Morgonens skratt!

Haha kom på att ja hitta denna nya single av Astronomy Class igår och shit vad den är ball!
Schysst låt med ÖVERCLEAN video, haha titta, ni kommer inte bli besvikna!
Astronomy Class feat. Vida-Sunshyne & Kwen G - Where You At?

En vecka kvar!



Yes nu är det bara en vecka kvar till det drar igång, and its gonna be siiiiick!
F16 kommer vara där and it will be FAST!


Diamonds are Forever

Eller vad säger fotograf Katja Rahlwes som tagit denna?


Photo by Guy Aroch på denna gudomligt snygga bilden!


Som ni kanske märkt så blire en hel del liknande bilder, men jag kan inte få nog av alla super fotografer med dessutom fina motiv, tjing tjing!
Idag efter jobbet så käkade jag snabbt för att få träningen undanröjd, dock somnade jag väldigt skönt o sov över träningen, thats what i call a day!

Lugn dag, stökig natt.

Ja idag har jobbet inte varit alltför intensivt, rätt segt men skönt på något vis.
Nu tänkte ja berätta för er att det spökar i min lägenhet!  Det har inte gjprt det innan då jag bodde där, men nu.. samma visa varje morgon... Då jag ska gå in i min walk in closet så ligger det ALLTID ett par strumpor eller kalsonger på en skokartong snett nedanför hyllan för allt det. och jag plockar bort dem varje gång. myyycket skumt tycker jag och det mest läskiga hände inatt!
Jag ligger enligt mig alltid still när jag sover.. Och inatt lade ja mig som alla nätter i mitten av mina 2 kuddar, jag vaknar upp som vanlligt MEN. Örngottet till den ena kudden ligger fint på golvet nedanför sängen och kudden någon har alltså tagit av örngottet o lagt de på golvet.. MYCKET mystiskt.

I Särklass...

en av sommarens absolut bästa låtar, kan inte sluta lyssna!

Dave Chapelle citat.

"Vet ni hur G.W. Bush visste att Irak hade massförstörelsevapen? Han hade sparat kvittot."

FLYGFESTEN 2009

Nu har jag kommit bra långt på mi nedräkning till den fantastiska flygfesten! Nästa helg gott folk är det dags för er att dra till Dala-Järna för en sjuk upplevelse. Flygfesten släpper loss, och ett smakprov av vad som komma skall får ni här av Stammisen Jurgis Kairys

Come Closer.

Efter jobbet idag drog jag oppe o Dalle o skatade loss i främby, crile mötte till slut också upp. SKatade loss rejält o satte iallafall ett nytt trick! ANnars så beställde ja ett par till skor som ni ser här under och har tagit det lugnt hemma i soffan resten av kvällen med mina underbara hemmagjorda pizzamackor :)

Eftersom jag har fått sköna fina känslor i kroppen igen ska jag bjuda på denna sköna låt! Lyssna och njut folks!

Blazers or die.

ja svårt att låta bli... In order.

Morgonmusik


Lily A

Hittade på ett cleant album där Alasdair McLellan fotat Lily Allen, grymma bilder och jag lägger mest upp detta för att hylla hennes fantastiska låt till Bush. Fuck You B.


Resten av bilderna finns här: http://www.touchpuppet.com/2009/07/26/lily-allen-by-alasdair-mclellan/


Tjuvlyssnat.se

jag älskar den sidan! Här kommer några sköna dialoger som fälts i Sverige de senaste dygnen!

Biografen Filmstaden, Malmö

En man ~25 kommer fram till kassan.
Mannen: Är de varma chipsen gjorda av potatis?
Kassörskan (Kvinna ~50): Nej, majs.
Mannen: Fan vad synd. Jag är allergisk mot majs.
Kassörskan: Vill du ha popcorn istället?


