Update from down south!

Ja nu var det ett tag sen ja uppdaterade er om mitt liv, men behöver jag säga att det fortfarande är fint? Antog det...
Har väl inte gjort så mycket häftiga grejer sen sist. Eller att se Champions-League finalen live med etthundratusental barca-fans vid Arc De Triumf var riiiktigt mäktigt, speciellt då just Barca vann. Aldrig vart med om ett sånt jäkla liv, så det var riktigt häftigt.

Har fått vansinngt ont i fötterna av de senaste dagarnas skate och all gåning så idag tog ja mitt VISA-kort och gick till Footlocker mhmmmmmm. Ett par sköna skor behövdes och jag visste vad ja ville ha! blev även en ny skate på dagens runda.

A day of, this far.

Japp idag har det varit en riktigt slapp dag. Vaknade vid 12, drog till playan vid 2, hemma igen strax efter 6. Det var fina vågor i havet idag att leka i och min bodysurf-talang fick leka av sig lite, ja e fan awesome på det. Eller jag var, men det kommer!
Efter Playan så var det bara hem och laga käk på vår ultrastora balkong, alldeles förträffliga hamburgare ala Johan.


Frågan är vad man ska hitta på nu. Är så sjukt skatesugen men funderar på att hejda mig och vila mina värkande kroppsdelar för en dag.

Hejsvejs

Så jävla skönt!


Minns ni inlägget "3 års väntan..."?
ja nu är det fixat. tricket jag velat göra på den curben är nu helt fullbordat och det finns på film. I Särklass en av de skönaste stunderna i mitt liv på brädan, men det krävdes blod, svett och snudd på tårar haha. Tackar Calle för att han stod ut mina 2 timmars nötande.
Detta lilla trick som tog kanske max 10 sek från start till slut kommer förgylla inte bara denna dagen utan många framåt.

Ligger nu heelt utslagen i sängen och vet inte vad ja ska göra av dagen. Eller jag o Jakob ska snart it o käka middag snart, det är allt jag vet just nu.

Annars så fyllde vi på lyan med 2 falusnubbar, Petter och Richard som passar fint in i vårt "kollektiv" häromdagen och de andra dagarna har mest gått ut på Sola, bada och skata. Livet är fantastiskt fastän man önskar att somliga vore här med en.

Döfött inlägg.

Har ingenting att göra i skrivande stund så berättar lite om dagen.
Det var en fin dag. Vaknade innan 12 tror jag, vilket var rätt konstigt då jag somnade vid 4-5 någongång.
fixade lite med tvätt, käkade frukost med jakob här hemmaoch chillade till 4 typ innan det var dags att möta upp dudesen för skate på Para-lel. Jag skatar i princip bara med svennar här nere, mycket sköna sådana, Mest skåningar.
Väl på Para-lel så var det uppdukat för spelningar, fest och tal o grejer. Men som tur är avgränsas den ytan med några stora grafittiväggar och manualpadsen ligger på andra sidan. Den blev ett rejält Manualsession i flera timmar.
Satte en nya manual som vi fångade på film också, det var riktigt nice! (Switch noseman revert-manual-bs 180 off för den intresserade)
Ett tag efter det så var alla tal o spelningar slut och de hade dukat upp med FREE smörgåstallrikar med läsk och chips och grejer så det blev nabbt en festlig stämning bland alla på plats.
Dock hade jag alldeles innan vart och käkat på det legendariska CHICKEN SPOT!!
En liten resturant som erbjuder en riiiktigt bra hamburgertallrik inkl dricka o allt för 3.5! Denna lilla resturant var för mig, Oliver och Filip en guldgruva när vi bodde här 2008. Nog om den.
När alla hade ätit sig mätta på den gratismaten så började de slänga all överbliven mat. Så jag plockade på mig en del så nu har jag en feeeet frukost att se fram emot imorgon! Tanken var att ge den till någon uteliggare påvägen hem men jag hann faktiskt inte se någon så jag sparade det till mig och Jakob istället.

Nu är jag iallafall hemma och chillar i sängen. Fick samtal av Pappa idag också, det uppskattas ALLTID!
Nej nu blire att lägga sig ner till lite Bo Caspers!

Peace

Förresten

har ja sagt att ja köpt det fetaste matchstället för några veckor sen?

Fina fina liv.


