Gott Nytt År!

Yes jag lever loppan i Sälen fjällen oftast i Stöten!
Lever här med 4 polare som jobbar i stöten, åker snowboard djäser och softar i de svenska fantastiskt kalla fjällen! Sitter på mobilt bredband så ska passa vidare! Ska till och laga nyårsmaten och sen vidare till Lindvallen eller rättare sagt Sälfjällstorget typ Kommer bli skoj!

Så till er alla från mig alla Ett Gott Nytt År! : ) Festen är igång!

Sälen

Yes drar till Sälen imorgon! så om jag inte hinner skriva mer så Gott Nytt År på er :) ses 2009!

Drar till Sälen imorgon så om jag inte hinner skriva mer önskar jag er ett Gott Nytt År! : )

Svenska tjejer i Sverige.

På detta inlägg ja nu tänker skriva vill jag ha svar från tjejer och killar.
Igår drog ja till borlänge för att skata, men innan de öppnade tog jag mig tid att gå på kupolen (STORT köpcentrum) och gick runt i massa affärer, men det enda jag gick och tänkte på var detta som gör mig så förbryllad.
Svenska tjejer ser ju sjukt bra ut, kanske bäst i världen och dom finns i överflöd men (MEN), varför ser alla ut som att de aldrig har haft tråkigare i deras liv när de går där. Ser man en glad modern tjej på stan så är ju det storslaget, eller hur?!

Efter jag varit på kupolen och även vart och skatat så, åkte jag vidare för att träffa vänner igen oh för att gå ut, och javisst det blev etage som i vanlig ordning. MEN SAMMA VISA DÄR. Vad är det för fel på er? har det blivit olagligt att le eller har någon snygg kandidat i Idol dött som ni alla sörjer? så fort man kollar på en tjej ser dom så bittra ut i ansiktet så jag blir paff.
Varför ska ni se ut så,är det inne eller vill ni låtsas vara märkvärdiga? Jag vet inte en enda människa som hellre ser ett glatt ansikte istället för ett töntigt uppnosad dödsmin.

Har snackat med Amiralen om detta och ja vi tror att i princip alla svenska tjejer ska försöka se så himla märkvärdiga ut. Varför vet jag inte, för man kommer ju alltid vara den man är aight? Aja...

Ja nu hittade jag ingen bra bild heller som visar detta exemplar men men. 

God Fortsättning gott folk!

Yes då sitter man här på slutet av Annandag Jul. Julen försvinner fortare än den kommer.
Juldagen var väldigt lugn till en början, vid 16 någon gång började göra mig iordning för det årliga juldagsfirande.
Festen började stilla och skänt hemma hos Magnus(förfest nr 1), vi gick sedan till Calle där allt fler samlade med många kära återseenden (förfest nr 2). Efter en timme där så är det dags att gå till den arrangerade förfesten (nr 3). 60 spänn kostade det och den festades av i pelarsalen som ligger i kommunhuset. MÅNGA kära återseenden även där och klockan slog Flottaren. Allt folk vallfärdade till Värdhuset/hotellet och ÄNNU FLER kära återseenden gjordes. Men då kommunen beslutat att inget får vara öppet längre än till 01 så vallfärdade alla tillbaka till pelarsalen då det var dags för stängning.
Detta vill jag väl kanske inte säga men det var absolut inte den roligaste juldagen jag vart på, vet inte varför, kan det varit kylan, för lite alkohol eller kanske förståndet som satte gränserna... ja om jag det visste.

Idag. Annandag jul, väcks av att de säger att det är dags att vakna för vi ska nämnligen på hockey! YES! Vi drar oss till Leksand, min familj och min morbrors famlij sammanlagt 8 personer var vi för att skåda Eddie Läck hålla nollan inför dryga 6700 åskådare. Jag har varit ifrån hockeyn ett bra tag nu och det kändes fantastiskt att igen komma in i matchen med laget i mitt hjärta Leksands IF.

Nu sitter jag här och lyssnar på en sån fantastiskt skön låt min syster presenterade för mig så ett litet fredagstips i repris ;)
Ane Brun med Madrugada - Lift Me

See you in a while, crocodile!


Merry Christmas!

Ja som rubriken lyder: GOD JUL kära vänner och alla er jag inte känner!

800px-merry_christmas_1.png

 

Nu ska jag iväg och Jula med släkt på först pappas sida och senare idag med släkten på mammas sida. Kan detta bli bättre?! Men som sagt ha en underbar vit dag, kan reta er vissa med att det snöat mer inatt här uppe ;)

ännu en gång, God Jul!


yeah


Sverige.