A6, Jönköping

En flicka ~7 år och en pojke ~3 år står och pratar om flickans killkompis.
Pojke: Han som var hos oss igår, är ni ihop?
Flicka: Nej vi är inte ihop, vi är bara kompisar.
Pojken skiner upp och säger: När du tar med dig pojkar hem i framtiden så ska jag skjuta dem.


Liljeholmens tunnelbanestation

Vid fyratiden en söndagmorgon.
Full kille ~25: Livet är som en labyrint; ibland får man en spark i pungen och ibland får man ost sprutat i hela fejset.


Ingen ångest.

Jag kan då åtmindstonde säga att jag inte får någon ångest för att komma tillbaka till jobbet.. för jag kommer inte lämna det.
Ny vecka, ny dag på jobbet och arbetskollegorna är tillbaka, känns fantatstiskt att se dera morgontrötta gäspningar.
Nej jag är inte bitter för att ja jobbar hela sommaren, neejdå för jag slipper som sagt ångesten!

OH MY...

Okej nu har 2 så sjukt över cleana remixes av en låt som skulle få en hel stad att dansa, vet inte vart jag ska ta vägen!!! men jag tänker fan inte avslöja för er än!!! SHIIIIEEET! Ville bara förvarna er om att ni snart kommer ha 2 nya favorit låtar! TJING TJING!

Annars då? Fredags vare skate som gällde efter jobbet sen hamnade vi på Rådis för att sedan dra vidare till Etage faktiskt, det var sjukt... kvällen avrundades rätt märkligt men trevligt.
lördag blev skate i hallen i blge då regnet som i vanlig ordning skatestoppade vartenda skatespot i Dalarna, kvällen spenderades först hemma här, sedan banken och vidare till Rådis, en trevlig kväll som kunde vart mer fartfylld!

Idag då? Jo idag har vi planerat och just NU är en stöt going down. Säger inte mer än att det är bäst för alla på det är nya viset. men jag garanterar att inga vapen är inblandade och går allt rätt till så blir ingen skadad. men kom ihåg, att hålla er undan om ni märker något skumt idag.


Vouge 2005

i den italienska upplagan såå var denna bildserie med för Bianchi.  Blev lite frälst! dock är det inte alla bilder...

(eventuellt) ursäkta tjejer.

Men jag vet inte om tjejer skulle uppskatta Johnny Drama lika mycket som män haha. Och emil jah härmar men detta är fan bland roligaste han säger haha.

First train home

Fan vad jag gillar Imogen Heaps nya singel, lyssna och njut!

In order

för er som missat så har Junkyard sin feta rea nu! idag på 45% på allt på hela sidan!
Jag släppte loss lite här på morgonen med dessa!

Stay cool.

Ja då är snart denna arbetsvecka avslutad, med bara en dag, fredag kvar! Har varit en intressant vecka må jag säga, en del att tänka på! Imorn blire helg som sagt och hjulen på brädan ska glöda!

Och denna Ryan Aylsworth har ögat må jag säga:

HA HA HA

Alltså jag älskar den här ungen. Lova visade snällt för mig detta igår och jag har kollat på det flera gånger idag och fyfan vad roligt det är hahaha.


Har jag sagt att jag saknar?

Tänk att få glida runt med dessa två kungar i Barca igen... Då går ingen säker, men dom som gick minst säkert var nog ändå vi då vi bodde i djupaste Raval haha. och inte direkt höll inne med något. Nej jag saknar och jag ska idag boka in en helg i Helsingborg tror jag bestämt!


Kan inte hålla mig längre.

Nu har jag sugit på karamellen nog länge och låter nu er som inte hört denna tidigare smaka.
Den bästa låten på plattan behåller jag dock lite till. men här är näst bästa!
Lyssna och njut!

