Lårkakan.

Hej jag heter lårkaka och gör ont.
Orkar inte skriva så ja bjuder på en grrryyyym
 låt!
 

jo men visst.

Ja Peace & Love gick sådär för min del då... Lyckades ta mig dit även fredag men åkte hem runt 12 halv 1 på natten på grund av sjukan :/ men hann se, Deportees och Turbonegro iallafall.
Annars är ja nog ganska frisk nu, förkyld och så så ja knappt kan svälja. OCH en jävla visdomstand som gör att ja har ont i hela munnen... Aja

Nej nu hare vart mycke neg då ja vart sjuk men nu ska ja vända på det!
Hade en sjukt nice dag igår i solen på roxnäs beach med goda vänner, Solen stekte, vattnet svalkade och fåglarna kvittrade!
Blev helt mör efter Beachen då de va första dagen i solen för min del så jag däckade mer eller mindre i soffan till Fotbolls finalen där Brasilien vände 2-0 underläge o vann med 3-2. Underbart!

Annars så kände ja köpbehovet idag och beställde lite smarriga grejer. Titta bara :)



Peace & Love Torsdag

Ja inte hade då jag trott det... Att Lykke Li var så... FÖRBANNAT JÄVLA BRA LIVE!!
Ja jag fick en chock, fyfan vad bra hon är, och sexig dessutom haha! När hon kom in körde av Dance, Dance, Dance som första låt trodde ja inte de kunde bli bättre, men ack så fel ja hade hon körde över allt verkligen. HÖGSTA BETYG!

Annars så var nog ändå kvällens höjdpunkt för mig på spelningen innan. Trots sjukt dåligt ljud så är det intw mycket som slår SOundtrack of our lifes Live och särskilt då Second Life Replay, direkt uppföljd av Big Time.... Deras 2 bästa låtar enligt mig. Och Second  LIfe replay  är sinnessjukt bra. Länkade för längsen ett klipp då de körde den på P3 Guld galan, tänker lägga upp den. Skåda o Lyssna så förstår ni vad ni gick miste om om ni inte var där.

Vad såg ja mer?
Jo jag lämnade Lykke innan hon var done för att se Keane. En helt felfri spelning av de ja såg, o sångaren har skärpt till sig rejält och det uppskattades av relativt mycket folk som dissade Mötley Crue för dem.
Under Keane höll jag på att förfrysa så var tvungen att röra mig så ja gick...

TIll stiora scenen för att se de stora som inte alls imponerade mig. just de.. Mötley.
Stod o frös som fan ett tag innan ja hämtade mitt pick o pack o fick skjuts till Falun av underbara Johan R, i owe you. BIG TIME! Annars så är min feber bora men dödsförkylningen ett faktum. C-vitaminer pressas inför personalfest med jobbet i blge innan en ny kväll med MYCKET kläder på Peace & Love!

Damer och Herrar, kolla denna video alltså...

På bättringsvägen

Vaknade 2 inatt och kände mig riktigt frisk faktiskt, dock insåg jag att klockan var 2 och inte 7 som jag trodde. Kunde inte somna om så lade mig o tittade på Entourage, åt ett par tuggor av kebabrullen Emil tidigare kommit med och lyssnade skön musik. Jag somnade runt 04.30 in till moneybrother.
07,03 och det var dags att gå upp för jobb och javisst,, ja kände mig bättre så tänkte att jag gör ett försök. Så här sitter aj nu på jobbet och fick en grymt bra stat på dagen då jag hittade denna underbara cover !

 

Alltså Moneybrother.

Så sjuuukt bra. Jag har aldrig varit fast i honom förut, men nu är det helt sjukt. Han är ju fan sveriges bästa artist!
Annars är jag fortfarande på sjukstigen o de känns inte bättre... men MB lindrar smärtan!

sjuklingen.

Enda gången jag får ångest är nog när ja är sjuk. ATt jag inte kan hålla mig frisk, och jag känner mig svag.
Egentiigen skulle ja jobba 08-21, Mån, tis och Ons. Dock vid 17.00 idag var jag tvungen att kasta in handduken,
Egentligen borjde jagnog gått redan vid frukost, men svag som jag inte vill vara så stretade jag emot ändå tills jag höll på att svimma och huvudet sprängde.
Mer otur har också drabbat oss idag. Min kära vän Johanna skulle komma på besök, innan Peace & Love drog igång och väntade henne runt 22 någongång. Dock fick jag ett samtal om att hennes bil kapsejsat utanför Lindesberg haha. SÅ antingen campar hon där med sitt tält o allt annars lär hon dyka upp inatt någongång haha.
Aja ska upp o käka frukost imorgon och känna efter om jag blivit frisk och utvilad imorgon iaf så förhoppningsvis kan jag köra ändå till 21 imorn då.
Nu ännu en bild av Glen Luchford

Men dra åt...