Yes, då sitter man här, har streck kollat 7 avsnitt av julkalendern, muisken som spelas är Ane Bruns duett platta som min syster presenterade för mig igår.

15.45 lämnade jag vår lägenhet, utan nycklar...
jag hoppade in i en Taxi som snabbt och tyst tog mig till flygplatsen via motorvägen som går förbi Barcelonas största gravplats som är intryckt i bergsväggen. Solen låg värmande på rutan och jag satt där inne i den svart gula taxin. Flygplatsen var fylld av människor som skulle hem över jul och mitt plan var fyllt av unga svenskar fick sällskap på flygplatsen av en skön kille vid namn Nikita som jag träffat innan. Flygandet gick felfritt hela vägen in till Arlanda, trots att vi dök genom snö- och orosfyllda moln på vägen ner. Väl ur planet plockades bagaet upp och jag tog farväl av några andra jag träffat i Bcn som var med på planet, vidare till utgången.
Där stod det massor av folk och jag får syn på hela min vackra familj som dyker fram med kramar, vilken lättnad. Oerhört skönt att vara hemma nu, men ett av de bästa kapitlen i mitt liv är nu avslutat. 
Barcelona står ju kvar tills senare och ett är säkert. Dit ska jag igen. So thats the end of the Bcn story (nog för att ja kommer berätta om det i alla år framöver men)
Nu skall jag fortsätta smörja in mig i alla julens dofter och uppgifter som står in för the big christmas eve. Tjing!


Sa dags nu..

Med nagra... Vad faaa-aaan. hahahahaha
just nu gar ett javla jultag med orkester och grejer utanfor fonstret hahaha  assa det var inte 5 pers heller shiiiiieet haha ja det var skoj!

haha ater till det ja tankte skriva... var var jag? jo...
Med Nagra fa timmar tills jag slanger mig i en Gypsy Cab till flygplatsen sa upptacker jag enligt mig Barcelonas i saerklass finaste plats, Slottet/borgen hogst upp pa Mont tjuic. Med utsikt over hela havet och pa andra sidan heeela staden, snotackta berg bortom stadens grenser, och gamla kanoner riktade mot skepp fran Francos tid... Wooow.
Jag har varit bra langt upp coh skatat innan men aldrig aenda upp. Hade med kameran sa det blev manga bilder som ni skall fa se senare naer jag anlant i Sweden igen.
aja nu aer alla mina smamynt slut och har bara cash till Gypsy caben imorgon sa detta blir mitt sista inlagg fran Barcelona.
De sista dagarna har spenderats med nagra sjukt skona dudes ja kommer sakna och vi tre pa bilden haller ut langst, alla andra har dragit hem redan men men! ha det kung alla so hores vi i sweden!

DEN BASTA FESTEN I MITT LIV

Shit...
Sitter hemma och har trist ca 20.00 igar. ringer jesper och vi kommer overens att ja ska komma over o chilla.
Vael daer sa sager de att  de ska pa en bar eller nagans sorts fest med free beer. Sa ja varfor inte... Chilla o dricka gratis baers LATT! Men da far vi reda pa att bara de pa listan kommer in. TYPISKT, men vi ger det ett forsok.
Vi gar dit och vips sa aer vi inne. Det visar sig att det aer tidningen VICE som ordnar den och att jaegermeister sponsrar. Sa det aer gratis ol och gratis jaeger, kan ju ara sluta pa ett satt.... SUCCE :D
Liveband som verkligen OSTE, och det var heelt galet. ol efter ol, shot efter shot rann enkelt ner i strupen. Gratis jeagermeister kondomer delades ut i mangder, och det var det ballaste folket daer verkligen!

Den ena bartendern jobbar i en assoft affar "Trustnobody" daer ja kopt 3 par skor av henne pa en o en halv vecka, sa hon kanner igen mig mycket vael och hon langar bars efter bars till mig pa ett flortigt vis, vilket var mycket trevligt! kl 02.00 slutade de servera gratis, trots det skickar hon ut andra tjejer som ger mig free beer och halsar fran henne, ja menar man kan ju inte tacka nej.

Efter bandet lirat klart vare dags for ipod-battle. 6 clubar runt i stan var inbjudna att battla mot varandra 1 club mot 1 den som fick hogst ljudniva efter laten vann! och fyyyy bubblan vad bra det var. minns dock ej vem som vann.
vid 3 stangde dem och jag och jonte, de enda tappra som stannade till slutet vandrade vackert hem och sov.