Skate, skate, skate!

behöver ja skriva mer än skate för att sumera lördagen?
Förstår inte hur det kan vara så förbannat kul, även om det går kasst så kör man på konstant fast all ork är helt väck.
Var i Avesta runt 12 igår och skatade i princip konstant till 19, med enbart en lunchpaus. i deb stekande solen så försvann den mesta vätskan i kroppen rakt ut, men som tur är, och det bästa med hela avetsa skatepark är att det finns en vattenkran ute i åkern! Det ska dom ha med sig! Så man drack en hel del litrar vatten. Känner idag att jag brände mig i nacken, sjukt jobbigt, men lätt värt. Men som sagt så förstår jag inte hur man gör då man plockar fram krafter man egentligen inte har bara för att det är så skoj, Och en extra powerboost i slutet får man då man pluggar in iPoden o kör till musik så blir man pepp. Ja igår skatade då jag tills jag nästan stupade, men nice var det och jag lever idag!
På hemfärden besökte vi MAX i borlänge (som börjar bli vanligt) för att köpa oss varsin Handgjord Lyxshake. Den är fantastiskt god och jag rekomenderar den starkt!
Väl hemma blev det inte många knop, tvättade två maskiner underkläder och somnade djupt i soffan efter ha sett ett avsnitt av Entourage. Vaknade i sjukt oskön sovställning i soffan vid 06 imorse då ja förflyttade mig till soffan och sov tills nu.
Nu blire frulle sen stan och lite skate!
PEace Out!


Här tjejer tycker jag ni ska försöka få tag på denna limiterade HELLZ collectionen av 6 linnen/tees!
den är BANGIN! Dock är HELLZ baserat i L.A och det kan bli svårt, men snyggt är de!

fräcka fredag.

Direkt jobbet var slut blev det skate i bumska rampen med en hel del friends. Pockade även ut nya wheels, board och sneaks från posten, inte helt fel! Skulle vara en lugn kväll och så blev det... nästan. slutade med att jag emil och jossan gick på rådis för att at en öl, innan det tog vi det lugnt här hemma hos mig. På rådis var det väldigt bra, med flera kära återseeneden, vissa mer än andra!

Next up: Brüno

javisst ikväll blir det bio med Brüno som verkar helt of the hook, vi får e hur de blir!

MEN VEM LÄNKA. en anonym människa länkade en film på kommentarfältet idag. vem är du? för låten var fantastisk! :)

Peace

R.I.P Johan Florell

Igår gick en helt fantastisk svensk skatare bort. Vila i frid.

Tuesday, lovely tuesday

Jag är sjukt inaktiv här som ni kanske märker.
Men i Tisdags blev kvällen helt fantastisk! Efter jobbet vid 5 så drog, emil, chrille, jonte, steffe och jag till Avesta för att låta våra rullande vänner till brädor smaka betong! Mycket skratt och lek, sång och dans på den tripen vill jag lova!
Det var även WESC skate camp så var väl en 30-40 kids som man fick åka slalom runt men det var skoj!
Och sista tricket kunde ja inte mått bättre över. Älskar när det händer!

Allsång på Skramsen

var heelt fantastiskt magiskt. Tänk er följande. Du hänger med familjen, åker ut till skogen där vår husvagn står på vår egna mark vid sjön skramsen, proppar båten med fika och oss själva, ror över till viken mitt emot och ser båtar komma från alla håll för att mötas upp i kvällningen.
Detta var bara början på vad som skulle komma. 29 båtar fulla med folk lade sig i den lilla viken med huvudena mot en stor sten mitt i vattnet. Man ser hur de riggat upp med högtalare och instrument på en plattå på stenen och BAM. Där kliver de upp på scenen. för er från kommun som vet vem Hasse Ström, Byns Mats och jonas hansson är kan ni bara tänka er fortsättningen. De bjöd underbara låtar, sjukt sköna skämt och berättelser ifrån kommuns gamla dagar. Allsången ljöd högt över den ö fyllda sjön i kvällssolen blandat med en lätt regnskur. Även skönsång från en 14 årig tjej som verkligen blowed my mind då hon sjöng Gabriella sång i kvällssolen bjöd denna allsång på.
Att ligga o guppa i en vik tillsammans med rofyllda människor och Allsång med vacker kvällssol var nog det mest magiska som hänt denna sommaren. Helt Fantastiskt!

