjälp mig. jag tror ja vill ha orange.
Men vad säger ni ORANGE ELLER BLÅ?
HATBREV

JAG HATAR PC:MASKINER, DE BORDE ABSOLUT INTE FINNAS, DE ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖSA, JAG HATAR DEM. PC ÄR SÄMST I VÄRLDEN OCH KOMMER ALLTID VARA, INGET FUNKAR. DET FUCKAR UPP MITT ARBETE GÅNG ŨGÅNG ŨGÅNG PÅ GÅNG. HADE DENNA MASKIN STÅTT  HEMMA HADE JAG VARIT UTAN BÅDA TANGENTBORD OCH MUS, MINST.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

så känner ja i skrivande stund för PC...

Lika som bär


segis

Det är vad jag är på att blogga nu. Mycket på jobb och så har ja tagit tag i mitt liv mera så ja inte blir sittandes framför skärmen hemma så mycket!
Men ja tänkte dekla med mig av ebn skön låt hära :)
Stellastarr* - Lost in Time för Spodifaj


Och här låten med någons personliga musikvideo hahahaha. kolla inte utan lyssna bara!

Sweeeeet

Tillbaka i Falun och jobb efter en skön helg i Dala-Järna!
Drog dit efter skate i KFUM hallen i fredags och kom hem till ett uppdukat tacos-bord, inte helt fel!
Chillaxade hemma hela kvällen med familjen.
Lördagen skulle bli den dag då jag skulle med påälgjakt igen, efter kanske 10 år. Så blev inte fallet, jag var alldeles för trött och sliten sen en hård arbetsvecka. Dagen vandrade på och vi drog till stugan och fikade. Later on vare dags för att göra indebandy comeback! Sjukt kul var det men shit vad ja har mycket att ta igen. Skulle vilja kalla mig själv för Johan "löspasset" Lindström. Men men kändes bra att få känna att ja inte helt tappat kondisen och viljan så här inför mitt nya hälsosamma liv (nästa inlägg). Lördagen spenderades även den hemma med god mat och soffhäng med mam o pap.
Söndagen blev däremot dagen.
Jag stod pall för att följa med ut på Jakten! I den heeeelt underbara soluppgången, mitt ute i skogen, bland de frostiga träden satt jag ocg och farsan ute på ett hygge i ett älgtorn och spanade.
Under 3 timmar som vi satt där såg vi inget, förutom en tjäder höna. Jag hörde däremot, antagligen en älg, bakom oss i träden. Men då den kommit så den var precis bakom oss så vände den/det då den fick vittring i den felriktade vinden. Mer spännande än så blev det inte.
Kom hem vid 12 och drog ut till stugan och jobbade lite. Pappa målade taket, mamma och jag krattade och rensade tomten från oväxtligheter.

Thats about it this weekend!

Kate Moss för Topshops nya kollektion.

Morning song for you!


Harold Melvin & The Blue Notes ft. Sharon Paige - You Know how to make me feel so good

Vill ha!

Ja men hoppsan vad trött jag var då det var dags fär Älgjakten. SÅ här ligger jag kvar i sängen o chillar woho!


Sprang på denna snygga och cleane stol som genererar el genom att gunga den!
"The Murakami Chair's attached lamp powered by your rocking back and forth, a good idea! Designed by Rochus Jacob. The Chair's OLED lamp even senses when it's light or dark out. And it has a battery pack which stores 'your rocking' in the daylight ."

Fredag

Fredagn är nu slut och den har varit schysst! Jobbade loss, sprnag hem o packade, hoppade in i bilen som tog oss till blge och skatehallen. blev ett intensivt session innan jag klev på bussen till Familjen hemma i Dala-Järna.
Avnjöt en härlig laddning med tacos innan det var dags för kortspelandet. Lugn och behaglig afton som nu kommit till sitt slut!

Imorgonbitti ska jag med farsan ut och jaga haha :D har velat vara i naturen ett bra tag nu så det var svårt att säga nej till att få spendera morgonen och förmiddagen (till en början) ute i skogen helt knäpptyst. Det ska bli skönt!
haha så är ni i skogarna runt Eldforsen bör ni se upp!

