pass it on...


say what up my ni... say whats up

Yeah klent med bloggande these days men det gör inget!
Jobbar loss, åker skate och även en hel del snowboad igen. vart i källviken både i söndags och igår. samt tidigare förra veckan. har fått tillbaka suget och de e fett!
Annars då...? tjaaa, ett trevligt återträffande igår som gladde mig, har spanat etage i fredags med det nya dansgolvet vilket inte var någon hit, hängt med dudesen och tja inte  så mycket mer.
ska jobba vidare o här kommer ett resultat på att försöka sig nytt trick på railen i källviken igår, hade verkligen ett hål rakt in i benet fick ja se då ja kom hem. KÖTT!

Hard working man.

Hejsvajes, jag har inte varit så aktiv varken här på bloggen eller fysiskt ute i falustad de senaste dagarna.
I Tisdags fick jag till ett hätligt arbetspass 08.00-22.00 somnade GANSKA lätt då jag kom hem med svidande ögon.
Dagen efter, igår, så blev det väl inte så mycket bättre 08.00-21.10.
Men som min vän sa då jag inte var så pepp på ena kvällen, "Think Karmaloop, think Karmaloop"
och det är väl vad jag jorde så nu sitter jag här och inte alls bitter alls faktiskt utan bara glad att jag fick jobba mera!


hahaha

My man.

Stevie Wonders nr 1 just nu.

jaa lite förseningar får man räkna med då det är helg, men här kommer låten ja utsåg till Stevies bästa låt just nu gwenom tiderna!
 

Stevie Wonder var dagens!

Yes kommer upp med låten senare!
På bilden då jag sprnag på min levande Gud på ett hotellrum i NYC. Blev ett snabbt fan kort.


Blessing from Haile Selassie I.

Jaa jag blev blessed idag alltså. Bob Marley var som ni kände till dagens legend att stå påbloggen och hade valt en låt ända tills jag var och skatade med Jonte, ted och chrille. På väg dit slår Jonte på en så sjuukt bra låt på stereon i bilen och BANG. Jag blev såld, tack vara Jonte blev jag blessed idag! så här kommer den!
Bob Marley - Im Hurting Inside
 

Dagens marathon med Bob Marley

då var marathonet igång igen denna gång med en lite mer vettigare låtskrivare än Abba.
På bilden ser ni mig och Bobban som jag kallade honom i Jamaica för bra många år sedan nu när jag drog ett skämt han gillade.

gråter mig till sömns. part 2

jahapp de va de de. chanserna till spel i elitserien i princip borta...

Abbasabba

efter att ha Maraton med ABBA hela arbetsadagen så blev inte förhandsfavoriten Voule-vou vinnaren idag!
Utan en låt som jag inte lyssnat på superlänge som är KUNG!
Nämnligen: ABBA - Tropical Loveland

Dagens Band: ABBA

Yes kände att jag inte kunde hålla mig längre från att köra ABBA marathon. så i slutet av dagen kommer låten jag gillar mest från vår svenska underbara grupp ABBA.

Bob Dylan med låten...

Javisst då har jag haft Bob Dylan maraton i drygt 11 timmar. Och låten jag hade som förhandsfavorit kunde inte rubbas från sin tron. Så sjukt bra.
Bob Dylan - I Want You

Johans favoriter bland legenderna: Bob Dylan

Idag börjar jag en ny grej på bloggen!
Jag har nämnligen fixat så ja har spotify på jobbet. Så hädanefter kommer jag gå igenom LEGENDERNA dag för dag och sedan ge er den låt jag fastnade mest för.
Så idag börjar jag med ingen annan än Bob Dylan.
SÅ nu blir det Dylan maraton till 14.30!

Laters iceskaters!

svårt att tröttna...

... på albumet denna låt är med på!