Det var den basta festen i mitt liv tror jag. Nu ska ja kila till izmir o ganget sen imorn ska jag och kopa skor av bartendern haha. Tjing Tjing!

Skate skate skate

yes dagen startade ruskigt tidigt idag faktiskt! fick ivag ett sms till Hjalle redan vid 11.30. gick upp strax daerefter och var och rullade pa paral-lel redan vid ca 12.15. Dagen som borjat sa tidigt och bra fortsatte inte alls detsamma haha.
Efter ha inlett skatandet ruskigt vardelost sa avslutar jag skatandet vid paral-lel med en stjarnsmall som fick mig att ga illa resten av dagen haha. tank dig att du star pa en parkbank, hoppar framat och landar pa axeln pa betong... sa far ni kanna hur det kandes. men men man har vart med om varre.
Paral-lel aer forovrigt i saerklass varldens basta skatespot ( se den daliga bilden)
Hjalle Pee dok upp och vi drog ut till Almeda, dock hade varenda sketen helikopter snurrat ner fran traden och lagt sig som ett tacke over marken. Men tappra ridare som vi aer sopar vi bort lite hellisar sa vi kunde skata en curb, 5 mins senare knacker hjalle sin brada... skatar pa lite o fick ett skont trick daer innan vi drog in till stan. Hjalmar fick min gamla brada och vi skatade vidare pa ett torg nara Plaza Espana vid den nya tjurfaktnings arenan. Provade lite nytt utfor en liten trapp och det gick val okej, o nagra softa manuals, sedan smith grindade vi loss ett tag pa en smal smal rail innan vi slangde in handduken och drog hem och haer sitter jag!
Japp sa om en vecka blir man tvungen att skata inomhus for att kunna rulla overhuvudtaget i sverige.
 tjing tjing!

Paral-lel

Angest...

nu sitter jag haera igen, pa sondag aker jag tillbaka till sweden och jag har san sjuk angest. Kommer ga av planet, kylan kommer ge mig en small i huvudet sa jag svimmar. Manana Manana livet aer over (for ett tag). Givetvis saknar jag allt i sverige, mamma, pappa, syrran, mormor, alla polare, maten osv osv. men det kommer inte vara lika soft.
Vi far se hur lange vistelsen haller i sig daer...

Men men igar va ja pa sista Nasty Monday pa vaaaaldigt lange... alltid lika roligt. Dock en konstig kvall. sager bara att tjejer... dom kan dom. Bada bra och valdigt illa menat.

tjing tjing

tredje gangen gillt?

2 inlagg pa 2 dagar har forsvunnit fran denna skitsida da ja ska publicera dem...
kollar om detta funkar idag da.

Yes i lordags var jag och upplevde spanien pa riktigt! Dock aer det ju vinter aeven haera! Men vi skulle och skata i en by som skulle ligga ca "30 mins" med taget. Efter 1 timme och 30 minuter sa kommer vi fram till byn Malgrat de Mar.
Men att det tog sa lang tid gor absolut ingenting... Ralsen gick langs stranden HELA vaegen och man kom verkligen in i spanien! SJUKT fina strander, klippor, vackra hus, catalaner, catalanmat, catalan-tag, underbart vare. det var Spanien!
Dock hade vadret slagit om sa det var svinkallt och blasigt, men det var bara att skata sig varm.

ikvall aer sista Nasty Monday for min del! ska bli oos!

tjing tjing

New kicks in the block

Ja jag veeeeet att jag aer seg pa att skriva... Men har man inget internet hemma och slutat jobba sa tillgangen till bloggen daer forsvunnit sa far ni halla ut!

Som sagt jag aer fri som en fagel ifran jobbet och kan inte njuta mer! Brukar falla i somn mellan 00.00-03.00 stiger upp vid 13-14 nagan gang, softar och skatar! helt underbart aer det! You should try it!
Forutom skate sa har jag synts till pa stan en heeel del, va ute igar hela dagen i princip med tripp, trapp och Sten Ad. Gick i princip i alla butiker och allt jag kom hem med var en halsduk. Sa jag tankte att jag fick lov vaga upp sa drog och kopte ett par skor idag ; )

jakligt haftiga och helt underbara att skata i. Var stensaker pa dem da jag redan nu skatar i dessa:

Och som ni laste i forre inlagget sa kopte jag ett par Boxfresh Nike Air Prestige high 2 tidigare i veckan! Skosuget aer tillbaka!!!

So long dudes and girls!