Annars så börjar jag ta hand om min kropp på Måndag igen. Lovat mig själv att skärpa mig helt och äta betydligt bättre, Ska börja vinterträningen och jaa må fysiskt bättre :)

Nej dags att sova så ja orkar spana på alla elks imorgon bitti! Ovan ser ni Berit som är med i jaktlaget.
Good Night!

D-J this weekend!

Efter en vecka som gått alldeles för fort så är det dags för helg! Jag tänker ta mitt pack och åka hem till Dala-Järna där min syster även befinner sig hos mina föräldrar.
Kommer nog inte göra något märkvärdigt förutom att dona med stugan som jag hoppas på. ska bli skönt att ta de lugnt/jobba som en gris i naturen.

Innan ja sätter mig på bussen/tåget tänkte jag hinna med ett skate session i skatehallen i Blge vilket jag ser fram emot!
Peace out!

Har jag sagt...

...att jag verkligen avskyr detta väder. Det gjorde det inte bättre att ja fick lov att gå upp till jobbet i det imorse. Regn och storm typ.

Igår efter Mein Kampf så chillade ja w8, Anders o Ejvin på stan lite innan vi drog ut till ett iskallt Bärsgårn där Anders skulle få nya däck på bilen. Det var kallt. Senare på kvällen slöt vi upp med lite mer folks för att se den horrifying filmen Drag me to hell, eller va den hette. Det var en ruggit dålig skräckfilm men jävligt underhållande ändå haha!
hahahaha hittade mn favorit scene från filmen här!
¨

Mein Kampf: Johan vs. AffärsfastigheterJog tog å mig den blodröda jackan, dom bräckliga vantarna och steg ut i luften. Hetset låg som os över mig. Med sånär barbariska kliv tog slog jag mig ända fram til dörren på Affärsfastigheter. Med Varningen i högra handen och ipoden i den andra steg jag in. Jag mötte genast S.S.
Och Bam ja slängde pappret på bordet o frågade "VAD FAN ÄR DET HÄR?"

Jaa så var vägen fram till Affärsfastighetr idag med min Varning i handen. Dock var de kanske inte så våldsamt.
Kom dit och med VÄL goda argument och mötte denna Sofia S i dörren och vi slog oss ner för en chat.
Jag tog upp kvällen och löjligförklarade att jag skulle bli socialanmäld på grund av att en lördagskvöll i 30 mins spela lite för hög musik. Efter att jag tryckt ner henne i stolen ordentligt så frågade jag. "jaha nu då, försvinner min anmälan?"
Hennes kroppsspråk visade JA medans hon inte riktigt kunde säga det utan sa att hon skulle titta upp det.

Jag tackade för mig och kände vittringen på seger och känner den ännu.
Johan - Affärsfastiheter och läget är att Johan har bollen på motståndarens mållinje ;)

Fortsättning följer...

Nu är det nära


Ja nu är det nära tills första handgemänget i Mein Kampf. Börjar spatsera mot fienden om 25 mins.
Fortsättning följer...

Mein Kampf, part 1.


Idag efter jobbet tänker jag ta upp en kampf mot mina hhyresvärdar. Det är nämnligen så att igår då jag kom hem hade jag fått ett litet kuvert där det låg en lapp i som det stod:

Jag har under hela kvällen lördagen den 11 oktober och långt efter midnatt in på söndag den 12 oktober varit högljudd med hög musik, skrik i trappuppgången. blaa blaa blaa blaa blaaa...

Den som bryter mot stadgandet riskerar att bli uppsagd...

Underrättelse har skickats till socialnämnd, kopia skickats till borgensman.


BULLSHIT!!!!
Under denna kväll var jag hemma ca hela 30 minuter ca 23.45-12.15. med 3 av mina vänner. Vi spelade relativt hög musik det kan jag stå för. Man att detta pågått under hela kvällen och långt efter midnatt är lögn. Att vi har skrikit i trappuppgången är för mig helt oförståeligt, varför skulle vi skrika i trappuppgången, eller skrika överhuvudtaget? Jag har kollat med de 3 vännerna som var med om mina uppfattningar stämmer och det gör dem, en säger att han upplevde stunden hos mig som 15 mins tom...