Gråter mig till sömns...

ja bokstavligt talat. Livet är piss, allt kan dra åt helvete...
haha nääärååå. SÅg just KLart The Curious Case of Benjamin Button och snyft. För er som inte vet så gråter ja till alla filmer i princip, tidigare i veckan fick jag tårar till Bolt. Så manlig är jag så ni vet haha!
Annars kan jag nog lite gråta för att Leksans torska IGEN i kavlserien... aja ska torka mina tårar och sova nu.
 night.

Bolt.

kvällens.

"Förrätt: Absints löjrömstoast
Löjrom, smörstekt bröd, finhackad rödlök, créme fraiche - och förstås citronklyftan och dillvippan. Med det skapas en verklig klassiker!

Varmrätt: New York Strip Steak
Från städernas stad hämtar vi biffarnas biff. Grillad och penslad med vitlöksglaze serverar vi den med vår egen cole slaw. Barbequesås och frites till är en självklarhet. Släng upp slipsen på axeln - som på stekhusens stekhus Smith & Wollensky in the corner of 49th street and 3rd Avenue.

Dessert: Nougatmousse
En underbart nötig mousse, chokladtryffel med smultronsmak, en mylta på physalis. Tja, det finns de som säger att så här smakar himmelriket."

Haha sjukt snyggt skrivet! ska bli gött att hugga in på kvällens meny.
Åker 12.35 till gävle med jobbet för först att kolla in hur de jobbar på Gävle Tidning för att sedan tillsammans med deras annonspersonal avnjuta en vinprovning "Världens viner genom 4 druvsorter" med ingenn anan än Jan Petersén.
Efter det blire middagen med menyn ovan! Sover över på Crarion Hotell Winn för på lördag åka tillbaka till Falun.

Och med en stek med sådant namn bjuder på jag lite Frank Sinatra idag som förövrigt spelas hela dagen på min dator på jobbet! Tjing tjing!

jobbelijobb.

Dåligt med bloggande de sista dagarna! Har i princip bara när på jobbet och där har vi haft 1000 tals saker att göra. Jobbade över till 19.15 igår till och med. tjing tjing.
Veckan har inte innehållit allt för mycket. har försökt att bli folkbokförd i Sverige och lyckades tredej gången jag var till Skatteverket, jag har träffat mina kära vän Ami en sväng vilket var en höjdpunkt! och annars bara vilat axeln som jag tror mår bättre!
Nej nu ska jag jobba vidare!
Men först låten som jag gjorde mig pigg med imorse!


12 år sedan idag...

som Biggie sköts till döds. Keep Rest in Peace.

Seasons come and go.

då ska vi se om jag kan sumera helgen!
Fredagkväll, blev de källviken och nya skador men de vet ni redan. Chillade lite hos coffan efter det.

Lördag: Vaknar och flyger upp vid 09.30 då mobilen ringer. Hör en lite lätt desperat röst som kommer ifrån Stadium Borlänge, som undrar om jag kan hoppa in och jobba. Jag känner mig om axeln och känner att jhag inte kan skata så svaret blev JA! så jobbade loss 11-17.15 i blge. Efter det tillbaka till Falun och chill tills kvällen för att sedan möta upp lite folks och dra på förkula som blev harrys som blev efterkula.
Träffade många som ja inte sett på länge men Harrys sög.
Och nu till vad jag menade  med "hahahaha" inlägget menade jag att haha. Det är så skrämande VÄRDELÖS musik på dansgolven här, och på Harrys var det värre än värst haha kunde inte annat än sjunka under jorden åt den stackars "DJ:n". Ja nej det var helt fantastiskt dåligt...

Söndag: Vaknar och både ser ut och känner mig som att ett tåg kört över mig, backat och sedan sladdat på mig.
Trots det så är jag vid stan vid 13 och drar till skatehallen i blge med Stefan och chrille, jonte kom senare.. Vi skatde loss ända tills 20.00 och hade det sjuuukt roligt. Skate är det bästa som finns i särklass!! har jag nämt det förut?

yeah yeah nu äre måndag igen och efter gårdagens hårdkörning känns det som ett tåg kört över mig ännu en gång.
Här kommer en låt jag gillade första gången ja hörde den förra veckan men nu vet ja inte om jag gillar den mer haha.
fridens

ha

ha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahaha

vad detta handlar om skriver jag senare!