Sista dagen...

pa jobbet och forsta dagen pa en ledighet som stracker sig bra langt!
Jag vet att mitt bloggande ej aer sa aktivt, men som jag namnt innan sa har vi inget naet hemma ilagenheten sa har bara chans att blotta mig pa arbetstid.

Sitter pa jobbet coh motivation aer sa langt ner i botten det aer mojligt, njuter av att det aer min sista dag. Tittar ut over de andra stackarna som aer tvungna att fortsatta komma hit dag efter dag. Men om knappa 5 timmar aer jag en FRI MAN!
Glada som fa, dansade tripp trapp och Sten Ad precis in i lokalerna, kungar som dom aer. Och det aer precis som dom jag kommer vara snart, fri fran detta "elandes, elande" som mormor skulle sagt.

Igar var det Nasty Monday som gallde, jag styrde beforefest och manga harliga vanner dok upp. Det hoppades och dansades anda in till 5-6 pa morgonen, stark som jag aer sitter jag haer pa jobbet dagen efter, Helt i tid och i den basta formen! Jag kan beratta lite om Nasty Monday...
En club som haller till numera i Sala Apolo varje mondag. De 2 Dj.s en Soren och Madmax aer tva tatuerade snubbar som snart fyller 40 som inte tycker att det finns nagat battre aenn svenska tjejer som knappt fyllt 20. Den ena intar allt som skulle kunna kallas drog i kroppen medan den andra inte ens dricker alkohol. Musiken aer alltid EXAKT samma varje mondag, tror att de har en playlist som bara later rulla sen star de och latsas spela hela natten lang. Later sjukt tragiskt, men det aer alltid sa fruktansvart skoj! och aer du blond tjej och ser svensk ut sa far du utan tvekan komma upp pa scen och dansa haha tragiskt...

Snabbt om helgen som gick. fredags var vi pa Razzmatazz (sinnessjukt stort discotek) kom hem halv 8 pa morgonen, som jag sagt tidigare sa aer jag valdigt bra pa att komma upp, sa vid 2 var jag pa stan och shoppade loss med Linn.
Jag inskaffade en Levis jacka jag suktat efter i veckor, ett par boxfresh new Nike Prestiges och lite tee's. kvallen slutade hos Jeppe och ganget med nagra kalla och film. Sondagen var en enda tjock dimma men vid 6 pallrade jag mig till min sondagsresturang och avnjot den basta nachotallriken i stan. Vi drog sedan till Linn daer vi var bjudna pa adventsmys! Glogg, peppisar, Daim och kladdkaka bjods och det var oerhort gott!

nej nu har jag rast och skall ta och fixa 3 liter vatten att slacka torsten (haha torsten utan 'o' ) med.
So long!

Last friday...

på detta helsikes jobbet. Känns det skönt? SOM bara den, grejen är att det är fredag eftermiddag och jag kommer sitta här ända tills klockan 21.00 och tjöta med svenska befolkning som gömmer sig i sina röda stugor från det hemska vädret i norden. Och jag kan säga att även om jag kan sänka elkostnaderna för 99% av alla jag snackar med så är man fortfarande inte uppskattad då man stör mitt i Idol eller vad som nu visas på TV när familjen äntligen samlats efter en vanlig hemsk vecka. Men som sagt, SISTA FREDAGEN på detta jobb!!!

Gårdagen börjades med ett besök i tvätteriet längstner i huset. Då strömmen går i hela lägenheten så fort man slår på tvättmaskinen så fick jag pröjsa 4 euro för en maskin. Städade fixade mat och plockade lite almänt undan från hyllor osv.
Jobbet väntade sedan och gissa vad?! Vi fick våra första julklappar för detta år! 2 flaskor vin, 1 flaska Cava, 2 chokladkakor, och typ 5 olika andra vidriga snaskförpackningar. Inte illa pinkat för att vara Tramscom. Vi jobbade på och hade almänt tråkigt då alla schyssta dudes and girls slutat här så ingen fanns att snacka med FÖRUTOM den alldeles för överspralliga Mia som erbjöd en plats bredvid henne och en massage. Vem tackar nej till sånt?
Upplösta knutar i kroppen, 3 sälj och mycket tristess senare så slutade jag. Mötte upp en vän, käkade på den tidigare nämnda hamburgerien och glodde en rulle och käkade från julklappen jag tidigare fått, det var den dagen det...

