Sol i sinne, brun inne...

Hallå!
Ny dag, nytt inlägg, ny temperatur, och ny mobil så småningom.
Jag vaknar upp och oj vad skönt det var att sova i ett relativt varmt rum. Ända tills inatt har jag sovit i det kallaste rummet i stan, sten som golv, väggar och tak, så när det är 5 grader ute så är det 2 grader i mitt rum. MEN inatt tog jag vårt externa element och ställde in det på rummet och stängde dörren, Fanns knappt några coldspots i sängen ens, helt underbart!
och nog var det den kallaste natten hittils! Men nu hoppas vi på sol igen.

Men alla fördelar har sina nackdelar, anledningen till att jag nu så enkelt kunde ta elementet var att det inte fanns någon annan som också skulle vilja ha det. Vi har alltså fått en förlust i vår lägenhet. Filip "Fille the man, myth AND legend" lämnade oss igår i snabb hast mot Sverige. Mycket tråkigt men a man got to, what a man got to do, see you around Fille!

Kvar i lägenheten, finns nu jag och oliver, ensamma men ack så starka! eller starka kanske var att ta i...
Vi tänkte att vi kanske skulle kunna ta ocg tröstshoppa på det exklusiva sprojlans nya HM som öppnat, och som vår käre "chef" och trogna marufflan hade höjt till skyarna av berömmelse. Men aj aj aj, visst butiken var ball och full med mängder av lampor, lysväggar, musik OCH Samma jekla skit som i alla andra 299 HM butiker i denna stad.
Med tunga steg gick hem, tröst kollade på TV och drog en, ja vad "Mr. Jones" skulle kalla en Taj. ( det är inte vad ni tror det är). Nej detta hjälpte inte direkt så, vi tog oss i kragen och gjorde något vi länge velat, KASTA POTATIS FRÅN BALKONGEN. och aj aj aj vad roligt det var haha ut över en byggnadsplats hagglade potatisen som spörregnet i monsunas, ända tills vi hörde ett visst ljud som fick oss att snabbt gå in igen snabbt. Dock i ett helt annat humör, Lättade,  spralliga och glada igen!

Ps. Guess what... jag har ingen mobil längre men ska investera imorgon.

Ps igen. Att teleportera sig via dator hade som sagt varit något.

Korrupta staden.

Den charmiga, romantiska, helt underbara staden Barcelona aer lika korrupt som Bali, ja pa bali kunde man iaf muta polisen. Sen sist jag skrev har det hant massor! har haft en kanon helg, trots en smärre skada i ena hälsenan!

Men som rubriken vittnar lite så är det en hemsk händelse som har inträffat sen sist.
I fredags, efter att jag mött upp med mina vänner på den öldrickar-baren, vi skulle dra vidare och jag skulle bara lämna av min nya vän vid bilen (vilket var nog tur) så inträffade det som fick min bägare att rinna över.
De andra som gick före slirade framåt lite mindre nyktra kanske men fortfarande fullt kontrollerade, eller ja nästan. En av dem slirade in i en MC, mycket olyckligt och helt ofrivilligt, så den välte. Och inte nog med det så hände detta alldeles utanför en nattklubb. (jag var som sagt inte med själv, så detaljer kanske inte aer 100%) Vakterna tillkallar genast polisen som snabbt är på plats. Killen som stötte till den hade sån tur att han lyckades snirkla iväg utom synhåll. Vakterna kan ju inte ha tillkallat polisen utan gärningsman, så de lägger skulden på hans vän och berättar vackert hur alla de hade "agerat våldsamt och stått och sparkat på MC:n osv osv". En av vönnerna som var med kan mer elelr mindre spanska och  hör hur vakterna ljuger om händelsen till polisen. Jonte som får skulden blir tagen av polisen och får skjuts hem, advokater skulle kontaktas och detta var tydligen ett oerhört hemskt brott som skall tas upp i rätten.
Den spansk förstående vännen, och mycket snälla Linn, tillåter inte att Jonte åker hem ensam med polisen,utan försöker komma fram, och förbi till honom. Hon kanske stryker emot en polisman som vänder sig om och ger henne en rak höger rakt i ansiktet. Givetvis blir hon rasande och börjar fråga vad i helvete han håller på med. Blocket kommer fram och han vill ha hennes personuppgifter eftersom han får det till våld mot tjänsteman (?!).
DOM ÄR DUMMA HELT I HUVET HÄR.
Inte nog med detta, som sagt fick de ICKE åka med i polisbilen så de tar en taxi och ber den följa efter polisbilen. Polisen kör mot enkelriktat, med taxin strax därefter. Väl framme, bilarna stannar och snabbt rusar polisen ut och ger taxichaffisen Bot för att ha kört mot enkelriktat, VAD HÄNDER?!