FYFAN vilken bra låt. Jag VET att ja hört den förut, men nu var det verkligen totalförälskelse vid mötet.
Jag går av.... lyssna o njut.

annars så är jag sjuk, och ska hålla ut så länge jag klarar på jobbet.

8 timmar kvar.

Jobbig dag på jobbet då man ligger på typ 75% av hälsan. Jobbar o sliter, varje grej är jobbig. men de e bara att hålla ihop och saom sagt de e ju bara 8 timmar kvar av denna arbetsdag!

Glen Luchford är nog min favorit fotograf efter det jag sett idag!

Mår som en påse skit.

Vaknade upp imorse och kände ig mindre frisk, tog mig iaf upp och är på jobbet i god tid, men yrseln och obalansen i kroppen sitter kvar.
Men vad kan inte Razorlight göra. lyssna o njut ni med spotify!

http://open.spotify.com/track/4DfCyVa9gWWeIawG6fsvsC

Ny inflyttad.

i min gamla lägenhet! Känns sjukt skönt faktiskt, dock kommer det vara väldigt ensamt då jag bott ihop med folk i ett år nu.
Första natten var iaf sömnlös, tror jag somnade framåt morgonkvisten någongång. jobbbigt!
 Ja gårdagen då... far o mor följde med mig med bil så jag enkelt kunde flytta grejerna, dock så lyckades jag köra sönder bilen... slog i den under vid en lifsfarlig kant utanför min dörr så vi fick ta en tripp till OK hälsingberg för att laga. dock inga större skador så det var lugnt! Flytten var klar och vi drog genast ut för ett sjukt nice skatesession uppe vid ICA maxi!

Annars så har jag fått se tiderna då jag ska jobba på Peace n Love, dock är det ett pass jag inte kan ta. så vi skulle lösa det på något vis.

Här kommer bilden på majstången ja o Kalle vackert byggde i fredags!


Midsommar.

Inga stora förhoppningar alls inför denna dag. Hade tänkt mig lugn dag rakt igenom i goda vänners lag. Blev till viss del det med.
Jag o Kalle drog iväg på fisketur ledda av Jan iförd kallingar en tee och träskor och det visade sig ligga ute i ingenstans 1.5 mil rakt ut i skogen, fisket gick sådär inge vidare, Kalle drog upp en aborre och en liten gädd. Klockan började rulla på så vi drog hem till mig i D-J och byggde dalarnas snyggaste majstång :D ska lägga upp bild på den s¨å fprt jag får dem!
Vi proppade in den i calles bil och drog vidare till Vansbro. Lite förfest som rivstartade och man kände vart den lugna kvällen var på väg.. rakt in i dimman. Jag o kalle satte ihop vår snygga majstång och bar den sedan till festen som hostades av emil w. Vi hade förväntat oss anings mer uppståndelse med vår entre bärandes av stången, men det var bra ändå!
Kvällen och natten gick på i fin takt i den för tjocka dimman och det dansades fint runt stången.
FINA möten och underbara människor.
TACK.


OJ.

Mina kära föräldrar kom o hämtade mig i Falun idag. Via Sågmyra för att köpa en regn jacka och BAM i bilen så spelas denna låt som jag på något vis aldrig hört förut, eller i vart fal inte lagt märke till. men Oj vad skön den var, blev lite kär kanske. Denna låt skulle vi haft på grabbförfesten i lördags!

Im of to D-J

so dont call the police!
denna gudagåva ska jag lyssna på på Peace n Love!
stay tuned for more!

Thomas Di Leva.

För vårt oerhört goda jobb här så belönades vi idag vi med 2 biljetter till valfri föreställning i Stjärnsund, vart nu det ligger.
Så är det någon som känner sig för en tur till Stjärnsund för att skåda Di Leva den 18 Juli... let me know!
Fred vare med er.

Fred & Kärlek.