We should get jerseys...

Couse we make a good team.
But yours would look better than mine
cause your out of my league...

vill fortsätta sjunga denna låt till någon.
berättar om dagen en annan dag! tjing!

Tur i jobb, otur i fritid.

och spel o kärlek finns för tillfället ej.
Men jobbet då, sjukt bra vecka! Har haft skitjobb sen i september så nu har jag verkligen lärt mig att uppskatta detta jobb på Dalarnas Tidningar, Fått göra lite mer än förr och lärt mig nya sajer. Me like!!
Fritiden då... Snowboard i tisdags slutade på akuten, vilat ända tills idag då ja skulle chilla i backen bara. Nu har jag lärt mig det, jag kan INTE bara åka o chilla då ja har en bräda under fötterna. Så kvällsåkningen slutade med en förbannat ond axel, fruktar en spricka men får se hur de känns imorn, känns exakt som när ja brröt nyckelbenet. kom även hem med en BLÅ skinka.
Om axeln klarar så blir det skate imorgon med steffe o crille iaf. Kan veckan bli sämre fritidsmässigt?
yeah yeah dags att vila. Later!

Freaky friday!

Då var det slut på denna fantastiska vecka och hur kan man avsluta arbets/skol-veckan bättre än med en så sjuukt skön låt med sköna dudes som dessa. Går inte att tröttna.
Idag blire jobba till halv 5 sen får vi se, tror jag kan skata nu så ska jaga på grabbarna, ska ockå kolla om jag fick jobba på Stadium i helgen yeah yeah. Here comes the song!


People are like songs. It´s true

verkligen tar det lugnt idag. Efter hjärnskakningen igår så är jag ganska trött och inte så pepp på grejer.
Huvudet är okej, rygg och nacke smärtar. tog till och med en alvedon idag. men det är inte så farligt.

Annars skulle jag vilja säga att musik är i särklass det bästa som finns.

Nu ska jag fortsätta chilla, varm dusch, bokläsning, film, sova!
So long

Up and running.

Hej hopp, då var man igång med livet i Falun igen! Började jobba igår och kör nu andra dagen och det går fiint! Jobbar på Annonsbladet just nu som är uppöpta av Dalarnas Tidningar, och de e feettt..
Annars så slutade gårdagen på akuten.
Efter jobbet kilade jag hem, slog en signal till Hugo som medddelade att de blev snowboard istället för skate, vilket visade sig bli ett dåligt beslut.
Det började bra med att shredda loss med dudesen och lattjade utan att hoppa då jag glömt mitt ryggskydd hemma. Men sedan kunde jag bara inte hålla mig, körde första gången och provade, det gick fint, andra gången landade lite kort, men tredje... Skulle safa med en bs 360 bara, men då jag precis skulle lyfta så hände det värsta som kan hända. Tailen skär in med hälskär i kicken och WIIEEE där flyger man med ryggen o nacken rakt emot landningen med NOLL koll.
Med mer eller MINDRE koll beslutade vi att åka till Akuten för att kolla upp då jag inte minns särskilt mycket direkt efter.
Allt kom iaf tillbaka på vägen dit och efter undersökning av sköterska sen en doctor så fick jag gå hem runt 23.30 kanske.
Så kan det gå!

Nu ska jag jobba vidare och det blir en chiiiill dag idag!

Moosemountain.

Ja vart lite lat på att skriva. Men hemma i Dala-Järna nu och softar och packar tills jag flyttar vidare till Daniel i Falun imorgon. Ska bli sjukt skoj och är laddad!
Annara har jag hunnit med en del snowboardåkande idag vid ett berg 3 mil rakt ut i skogen med rickard och calle. och ja den var ganska händelserik haha se och skåda! Jag på bräda, Calle i bilen och Rickard bakom linsen.

RSS 2.0