Efter jobbet idag tänker jag med bestämda steg gå upp till kontoret för Östmans Fastigheter och överklaga detta.
Wish me luck!
Jag kommer ha rätt?

Angående vad Nobell komiteen kommer säga snart, "An Honest Mistake" om att ge Obama fredspriset. idag står det klart att Obama skickar iväg 34 000 nya soldater istället för "bara" de 21 000 de var sagt innan.
Han har nu fler soldater i krigen än vad Bush hade under sin tid. Han har även fler soldater än fienden på bortaplan... Bra jobbat med fredspriset!
Blir ruggigt irriterad.

PEPP

Så JÄÄVLA pepp inför Göteborgs helgen! Den kommer bli sick!


Ta det kallt, det är allt.

Kvällen rullade på bra med en WIll Ferrell film, "Land of the Lost". haha väldigt skön film tyckte jag som var klok och inte lyssnade på w8 i denna fråga ;)

Annars så kan ja inte längre hålla mig med att dela medmig av denna helt fenomela låten med text från Ola Magnell och musik av som ni kanske hör. Bob Dylan!
God natt och du! Ta det kallt!

Svante Thuresson – Ta Det Kallt ,Det Är allt ( feat. Elin Sigvardsson) (Spotify)


Boy from school!

Jaaa att jag skulle vara såååå trött på jobbet var väl kanske väntat. Men det är alltid lika jobbigt!
Jobbade klart, hem städade och installerad Snow Leopard vilket jag gillar starkt! Sedan var det dags för fika med min sköna Ami, och skoj att träffa dig vare allt!
Lite dudes fyllde senare upp waynes så jag stannade med dem medans Ami tog sin Clio o rog till 0243 igen.

Ah annars har ja inte något särskilt skoj att skriva förutom att jag ska köpa vinterjacka imorgon och att jag from Torsdag ska ha en rejäl träningsvecka med Yoga, Pilates med mera. Tackar Lina för den möjlighteten!


Boy from school!

Jaaa att jag skulle vara såååå trött på jobbet var väl kanske väntat. Men det är alltid lika jobbigt!
Jobbade klart, hem städade och installerad Snow Leopard vilket jag gillar starkt! Sedan var det dags för fika med min sköna Ami, och skoj att träffa dig vare allt!
Lite dudes fyllde senare upp waynes så jag stannade med dem medans Ami tog sin Clio o rog till 0243 igen.

Ah annars har ja inte något särskilt skoj att skriva förutom att jag ska köpa vinterjacka imorgon och att jag from Torsdag ska ha en rejäl träningsvecka med Yoga, Pilates med mera. Tackar Lina för den möjlighteten!


Oj oj.

Ja hur det gick mellan Danmark o Sverige vet ni ju redan allihopa och jag borde ha satt pengar på matchen som slutade som ja trodde. Så var inte fallet...

Hade en trevlig match hemma hos WGs ändå och lämnade dem för att hälsa på en inte alltför kär vän, nämnligen Slittan. Det blev en grym kväll vad jag kan minnas och som det verkade dagen efter iallafall haha.

Söndagen blev mer av en mardröm dock. Steffe ringer väl som vanligt o väcker en, det vankades skate och filmning. Med min oerhört slitna kropp tog jag mig ut för att hoppa in i bilen som tog oss till den gråaste byn Borlänge. Regnet började falla innan vi hann fram så vi spenderade dagen i innehallen istället och det var väl en av mina sämsta sessions 2009. Men det kan nog ha sin förklaring. Soffhäng blev det resten av kvällen till en lite dryg men ganska bra film, Romper Stomper.

Aja vi hörs.

Claudia Schiffer by Michelangelo Di Battista

Världens Barn då?

Jodå vi drog på tävlingen för att shredda allt! Dock kom jag aldrig fram till tävlingen då brädan gick av på uppvärmningen. Haha men vad gör man inte för världens barn... Satte tricket iallafall.

Nu Blire Danmark-Sverige hemma hos WGs utan Hampus, som jag önskar all lycka på andra sidan vattnet, en flaska kiir o goda människor!

Peace Out!

Justin Timberlake på bloggen?!

Shes Freaky and she knows it! Shes freaky and i like it!