Igår då vi var ute och skatade så berättade min vän Anders att han ska jobba på P&L och att han har fullt upp med roliga grejer i ca 3 veckor. Detta fick mig att tänka efter att i princip INGET med sådan folkfest händer för mig i sommar. Så jag beslutade mig att gå på Peace & Love! Eventuellt som funktionär en dag och få free pass, annars köper jag biljett : )
Så... PEACE & LOVE here i come!


Såld.

Äntligen tillät vädret oss att skata. Så gårdagen tillbringades efter jobbet på brädan och efter det i soffan med Entourage.
Annars så hittade jag denna tavla på en konstutställning i Tyskland och shit vad jag fick "måste ha begär". Dock är nof denna inte i min prisklass...


Shuffle it baby!

Damn vad jag älskar att slå på shuffle på hela Itunes-biblioteket!
Strosade hemma här i kväll i mörkret och BAM denna låt kommer och jag blir kär igen. Lyssna och njut i kvällens mörker gott folk!

sunny day bloody sunny day!

Jag väcks av ett ryck, grabbar mobilen, ser att det är från doltnummer som ringer, mitt nyvakna järna-mål svarar och jag inser att klockan är 9.00, det var chefen som undrade vart jag var.
Damnit, idag försov jag mig en dryg timme. Inte ok, men tur att jobbet tillåter att bara jobba över det ja missa imorse. Detta är väl aningesns typiskt då The Sun is Finally Shining! men men

Här är bilder från Will Sterns om Orange county. Då föredrar jag nog detta OC före Adam, mischa o gänget.



Sunday bloody sunday!

Behöver jag skriva att söndagen var seg då man kom hem 8 på morgonen?
Så var iaf fallet. efter sjukt många om och men lyckades steffe få med mig o Emil till Borlänge för att skata. Vi åker dit och mår som en påse skit i ösregnet o får se att från och med just den söndagen så har hallen numar Söndagstängt... LAGOM bittra drog vi tillbaka till falun för att titta in Lilltorpets dansbana. Kiosken var faktiskt öppen och inte en käft så, så vi bestämde oss för att ge ett gott intryck innan vi intog dansbanan under tak för att skata, genom att vackert gå fram beställa en fika i världens oväder utomhus. Trevliga som dom var var det bara att skata på efter det. Tack för det Lill Torpet!
Slöskate och en pizza senare kommer jag hem och får dagens roligaste syn. Daniel o 2 till har köpt en BILBANA!!!
Så resten av kvällen tillbringades med att köra bil på golvet :D och jag antar att denna dag blir lika då vädret fortfarande suger.

Här en sjuuukt snygg målning av Byroglyphics.

Barcelona stämning!

Gott folk. regnet har öst ner men trots det har helgen varit heeeelt grym! I fredags var det som ni kanske känner till den stora dagen för alla som tog studenten här i Falun. Jag slutade vid halv 3 så hann inte med att se något utspring eller något på stan utan åkte hem direkt o svirade om för att åka på Studentskiva hos Ebba o Lovisa. en mycket trevlig tillställning med oerhört god mat och sköna människor!
Vidare till Jonte o Teds sammanslagna skivadär det bjöds på ännu mer god mat och en skön stämning. Blev även kvar där tills det var dags att dra sig in mot stan i regnet. men på vägen in mot stan hann vi med ett stop i något hus med liveband i källaren o massa haha och ett stop hemma Elvira o Bella för att SEDAN gå till Rådis där jag fick mig ett kärt återseende.
Folket trängdes under taken för att slippa regnet och kvällen flöt på bra och slirig kan ha varit ett lindrigt ord för våra tillstånd.
Kvällen kunde nog inte slutat så mycket bättre dock att kebabsåsen låg över hela min jacka efter.
Somnade in med ett underbart leende på läpparna. tack!

LÖRDAG.
Första sociala livstecknet runt 18.00 jag o Emil drar till Waynes för en latte. Peppet är sjukt lågt och stämningen för denna kväll fanns inte alls, men då jag väl tog mig hem igen och vred upp volymen BAM och emil och Hjalle (som förövrigt var hemma i stan denna helg) kom hem till mig. Och denna förfest, mellan bara våra 6 ögon var den bästa på länge.
Lyssnandes på tjejer med grym röst, öppet snack och underbara Bon Iver. Vi bleb där fram till 24-01 någongång där vi drog till Banken och tog några snabba bärs innan det vat stängningsdags.
Fick även här ett kärt återseende utav Linnea som var in town. vi drog med dem till Faluns cleanaste club, HUSGÅRDEN!
Där dansades det loss till tjaa 06.00 kanske? innan det var dags att tta sig hemåt, med vägar förbi knoppen där jag även fick träffa Janni så landade jag hemma 08,00 på morgonen. Jag har vaknat upp 2 dagar o nu känt lite av barca stämningen! total sliten, glad ändå och översköna människor!