Dagen efter jag får höra detta, så träffar jag en skate polare vid namn Andrew och han berättar att polisen gjort klart för honom att om han syns till vid ett visst ställe igen med brädan kommer han inte vara så hel dagen efter.
ALLTSÅ  HÖR NI HUR DET LÅTER?!
De gör precis som de vill, de är lagen och de missbrukar den så att icke spanjorer utsätts för oprovocerat VÅLD, lögner som kostar väldigt mycket pengar. Att helt oprovocerat kunna slå en helt oskyldig människa för att hon vill sin kompis väl med att gå förbi en polisman. För att gripa en helt oskyldig man för att de vet att vakterna ljuger, och för att våga Hota och lämna människor i rädsla att de inte ska kunna gå dagen efter. HELT SJUKT

Sveriges polis har i jämförhet med den spanska, inget storhetsvansinne alls.

Ett mindre glatt inlägg detta, men nästa ska jag bevisa livsglädjen igen... på något vis.
So long...

Skam den som ger sig.

Efter en mindre lyckad start som bloggare sa gor jag ett nytt forsok.
Ni som laser detta, kanner antagligen mig och vet att jag nu spendaret knappt 100 dagar i Barcelona.
Vistelsen i denna stad i Katalonien har varit helt enkelt ett ultimatum, trots att jag bor i omradet daer resten av pakistan bor (har dom invanare kvar i deras egna land?), trots att jag mar illa av att se hur manga hemlosa, prostituerade, och nerdrogade manniskor det finns haer, trots att jag jobbar pa ett hjarntvattande jobb...
Men de goda sidorna aer sa mycket battre aenn de samre sa!

I torsdags fick vi reda pa att alla killar tagit ledigt pa fredagsn sa de skulle slippa ringa och va dryga pa folk pa fredagskvallem. Jag kunde inte vara samre da var kara Team Leader fragade om jag med ville vara ledig sa javisst! Sagt och gjort sa blev jag ledig da. Detta kunde vi inte annat aenn att fira, sa det blev utgang pa en bar som vi alla kanner till Ryans. Efterfesten kunde slutat lite battre da farbror bla kommer och knackar pa ca 05.30.
Haer i Spanien far man ingen varning innan man for boter, utan de skickar snuten direkt. och javisst 150 euro ger dom de som bor daer en nota pa. Notan varade inte langa da en viss man tar och river den i 100 bitar o branner sedan den haha. Dumma svenskar som bryter mot lagen, det finns dock ingen risk att de kan fa tag pa de som fick notan. Ride Hard Die Fast.

Igar sa drog jag mig pa en lite utflykt med mina allra basta vanner, iPoden, och skaten. drog ut till en slustation pa metron och OJ vilket stalle jag hittade, skatespotsen LYSTE med sin perfekta arkitektur och landskapet i berget var sjukt fint! Dit kommer jag aka igen!
Senare pa kvallen sa motte jag upp med en van till en van som jag aldrig traffat innan, denna spanska oerhort trevliga flicka hon heter Laia och var den basta spanjorita pa att snacka engelska jag traffat. Mycket trevligt, tog en matbit och en drink, och snackade. Senare motte vi upp mina svenska vanner som var pa en bar daer Olkranen sitter fast i bordet och man betalar naer man gar for allt man tappat upp. De var minst sagt pa en annan niva an jag och Laia, men det var trevligt, och vissa kanske kvallen slutade lite mindre bra for. Min kara roomie var tydligen inte sa glad pa sin vaska... aja namner inget mera nu, kanske kommer en piik senare.

aja nu ska jag kopa cola och chips och ga upp och vila ogonen en stund!
ha det king!

Blogg/tt-are

Okej hade skrivit ett LÅNGT första inlägg men denna skit sida fick det hela att försvinna när jag var klar.
Tappade gnistan direkt på det så kallade bloggandet. får se om det blir någon fortsättning................................... fucking skatae.

Tanken var att bli en sån som jag aldrig trodde jag skulle bli en så kallad BLOTTARE som via en blogg blottar hela sitt liv och tankar. Skall kanske senare idag skriva om allt jag innan skrev. vi får se.

So long fuc...


RSS 2.0