Denna dag trodde jag aldri skulle komma. Den dagen att Justin Timerlake skulle få en låt på min blogg. Idag får han det, MEN helt på grund av JUSTICES remix!
Fuckin love it!
En rejäl stänkare inför fotbollen och eventuellt party?!
Justin Timberlake – LoveStoned/I Think She Knows - Justice Remix för spoitfy annars nedan!


Skate för världens barn!

Då kylan verkar hålla i sig under dagen drar vi inomhus till Borlänge för att skata för Världens Barn! Det anordnas en tävling där alla intäkter går oavkortat till Världens Barn! Så kom och betala en 10.a som "inträde" och ge svältande barn nytt hopp!

Här är en bild från Färje skateingen. fler kommer!
PHOTO av DAVID "TV-torsken" OLBY

Jag med besvärad min lägger upp en Nollie heel.

The Frown Song

Underbar dag. SKATEBOARDING IS FOREVER som sagt.
Chill kväll, jag o emil tog några bira o spela lite videogame!

Nu funderar jag på att sova eller lägga mig i soffan o somna till musiken bara.
Men först vill jag dela med mig av en grym låt som ni kanske hört förr :)

OCH SOM VANLIGT hittar jag ingen musicvideo haha så kolla inte på bilderna utan lyssna bara :D

SKATEBOARDING IS FOREVER!

Det finns absolut ingenting som skateboard gott folk. Det är i särklass det skönaste/roligaste/bästa/Mest fridfulla/you name it.. som finns!!!
Tänker inte sluta skata förns min kropp säger ifrån BIG TIME.

Nu blire dusch sen fredagshäng med Emil o någon kall devil.
TJING TJING!

BTW lyssna klassikern nedan som är återuppstådd och outtröttlig

An Honest Mistake

Hoppas ja Nobel-kommiten uttalar sig snart.
Smälter mitt frågande humör om hur han kunde få fredspriset med en så sjukt bra låt som för mig tillbaka på Nasty Mondays!
The Bravery - An Honest Mistake på spotify (bäst så)

haha ignorera videon bara, enda ja hittade snabbt som gick att bädda in haha

"Fredspriset" till Obama

Som ni kanske läst så fick idag en man som är med i 2 krig och fortsätter skicka mannar och droppa bomber fredspris. Hur fan i helvete är detta möjligt... Och han vill även sänka alla pirater i afrika...
Det är för mig helt och hållet oförståeligt?!?!

Håller helt med om att han håller på och styr upp vissa fel Bush gjorde men för guds skull han droppar bomber NUUUU.

"– Obama får fredspris för sina utomordentliga insatser för att stärka demokratin och de nationella samarbetet. Han har som president skapat ett nytt klimat i internationell diplomati, där dialog och förhandlingar är att föredra, sa Nobelkommitténs ordförande Thorbjørn Jagland" från aftobladet

Även om detta arbete han gjort har gjort bra förändringar så är det för mig helt oacceptabelt att han får fredspris då han fortsätter Kriga och döda.
SHIT... Dagens värld, tummen ner.

God Morning Sunshine!

Då är den mest F:iga dagen i veckan kommen, FREDAGEN. Känns grymt bra faktiskt. Hade ett skönt skatesession med Emil igår som gick bra för oss båda så det var sköj!

Idag blire att dra till Mallis, eller snarare sagt Inatt för att spela in nya Terminator filmen! Det kommer bli grymt som grisen hade sagt... Närå. Det blir Skate utomhus här i Falun på ett nytt spot ja hittat sen drar vi till Borlänge för skate i innehallen. Känns tungt att få lov rulla inomhus igen, men what to do?

Helgen är än så länge oplanerad förutom fotbolls häng imorn!

Sökes

Händig vänlig människa som fixa röda vinfläckar på en vit tröja SÖKES.
Gärna omgående!

Sökes

Händig vänlig människa som fixa röda vinfläckar på en vit tröja SÖKES.
Gärna omgående!

Works out!

Strax blire fetskate! Sjuuukt sugen på att släppa loss!
Laters ICEskater´s
King part ja snodde från Streetfeed.se


inspired.

Det blir bättre sen.