Detta var fredagen och lördagen i stora drag. Tack alla som ingick!
Här kommer en video som Hjalle o Emil visade mig på vår grabbiga förfest som var av ett sjukt cleant slag. Lyssna och njut folk! Bon Iver... se hel klippet, stark rekomendation!

Kortet går varmt och tiden räcker inte till.

skulle vilja börja med att säga GRATTIS till alla er studenter. och så skulle ja vilja skriva att sorry om jag inte hinner till alla idag för de kommer ja inte göra.

Annars så har mitt kort gått varmt, har köpt i princip allt jag behövt och mer därtill, men nu är jag oskså glad så det var värt!
Skor, jeans, skor, jeans, platt..., med mera.


Bananätningen då? jo Jag ska nämnligen klara av att trycka i mig 9 bananer på 2 arbetsdagar (=12 timmar)
och nu fick jag kursiv text utan att veta va ja tröck på... Aja åter till B`sen
har tryckt i mig 7 och har en timme på mig att få i mig de sista 2.
bakgrunden till detta är att jag haft sjuukt svårt att äta banan genom livet, det har gått bättre år efter år men det började krypa tillbaka nyss. Så nu ska jag bli bra på att äta banander igen!



Pro diss!

Igår så hade jag utan tvekan spenderar brallorna på, skor, ny skate, kullager, ett par till skor, och ett halvårs gymkort gjorde att mitt konto blev lite lättare. Är ju så drygt att bära på kortet annars!

Annars så har jah 1000 saker att göra innan fredag därför så bangar jag sjukt nog på kvällstrippen till stockholm för att skåda några skateproffs i världsbäst klass. Sjukt tråkigt, men tiden och orken räcker inte till tyvärr. Vad är ett proffs som Guy Mariano i humlan? Antagligen alldeles underbart... men men.

Härnäst på schemat, jobba tills 14.30, tvätta loss (om stugan är ledig), en trip till maldiverna, städa och ev skaffa studentpresents. Vi får se!
Nu blire jobba att jobba på!
Peace


The two little boats seen here are replica oil supertankers, Cool! It used for captains-in-training at the Warsash Maritime Academy in England before their student get the chance to pilot the real thing. They are electronically powered and with a price tag of over £150,000(about $240,000). The engines on the little boats can be deliberately failed by remote control to test how they cope in a crisis.
Trainee pilot Matt Sicard, 34, from Montreal, Canada, said: 'The boats might look like the sort of things your kids play with in the bath, but they are very hard to control.
'They realistically mimic the movements of a supertanker but on a gentler scale, which makes them ideal for learning on.'

Spontantrip!

Ja igår så blev det skate efter jobbet, kom en del regn när vi skatade och min rumpa fick smaka på det hala underlaget en gång iallafall me den torkade upp snabbt. Drog till Lidl för att köpa fika och Dalle kläcker ur sig att vi ska åka till Avesta, NU på en gång. Så strax efter 20.00 rullar vi fram till den heeelt tomma skateparken i Avesta.
Vi cruisade runt ända tills typ 22.15 typ och det var sjukt skoj! Dock så slog jag i hälen/foten i lördgs så fick lov att chilla med tricken, men skoj var det!
Därefter tog vi oss ett rejält besök på Donken för att stilla vår skrikande hunger.

En mycket lyckad trip må jag säga, tack för det!

Annars så beställde jag nya bearings och äntligen ett par Janoskis idag!!! Sak bli fint att glida runt i dem! Se och älska...

manlig?