Yr och med en av top 5 fräckaste morgonfrillor jag någonsin upplevt vaknade jag upp och klockan var visst halv 1. Städade lite och fick den briljanta ideen att se ikapp de 3 avsnitten jag missat av Julkalendern. Ner i packis it-cafeet och slog på julkalendern som är sjuukt rolig tycker jag haha! "TJENA HEJ, KLASSE.. DIRRE." yeah yeah. klockan slog jobb, så jag rullade hit på en av mina bästa vänner och här sitter jag.
Glatt överaskad idag också på jobbet faktiskt då det var dags för juklapp NUMMER 2! Idag var det mina kära teamleaders som gav oss julklappar beståenda av massa SVENSKT gott inhandlat från IKEA. Tur att jag inte tog ledigt idag och på tisdag ;)

Tjing tjing, detta inlägg känns helt meningslöst haha och ja ja, men... som en vis man sa. "Det kommer en mogondag och så vidare..."

Nu blir det att ringa på, kvällen kommer styras mot det gigantiska discoteket(?) Razzmatazz, så vi får se hur det slutar. Men helg är det och det ger vi tummen upp för!


So Long!

Ny dag, ny ågren

4, FYRA dagar till ska man sitta och ha ångest över sitt jobb.
Detta inlägg kommer att ta sjukt lång tid att skriva. Sitter på jobbet och det haglar in samtal så man knappt hinner andas, i REALLY dont like it. 15 minuter har detta tagit att skriva...

Jag lämnas snart ensam i vår 4:a i centrala Barcelona, kanske låter skönt osv, men nej. Kommer bli trist, tomt och tröligt. Imorgon lämnar den store guden (som han skulle villa bli kallad) Olli den sjunkade skutan mot sverige vidare mot THAI-land. Avis? naej inte speciellt, ja menar det är ju så varmt och skönt i Barcelona nu. ja ja,,

Nu över till den roliga delan av livet, HELGERNA.
Fredagen:  Sjöslag nr. 1 Jag, Maritza och Olli går med oerhört lätta steg hem ifrån jobbet och knäpper en,eller ja kanske två öl, vilket slutade i några till. 3/4 delar av familjen samlade och kunde bli annat än roligt och trevligt med massa hetlevrade diskussioner om det ena och det andra.
Sl'ngde oss i en Taxi och drog på Catwalk, faktiskt ruggigt överaskad om stället som jag föreställt mig som ett tönt ställe. Väldigt fresch ställe med utmärkt fält på dansgolvet. Kvällen rullade på och man slutade som alltid utslagen i sängen.

Lördag: Man går upp ur sängen senare än önskat... Men ack så lättad och utvilad. Döhungriga går jag och olli till den i särkläss bästa hamburgeria i Europa! Stor GOD Burgare, mycket pommes sjukt goda och en Cola för 3.5 euro och gudomliga såser som är gratis, ibland ser Gud vilka som förtjänar det lilla extra ;)
Dagen rullade på i fd. Filles säng med att kolla på hela säsong 1 av Californication! GUDMLIG serie, jag ska bli som han. eller kanske inte...
Sjöslag nr. 2. Tididgare på dagen skickade vi ett mess till tripp, trapp och trull och sa att de var välkomna till oss vid 21.30 för att kolla fotboll och dricka några kalla. Inte ett ord hörde vi å hela dagen och hade räknat ut dem totalt.
21.25 ringer det på porttelen, "öppna dörren!!" skrönar det ur det grå lilla luren, sagt och gjort och där stormar De 3 tappra (eller ja en dag i veckan iaf) in och överaskar oss totalt. MYCKET oväntat och så trevligt!
Fotbollen rullade på och Oliie gick back 250 spänn då Barca vinner med rättvisa 3-0. Ölen slank allt fortare ner i halsen och POFF så satt vi på vår kära bar Domino med varsin drink. Alla var där! Eller ja... Fysiskt iaf, men en av de 3, tripp, trapp och trull som numera heter STEN AD hade sina tankar någonstans i den där sjukt tjocka dimman som vi alla upplevt någongång. Halvt sittande, halvt liggande mumlar han fram några ord. Alla blir tysta, men ingen hörde vad han sa så pladdret fortsatte i samma takt som innan.
Tro det eller så lyckades han samla krafter och följde med till Catwalk, vi slirade runt där inne ett bra tag vissa mer än andra (STEN AD t.ex ), men det var inte hälften så bra som dagen innan. 
Tripp, trapp och STEN AD försvinner utan ett ord och kvällen slutar som dagen innan. mycket bra.

Jaja söndagen orkar ja inte skriva om då dett har tagit 2 timmar och 20 min att skriva.
Så jag önskar er en trevlig kväll och vill klargöra att "STEN AD" inte relateras med droger förutom Alkohol, andra droger tolereras inte i vår krets, just to let you know...

´So long!


RSS 2.0