Yes då är så gott som allt klart för nästa veckas nummer av ANnonsbladet. Alltid samma lättnad och man kan pusta ut i några minuter innan man slänger sig in på nästa veckas uppgifter!

Detta halsband skulle man haft!
Och en skinpaj för den delen!

Snart blire att hämta ut 2 par kicks! Inte helt fel.

En dag att bli kär på.

En av Bo Kaspers bästa låtar utan tvekan. Denna dagen hade ju vart nice...

Spotify: Bo Kaspers Orkester - En dag att bli kär på.

Det går inte.

Att tröttna, speciellt inte då man haft uppehåll från nog länge.

Fick tyvärr inte bädda in orginal videon så ni får inte kolla utan bara lyssna på detta!

In order

Jaaa då ett par Janoskis kommer upp på Rean blir det genast oemotståndligt!
Så väntar jag på att dessa ska komma hem. Tjing Tjing!

Det går inte bra nu.

Nej just är det fan motlut haha. Men det behöver man för att uppskatta det bra mer så det är bara att keep on struggelin!
Kläderna är något som vill som mig, de vill gå sönder eller missfärgas. Vädret vill vara kallt o jävligt. Motivationen till träning finns inte (förutom yoga). Ur alla mina drömmar vaknar jag besviken... and so on.
Hade iallafall en välbehövlig chillafton igår hemma med mörker och levande ljus osv.

De kommande dagrna tänkte ja skata så mycket det går för att bara kunna ta hand om mig själv, och ta tag i träningenen och mina tråkiga matvanor.Mysafton

Helt ensam! Och nu i efterhand känns det helt sjukt skönt. Inge skriv humör så skriver om the mission imorn.
Vill bara säga att jag ska bli en riktig bohem tror jag och bygga ett jordskepp med Per o Johan. Det hade nog varit rätt skönt.

Nej men här får ni en spodifaj låt som var den sista låten som spelades hos mig nu innan ja lägger mig.
Helt fantastisk.
Urban Species – Blanket

Mission.

Yes en jobbig dag på jobbet med dessa PC:s... Men men bara att bita ihop!

Idag ska jag ut på något mission o filma skate. Jag vet inte var, hur, med vilka  eller något haha men de ska bli intressant! Får se om man kan få igång kroppen i denna förbannade kylan bara!

Ännu en gång.

Världens bästa låt just nu. Inte alla låtar som får 2 inlägg av mig... men denna är fan lite för bra.
Marvin Gaye – Piece Of Clay - 1995 The Master Version på spotify annars denna under igen!

Saknar ord faktiskt.

Deg dag

Så skulle jag vilja kalla denna dag.
Men den har erbjudit 2 grymma filmer så det är OK.
Nämnligen The Brothers Bloom Och Management. Jag rekomenderar att se bäggec

Men ja kan säga att filmen var bra mycket bättre än vad trailern visade här.

Pieces of Clay.Svårt att inte tycka att detta är världens bästa låt just nu... lyssna och njut gott folk till denna Marvin.

Peter Gabriel och jag.

det är han och jag som hänger idag än så länge, och jag gillar det.
Gårdagen då?
Jo den var schysst. Startade här hemma med Järna/Vansbro killar, utomordentligt sällskap med öl spel osv.
Gick vidare till Hanna där det var fler vansbros och kära återseenden. Dock blev det lite kortvarigt då min nya tröja inte längre vara vit utan röd fläckig av vin haha, hem o försökte tvätta. så där gick en del tid men ack så trevlig tid!
Back to H en sväng för att sedan dra till Etage där det var rätt kul faktiskt! kanske berodde på ett x antal öl i kroppen.
Sen vare stängningsdags och jaa vad hände... jo vi hamnade i fontänen på holmentorget o spelade gitarr och sjöng till halv 5 imorse. HELT underbart. Det som satte stop för spelandet var att strängarna började ryka en efter en så...

Yeah Yeah nu sa ja hänga ut med Peter G igen. So long

Speciellt läge.

Därför bjuder jag faktiskt på den bästa samlingsskiven jag någonsin hört i hela mitt liv faktiskt. Den är onekligen heeeeel underbar. Varenda låt vill jag verkligen aldrig sluta lyssna på. Helt underbart!
SÅ denna bjuder jag på bara för att det är lördag och det regnar ute!
Various Artists – Relax (Double)
Heelt sanslöst bra.
Inte minst:
Ian Brown – F.E.A.R. - UNKLE Mix

Drunknar

I snygga bilder just nu.