Ja så här ligger det till, då jag tattuerade mig försvann nämnligen en stor del av min manlighet. Det var nämnligen så att jag var tvungen att raka bort allt hår där bläcket skulle sitta, och hur snyggt är det med halva bröstet rakat... så resten försvann också. och nu ett par veckor efter så tittar jag mig själv i spegeln och ser en liten pojks bringa fortfarande. Är jag fortfarande en man eller äre bara att bryta ihop och hälla växtmedel på bröstet?
detta är dagens J-lands problem. Har även ett till.
Skulle så gärna vilja lägg ut en låt/video här men den finns ej på tuben med rätt verision så jag tipsar er om att knappa in denna gudagåva till låt i Spotify eller dowload programmet!
Kanye West, Jay-Z & J. Ivy - Never Let Me Down


Polaroid by Neil Krug

Atletico!

Yes då är man tillbaka i Sverigeland efter man besökt Åland!
Som ni kunnat läsa vann johan o jag en resa dit via PAF. Drog till sthlm i måndags där vi fick grillat och hängde med johans syrra, frans och knodsen! 07.00 på tisdagen skulle vi infinna oss vid incheckningen till färjan som tog oss till Åland. Vi köpte frukost på tax freen i form av en toblerone var, för att sedan spela lite "full House" på automaterna. dock gick vi minus på den resan. Lunchbuffe med hela PAF gänget som hette duga. Några timmar senare anlände vi till Mariehamn där vi direkt togs till Mariepark där pokerborden stod uppställde med croupierer. Ja hu r denna turnering slutade för oss har vi förträngt. med 52 spelare så tror jag ja åkte ut som kanske 20-25 spelare något, Min käre vän johan då? Jo han spelade sönder allt motstånd... utom P-O... Denna lilla turgubbe som aldrig spelat en hold em turnering blev upkäkad av Johan när bara de 2 återstod. Men givetvis, sista handen johan hade kanske 95% chans att vinna, pricker turfangubben in en stege på sista kortet....... han vann resan till Madrid med all inclusive och tickets till derbyt Atletico-Real... skitkul. haha men men. Bitrra så käkade vi en helt fantastisk middag även på Mariepark för att sedan bege oss till Arenan där vårt kära Atletico skulle spela mot IFK mariehamn. Laget de ställde upp med var väl inte det bästa, men fick ändå se många fina spelare som Simao, Coupet, Perneia, Heitinga, Raul Garcia, Sinama-Pongolle, Ever mfl...
Matchen slutade 2-1 till ATM jag hade satt mina pengar på 5-0 vinst så det sprack rätt hårt. Efter matchen fick komma in på "efterfesten" på hotellet där spelarna bodde, dock var bara (eller bara o bara) Sinama-Pongolle och en till 16-åriga Borja som gör sitt första Atletico mål just denna kväll, på plats i utrymmet, men fick Autograf av Pongolle iaf :D
Efter det så var det att sätta sig på bussen med en hel packade idioter och en del sköna människor som skulle ta oss till Färjan för hemfärd till Sthlm.
Innan vi skulle sova i hytten så passade vi på att spela lite "Full House" igen och det gick bättre än på dit vägen iaf.

Det var en grym resa som jag är glad att jag fick åka på och se Atletico LIVE. Nästa gång ska jag se dem i Spanien.
Tack Johan för denna resa!

haha "fotbollsbloggen" på Dalarnas Tidningar skrev lite om det med haha, snygg bild osv...
http://www.dt.se/sport/fotbollsbloggen/article429154.ece

Så jävla bra.

Haha det har bland de roligare grejer jag sett på ett tag haha. Önskar ja kunde leta reda på sånna i Sverige!

Back to the Berg

Det här kan vara den sjukaste skate tävling genom tiderna. ni anar inte hur sjukt jävla stor den här trappen är, många pros var där men få klarade den. Kolla bara BACK TO THE BERG 09!
OFF THE HOOK!!!

Im off to Sthlm -> Åland

Yeah idag tar ja och min alldeles supervän Johan R och hoppar på tåget för att åka till Stockholm. Väl där skulle vi tydligen bli bjudna på grillat av Anna och Frans. De är snälla och låter oss övernatta där så vi enkalt kan ta oss till färjan som avgår supertidigt på tisdag. Genom Stockholms skärgård och ut på den djupa bottenviken(?) fram till Åland där vi ska avnjuta, pokerturnering, lunch, mariehamn - ATLETICO MADRID, middag, färja hem med mera... Vi hoppas på grymt väder och fin fotboll! : )
Annars så vann Forlan guldskon för andra gången och fjärdeplatsen och en plats i Champions Keague säkrad för ATM.
så här kan ni avnjuta alla mål av Forlan denna säsong!
See you around

RSS 2.0