Ja vad kan man säga? Fantastisk helg? MHMM!
kommer någon bild på detta senare!

Vansbrosimningen

blev en succe även detta år! Vilken helg! Tänk att den annars relativt dystra stämningen i byn Vansbro kan vändas så sjukt mycket på en helg. Alla kommer hem, alla med samma tankar i sinnet !
Fredags kväll anlände jag till Vansbro och den osade stämningen. Slängde in grejerna hos Magnus och Sanna där de serverades en kall öl direkt jag satte foten innanför dörren, och på ett vips hade vi tagit med oss färdkost på vår traditionella fredags skate och rullade på gatorna. Efter ett relativt vinglig skatesession så blev det dags för pizza-time. Vi rundade på några sätt av kvällen coh började drömma om lördagen.

Lördagen startade minst sagt med en rivstart, samling kl 10.00 på Resturang Sjöjungfrun och vid 11.00 så vinglade det för de flesta redan, jaget var inget undantag. Vi serverade loss ca 3000 damer som simmat tjejsimmet i både regn och sol. Tidsuppfattningen tappade men tror ja kom hem (till magnus o sanna) runt 4 kanske och fick i mig lite käk och ytterligare lite flytande. Dagen o kvällen fortsatte i rask takt för hävarmen och vi hann faktiskt besöka 2 förfester i det ösande regnet innan det var dags för vad vi alla längtat efter i 364 dagar, FLOTTAREN!
Kön i spörregnet var inget problem för mig, den ca 3 minuter de andra som valde att följa ledet stod o blev blöta i ca 1 timme haha. Väl inne i det torra så blev det många kära återseenden, sång och dans, skratt och lek! Helt sjukt skoj!
Alla var överglada och trevliga, ja nästam alla då haha men de e glömt!
Var bland de sista ut och skippade efterfesten då regnet hade gjort ner hela mig så där slutade kvällen tillbaka i Magnus o Sannas lägenhet på en tom luftmadrass på golvet!

Här drar ja ett otroligt roligt skämt tydligen efter att serveringen var klar!

Idoler

ett klipp av 2 av mina idoler/idolgrupp
.

0 dagar kvar

FÖR NU ÄRE FREDAG!!! och jag slutar jobbet om 15 mins! nu jäklar smäller det, hemväöndning till Dala-Järna/Vansbro under hela helgen och det kommer bli wild n crazy som alla år! Välkomna till Vansbrosimmet alla!
Blogghen kommer nog va död hela helgen. FÖR NU KÖR VI!


In order

smaka på detta! eller nej det ska ni inte! HA för de ska JAG!

Älskade Blazers high!



tihi

PEPP INFÖR HELGEN!


Löjlig...

Det var vad dennya tranaformers filmen var, dock var den sjuuuukt fet. Men med allt ihopsamlat slår den inte ettan enligt mig. Sjukt snygga bilar och Megan och effekter. Rekomenderar er faktiskt att hellre se nya Terminator på bio om den fortfarande går...

Annars så har jag idag sett de sista avsnitten på hela Prison Break. Hade bara hört att sista avsnittet skulle va löjligt, men klen som ja då de gäller filmer o serier så grät ja såklart... haha manlig japp ja vet!

