Happy New Shi.. Year!

Sälen väntar närmare bestämt (främst) Stöten. Jag o Ejvin drar upp idasg till våra kära vänner som jobbar där och firar nyår och blir där ett tag. sak bli sjukt skoj.
Annars sitter man o funderar över framtiden. Licks on Chicks lockar ju... haha
aja Gott nytt år på dig!

Maxat sjukt bra låt!!

Johan berättar förträffligt dåligt

Och jag bryr mig inte heller om det haha. Bloggen ligger lite på is som ni märker, saknar intresse men låter den finnas kvar om jag får mig något ryck då och då :)

en skateboardfilm from Stefan Helin on Vimeo.


Mycket händer

Livets dagar rullar på för min del and im lovin it dubidubidooo!
Schysst helg hemma i D-J med festande och relaxande.

Igår kom vintern PÅ RIKTIGT det började snöa runt 3 och det har toksnöat ända sen dess.
Drog på gymmet igår efter jobbet och sedan iväg till Källviken med Daniel o Matte för att inviga mina nya bräda. det var awsome och ser faktiskt fram emot vintern och en snowboardsäsong som fan nu! Wohoo.

Annars såg ja att via Simon A att Talib Kweli ska splela i sthlm den 9 feb. Men blir ju rääätt sugen! Eller varöfr inte egentligen?!
Här kommer en fantastisk låt från ovan nämnd featuring Norah Jones.


OVERSTOKED!

VITALIC kommer till PEACE & LOVE det blir bara bättre o bättre de här! Wohooooo!
AWSOMENESS!!!


För er som inte hört Vitalic - Poison Lips

Shoppingspree

Igår drog ja o min vän Roger till Borlänge för att eventuellt shoppa lite på Tuna tutten. Det eventuella blev ett faktum. Gick först in på Carlings där de generöst hade halva priset på alla jackor till min stora förtjusning. Hittade genast en läderjacka jag blev såld på. Dock är det kanske inte riktigt min stil men ja tycker de e skitsnyggt så vafan. Hängde undan den för att fundera lite.
Vi hoppade vidare i Kupolen och hamnade på Stadium där min VÄLDIGT snälla vän o föredetta arbetskollega Pär jobbade. Skulle in o kolla en ny snowboard och visst fanns den där. Med några enkla sköna ord som "ja det funkar" så slog ja till och köpte nytt brett för iår. Its AWSOME!

Drog sedan ner på Carlings igen o kände att fan va ja bränt pengar men ja vill ha den så badly så vafan, blundae och drog kortet på varan som inte hade köp eller bytesrätt.
En del pengar fattigare men ack så mycke lyckligare. Och enligt mig o Roger kommer ja tjäna in jackan under en timme i helgen haha!

Peace!

Elegant.


Summering Fre

Jaa jag har länge tänkt sumera helgen som gick. Men det hände så jävla mycket så jag vet inte vart ja ska börja och om jag orkar skriva om allt o om ni ens skulle bry er, dock var det sjukt mycket roliga grejer så kanske!

Fredagen blev en kort arbetsdag då det vankades personalfest, i Mora. Vi falubor hoppade på bussen vid 15.15 som tog oss hela vägen fram till Mora som höll på att sluta i katastrof genom en Busschaufför som aldrig kört på snö/is tidigare samt en bestämd Johan (vilken johan får ni gissa) som vägrade kissa förns han kom fram.
Väl framme mötte Andreas upp oss och tog oss till Ishallen där vi hamnade innanför Jan Simons kontor ochbakom VIP logerna. Julbordet var uppdukat så vi högg in så vi skulle hinna äta innan matchen.
"johan mitt i maten" svarade jag då Håkan Bogg och Markus Eriksson steg in i rummet och berättade om sig själva och om kvällens match, trevligt!
Det skålades friskt och en julklapplottning coh utdelning ägde rum innan matchen drog igång och spelades av till Moras stora glädje då de besegrade Malmö.
Under varje Periodpaus drog alla in till samma rum som innan och drack friskt. Öl, vin, whiskey, snaps osv fanns att tillgå. Det blev en grym kväll och visatt i bussen tillbaka till Falun runt 12 kanske, den ena fullare än den andra haha.
Tackar ANNONSBLADET som stod för den kvällen!
För de flesta var nog kvällen slut där. jag dock kom på den briljanta iden att dra o hooka upp med mina vänner på Etage då jag kom hem och gled in där vid 01 kanske och hann få i mig ännu mera som jag fick sota för på lördagen..

Trasdockan

För att ja skadar mig konstant dessa dagar. inte kul och roligt och definitivt inte skoj. Men men smällar man får ta då man utöver världens i särklass roligaste fritidsintresse!

Bali in my dreams

Ååååh vad jag drömde gott inatt/imorse. Jag var ingen annanstans än på just underbart älskade Bali. Drömmen innehöll allt, SOL, grym natur, surf, kompisar, misstag, skate, chicks, Bintang jaaa tamejfaan allt!
Ville veeerkligen inte vakna men jobbet kallade så vad gjorde man inte? Jo just de, lämnade Bali för ingarvet och jobb.

På vägen till jobbet insåg jag hur sjukt underbart det var där och började genast fundera, prov-planera o gestikulera som om jag ledde en circus. Vad kom jag fram till då?
Joo att jag MÅSTE tillbaka, och det inom ett år!!!
Någon intresserad?

Ser fram emot

Inte denna helg men nästa som fan just nu haha. Innefotbollsturnering i D-J o får ja inte plats i laget ska ja va musikspelare hela tiden. På kvällen gästas Flottaren av inga mindre än FACE 84 i Vansbro. Hahaha kan det bli nå bättre?
Trar fan inte det, blir lite av ev förfest inför Juldagen på samma ställe. SWEEEEET!

Annars ser ja även framemot en "personalfest" imorn för Annonsbladet då det bör av till Mora för middag, hockey med mera!

Peace

Fina dagar.

Jaa inte är jag aktiv här inte haha. men va gör väl det?
Hade en TOPPEN helg verkligen och vill tacka alla som var med och gjorde den grym.
Tillställningen i Magasinet var skitkul och jag hoppas det blir fler liknande!
Tack Did U Give The World some Love today, babe? för den kvällen!

Måndagen spenderades på jobbet sen gymmet och sen givetvis måndagsklubben som var lite som en avslagen kola, dock var faktiskt Leif GW Persson där som en citronklyfta i glaset. Skön kväll!

Tisdagen visade sig bli en riktig hit! jobbade över lite först för att sedan hooka upp med Lina & Lottis för pepparkaksbak och allt var redo att sätta igång då det slår oss att man måste ha både kavel och mjöl. Tack vare min goda granne Frida var det problemet snabbt ute ur världen. Då var det bara att sätta igång och SOM vi bakade.
Peppisar! Då de var färdiga slog vi oss ner för att avnkuta de nybakade kakorna med glögg och julmust till Julkalendern. Tack för den kvällen!

Onsdagen började med lite overwork sen vidare o möta upp Koffan för ett pass på gymmet. Efter gymmet kom en efterlängtad hemmapularkväll. Duschade, gled runt o städade, plockade, diskade, lagade mat, kollade lite serie, åt mat, låg i soffan, diskade igen och sen la ja mig. fantastiskt skönt!

Idag blire att pröva knäet för skateing. Riktgt nervös om de ska bära eller brista...
Laters!

RSS 2.0