Allsång på Skramsen

var heelt fantastiskt magiskt. Tänk er följande. Du hänger med familjen, åker ut till skogen där vår husvagn står på vår egna mark vid sjön skramsen, proppar båten med fika och oss själva, ror över till viken mitt emot och ser båtar komma från alla håll för att mötas upp i kvällningen.
Detta var bara början på vad som skulle komma. 29 båtar fulla med folk lade sig i den lilla viken med huvudena mot en stor sten mitt i vattnet. Man ser hur de riggat upp med högtalare och instrument på en plattå på stenen och BAM. Där kliver de upp på scenen. för er från kommun som vet vem Hasse Ström, Byns Mats och jonas hansson är kan ni bara tänka er fortsättningen. De bjöd underbara låtar, sjukt sköna skämt och berättelser ifrån kommuns gamla dagar. Allsången ljöd högt över den ö fyllda sjön i kvällssolen blandat med en lätt regnskur. Även skönsång från en 14 årig tjej som verkligen blowed my mind då hon sjöng Gabriella sång i kvällssolen bjöd denna allsång på.
Att ligga o guppa i en vik tillsammans med rofyllda människor och Allsång med vacker kvällssol var nog det mest magiska som hänt denna sommaren. Helt Fantastiskt!

Ja vad kan man säga? Fantastisk helg? MHMM!
kommer någon bild på detta senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0