(Laget precis inkommet på Camp Nou, Jacob fotade loss)

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade. har helt enkelt haft bättre för mig, och då har jag inte skatat heller. Fick finaste besöket i tisdags, i form av Malin. Dock drog hon hem igen igår kväll igen, men fina och roliga dagar har vi haft!
Tackar för de besöket! Vandrat till Tibidabo, badat, shoppat, ätit gott och haft det väldigt bra.

Vad annars som hänt är väl att 3 av 5 i vår lägenhet har dragit hem till sverige igen, så nu är jag och Jakob ensamma i vår stora lya innan vi fyller på igen den 17de med 2 falusnubbar, ska bli trevligt. men det var också ledsamt att ta farväl av de Alex, Louise och Frida. Hoppas vi ses snart igen!

Igår efter att jag lämnat Malin på flygplatsen så drog jag raka vägen till Camp Nou där laget skulle firas eter att seriesegern blivit säkrad. Det var coolt måste jag säga. var där relativt tidigt så man fick se hur arenan fylldes på allt eftersom tills den tillslut nästan blev helt fullsatt. Sen tillsist, ca 21.15 så började laget springa ut en efter en och jääävlar vilket drag. Det var riiktigt ballt med en sån folkfest där alla ville fira ett lag (utom jag).

Nej det var det det, nu börjar skatelivet igen så ska glida ut efter frukosten på balkongen!
Peace

Will Shop til i drop

har varit nagra skona dagar haer nu med supersol och varmt som satan. blivit en hel del skate!
Skatat Fondo igen och var givetvis forbi IKEA o kopte lite kottbullar.
Igar sa var det bakishang pa playan och jag badade for forsta gangen, det var feeett! Och visst aer varlden liten naer jag springer pa folk fran min lilla lilla hemby Dala-Jarna.

Annars sa har jag hejjat pa en av de absolut storsta skatelegenderna nagansin, iaf i mina ogon. Ingen mindre aenn Stevie Williams, det aer sick att se dem skata live alltsa.

Nej eftersom vadret aer lite mindre bra idag sa ska jag ut och tvangsshoppa byxor samt massa andra kraemer och sant som ja behover for att halla min kropp lite fresh haha.
Frid ut!

Inbrottsforsok...

Ja javlar inatt har det hant grejer hos oss allt.
Dagen borjade med playan for att sedan dra ut och skata en svang innan helvetesovadret brot ut over staden. Efter nagra timmar sa var det over och det var dags dra sig till nagan pub for att skada El Classico som skulle ta Barcelona till CL finalen. Jag var dock inte langt ifran att missa den da min forbannade magsmarta var enorm strax innan, men jag kom pa benen igen men missade starten. Smartan kommer med storsta sannolikhet fran min javla meducin. Aja vi drog hem efter matchen och efter ett tag var alla som bor dar just nu samlade, 8 stycken och inom kort sa hade alla gatt och lagt sig.
Mellan 2 och 3 sa vaknar jag till lite av att det aer ett javla liv pa ringklockan men uppfattar inte riktigt vad som hander men de andra sa att det ringdes pa bade pà porttelefonen samt direkt pa dorren men ingen verkade orka bry sig.
Det blev tyst ett tag men kort darefter sa brakar det till som fan pa balkongdorren, en gang, 2 ganger, flera ganger och rutan krossas och besokarna som ligger och sover i det rummet springer ut ur rummet och skriker och jag far upp och gar in i rummet dar det aer millimetrar fran att balkongdorren slas upp och typ ryter i haha. Och det hors att de flyr ner. (hoppas dom dog naer de hoppade ner). Det laskiga aer att luckorna for rutorna var stangda, och var balkong aer minimal alltsa sa det finns inte mycket att sta pa, sa de var bara en meter ifran mig men jag har ingen aning om hur de sag ut eller sa, men de var fett nara.
Lite smatt skarrade ringer vi polisen som kommer och kikar lite och sager att det aer inget dom kan gora och drar igen.

Thats about it. Det var fan fett laskigt och hadanefter ska vi ALLTID gora liv ifran oss naer nagan plingar pa dorren sa de fattar att vi aer hemma. och lata fonsterluckan va oppen sa de ser att de ligger folk dar inne haha.
Rutorna ska bli fixade blev vi lovade och ska reda ut de idag da vi betalkar hyran.

Nu blir det lite chillskate pa para-lel!
Peace

RSS 2.0