Och nu är nedräkningen nere på 0 för vissa men för mig återstår 1 dag innan helgens Fest i Vansbro sätter igång, det kommer bli of the hook som alla andra år! Ser fram emot det som ingen annan tror jag!
Skate o lite öl på fredag kväll.
Servera alla som summit tjejsimmet 10-14 lördag och då är den riktiga fsten igång som avslutas på flottaren på kvällen.
Vidare till söndagen där det blir Allsång på Skramsen ( en mupermysig sjö) Så man får ta sina båtar och åka dit o va med på flytande allsång. thats what i call STÄMNING! BAM!

och här gottfolk, en grupp min kära vän Johan upplyste mig om nyligen, Lyssna o njut.... Bättre verision på Spotify dock (TIPS)

Fiskarn

Javisst igår lovade pappa mig att vi skulle dra till ett ställe där jag skulle få dra en sjukt fin bäcköring. Och där var den som på beställning! Efter att ha smugit sig ner till bäcken och slängt i metkroken utan flöte så tog det inte lång tid.
Dock var det alldeles för mycket knott o sve för att fortsätta gå upp med bäcken o dra någon till. Så det blev den enda men ack så utlovade!

Bam!

sjukt snyggt av Alex Aristei.

skipalong


soft/cool/chill/ball/lugn/lounge/sweet/underbar musik spelas idag!

Det är hit man kommer när man kommer hem.

Gott folk... Dala-Järna. Det är sannerligen hit man kommer när man kommer hem.
Har haft lite motstridiga veckor nyss då allt lite si o så. Men efter denna helg hemma i Dala-Järna kan ja bara säga att balansen är återupphittad!

Igår Lördag så var det dags för VNF-Festivalen här i D-J och eftersom jag var hemma och alla andra skulle dit så fick man väl lov i princip. det är trots allt en fotbollsplan mellan huset o festivalen. Många barndomsvänner var där som man umgicks skönt med. Det berämda järna bandet Otygä rev loss deras gamla underbara låtar, helt fantastiskt!
Det rann ner lite mer öl och sedan var det dags för Dökött haha. med låtar som "tuttar överallt", "Leif" med mera så kom nostalgistämningen på topp haha. Efter dem var det dags för Benesser att kliva upp på scen, mina gamla(riktigt gamla) barndoms vänner. Och SHITT vad sjukt bra dom är. Har inte lyssnat sen de vann Länsfinalen i musikdirekt för något år sen. men idag... helt annat men så sjuuukt mycket bättre, stod i princip med öppen mun och bara beundrade!
Benesser gott folk, lyssna på dem om ni får chansen!

klockan slog väl 02 till sist o det var dags att styra hemåt, i sälskap av linken så stötte vi på min granne Andreas, Jan olsson och johnny (leadsinger i Otygä). johnny hade guran med sig såklart och vips så var den framme, Det revs av några klassiska låtar på gatan framför mitt hus innan Pipen kom o fyllde in och vi förflyttade oss in i ett lusthus hos grannen där det bjöds på öl och heeelt fantastisk stämning med underbara låtar, gitarren gick i en cirkel men såklart hoppade jag haha. Då klockan var ca 03.30 blev det tyvärr slut då frugan till A kommer ut o berättar att vi väckt barnen. Kvällen tog slut där tyvärr men väldigt belåtna kunde vi gå hem.

Grym kväll helt enkelt
Ett utdrag från en låt Johnny drog av i sommarnatten igår som fick mig att älska D-J ännu mer.

" Det är här man känner vart stigarna går
och man vet vem som är släkt med vem.
Det är här man vet var gäddorna står
och det är hit men kommer när man kommer hem, du vet,
ja, det är hit man kommer när man kommer hem.


Ja ändå, sa han, fast vi har det bra
och trivs ganska fint där vi bor.
Ändå, ska du veta så ångrar jag
och förbannar att man var så dum och for.
Men man hade ju ingenting att välja på
och man tänkte bara stanna några år.
Du vet hur det blir, sen blir det aldrig av
och det blir svårare för varje år som går."


Jag och Jamie

Lika stor som nyhetstorkan är i landet är min bloggtorka.
I mitt nya liv ja ska börja så fort ja blivit av med sjukdom, tandvärk, lårkaka o allmän otur så ska jag PRESSA till denna låt. Har iof redan börjat pressa den så vändningen är nog på g!

RSS 2.0