Oscar Wilde.


Åh fy sat´n!

Vad kallt de är. Va ut till Hosjö med waster men de blev fan en snabb visit, alldeles för kallt o blåsigt. Riktigt kuli.
Så vi valde att skippe Rightbay marknad med. Bra beslut.
Nu väntar lite videogaming, mat och chilling innan kvällen tar fart!

Waster har snackat om sina stopmotio project ett tag nu men här kommer fan kanske de snyggaste stop motion ja sett!
Här en musikvideo av Rodeo Massacre som är of the hook alltså.

Breathe in.

Jag och Oppe kom över denna igår på Spottan och shit vad skön den är! Gammal men go! Frou Frou - Breathe in
Groove Armada – At The River - Radio Edit Här en annan skön låt en lam lördag som denna!

Nu väntar Nå cykel event i Hosjö sen eventuellt rättviks marknad!

Right back at ya!

Tillägnar detta inlägg till min saknade vän Ami som... ja hon är fan bäst!

In order

Kände mig lite Vintage idag så varför inte beställa världens skönaste sko i en vårig röd vintagemodell?!

BYGGLOOOOOV!

Jaaa nu händer det grejer på RIKTIGT!!!
Vi har fått bygglov om skateparken vid Västra wohooo! Kanske man blir kvar i Falun i alla tider nu?!
LÄS HÄR!

John Lennon & Yoko OnoBudskapet John Lennon och Yoko Ono stod för var enkelt och bra.

SKIT MSN

Ja nu vill jag skriva här att mitt MSN är inte okej. Det jag skriver kommer tydligen inte fram och det mesta av det ni skriver kommer inte heller fram!!! Jag hoppas inte uppfattats som otrevlig eller tråkig då ja aldrig svarar. Men nu vet ni felet... Blit lite lätt frustrerad. Har anat detta en längre tid men aldri kollat det. Nu har jag och det mina aningar var rätt....
Enda safa att få tag på mig är mobilen..

grrr

Sweet/chill/cool/cleant/funny/...

Bleb en rätt soft kväll. Drog o käka mpizza med slätta locos och kollade sen in den kvällsöppna gallerian, systemet hade dock stängt. Hittade på Ted o Jonte o grabbarna på Waynes så softade där tills stängning och nu sitter jaag här.

Imorgon kommer jag gå till jobbet med mina Apple klistermärken och det första ja tänker göra är att klibba min nya svarta CP-burk oj sa jag CP? ja mena PC-burk med apple klibbor och försöka se något positivt i det.


Wheels.

Tung dag idag alltså... Vid 13.00 var det dags... vi bytte våra datorer. det blev lika tyst i lokalen som när Olof Palme sköts. Tårarna låg och väntade på att få komma ut. Hemskt vare...

Väl hemma spela ja lite skate för att trösta mig och drog ut med patte o jocke o skata en sväng i främby. Kallt var det. Slipade på bs Smithen o de gick relativt bra tycker ja.  Sen var det dags för något jag fruktat över... bs lip på curb. Men det var inte alls farligt oja satte den innan kylan tog över planen då vi lämnade den.

Annars så har Foo Fighters släppt en ny singel som var helt ok, dock saknades något tyckte jag.

Bild av Lena Johnsen på nån modell som ser ut som Lovisa haha! Iaf om man kollar snabbt.

Intill dig... igen.

Tänk att låten blev min favorit låt bara sådär. Blir nog att ha den på repeat idag : )
Bo Kaspers Orkester med Pauline - Intill dig

Last day.

Då är dagen kommen. Idag är sista arbetsdagen jag gör på mac på det här företaget. Det är hemskt, vuxna och barn springer runt gråtandes och vet inte vart de ska ta vägen då deras liv är förstörda, finns bara ett ord för detta, MISÄR.
Nej riktigt så är det väl inte men det känns som så haha.

Aja helgen väntas bli skön, med utgång med johan och Marknad med grabbarna, vi kommer se ut som nedan ungefär.

RSS 2.0