Skate.

Yes kom precis hem från skateing i ett tält utan värme) eller till en början)
Var även där i torsdags och shreddade tillsammans med Martin, björn o markus om jag säger rätt. sjukt skoj att skata och det är fan det bästaste som finns!

Var på arbetsintervju i fredags och det lät som att jag kan få det! telemarketing jobb med grym lön och sjukt skön stämning!
annars rullar helga på med en del öl rinnandes ner i strupen! Si si!

Ni som skriver anonyma kommentarer utan kontaktinfo... grrrrrrrr.
bor med 2 dudes från falun.

Sköna Människor.


The Berrics steal.

Yes som ni ser uppdaterar jag inte alltför ofta, har ej tillgång till nätet så ofta men jag ska göra mitt bästa!
Söker jobb om dagarna och slackar! ka iaf på 2 klara intruduktioner en på måndag o en den 9:de.
Men jag kollade iaf min favvoblogg där de upploadat en sjukt bra video. se och lär ;)
SKATERBOY IS HOT HOT HOT! agree?.
Fan hittade inte videon kanske kommer i nästa inlägg.

First days.

9:de Februari är datumet jag ska på någon gathering för ett sjukt soft jobb, åka runt och dela ut smakprover o reklam på events runt här omkring och jobba hur mycket man vill. Men som sagt det är ett tag dit så sökandet efter ett jobb här fortsätter. Jag och Erik har tillbringat största delen av dygnet framför datorn och letat anställningar som låter schysst!
Och visst finns det en hel del, men man vill ju ha det bästaste!
 ll keep you updated!

Action

Si Si , då vare måndag och det är dags att ta tag i arbets situationen här i Norgeland. Har registrert mig på bemanningsföretag just, och ska ner och fixa skattekort strax!
Lägenheten är grym! likaså dudesen som bor här och jag tror jag kommer stormtrivas hära!
So long, i got work to do!

On the road!

Si si, free wi-fi på swebussarna. kan man enkelt fördriva tiden iaf! yeas knappt 3 timmar tills jag är framme.
Oppe åker snart till ett stekhett aussie, själv sitter man på en buss i snöstorm till oslo. Fair?
Detta ska nog bli bra!

packing to the P.E!

Yes dudes nu äre sista dagen på hemma plan. Håller på och packar so i get crazy. ska ja packa för ett liv i norge eller en vecka i Norge? äsch tar allt. Har ju muskler så de e lugnt att bära, tjing tjing så att säga! Problemet är vilka skor som ska få följa med. Ständingt detta dilemma...
Men tror jag valt nu och känner mig ganska nöjd!
Aja bjuder på en låt som det fan inte går att tröttna på flava flav, keep rockin! haha balla uuur...


Livsglädje

Skateboard... finns absolut ingeting i hela världen som är så roligt som att få skata. Oavsett om det går dåligt och man blir lack som fan ibland så är det ändå det bästa som finns!
Igår åkte jag Magnus och Per till borlänge och skata inomhus, gick sådär till en början men släppte en del sen iaf! Fett skoj och nästa gång jag får skata blir i oslo!
Så nu är det dags att packa väskorna för imorgon 05.40 börjar resan! wihoe! Another day, another adventure!

Haha

Så här kan man sammanfatta min käre vän Erik som jag ska bo med! Till och med han som står där.

Superfly

dagen: vakna, frukost, chillin, snöskottning, mat, AFV, Las Vegas, Hjälpa Mormor, äta pizza(? förhoppningsvis), kolla film, sova. Sen slut.
SKATE IMORGON!


Johan ska åka bort


TSOOL

För er som missade P3 guld galan och detta sjuuukt bra framträdandet! lyssna hela låten för er egna skull!


Oslo here i come!

Då är det spikat, nu drar jag till oslo! Som så många andra men vad gr det?
På fredag eller lördag stiger jag på bussen som tar mig förhoppningsvis till ett nytt riktigt TREVLIGT kapitel i mitt liv. Har svårt att tänka mig att de kan bli annat med folksen som redan finns där borta i Norgeland. 
Åker dit utan jobb, men vad som sägs runt omkring ska det inte bli alltför svårt att få ett jobb där. Men den är iaf det första jag ska ta tag i! Boendet blir hos min Kära vän Erik till en början och faktiskt förhoppningsvis för hela vistelsen!
So Long dudes!
En bild från ett besök i oslo för många år sen på mig!
I Voldslökka parken i osli

Fina dagar.

Jag börjar med gårdagen så gott jag minns!
Vaknar upp och känner mig helt okej, men armen spökar än. Går ner tar en rejäl frukost med allt man ska käka. En timme senare är det dags att hoppa in bilen för att åka till sjön Marsjön. Jag mamma o pappa utrustade med skridskor, korv med bröd och kryckor. Mamma är inte så bra i ett knä så hon körde med stödpinnar.
Vi mötte upp kära farbror med fru och Kusin mattias med tjejen. Jag och fassan snörade på oss grillorna och skrinade iväg på den superblanka sjön, vädret hade kunnat vart varmare men men. Fick iaf glida på skillerna efter 2 år utan hockey och is vilket e sjukt. men det kändes bra och jag är reda för comeback ;)
vi gled in till farbrors nybyggda stuga och grillade korv och hade det skönt innan vi drog hemåt.

Senare på kvällen åkte jag till "hörnan" där det var korridorsfest, några sköna återseelser och jag fick se hur man gjorde slut på en tequila flaska på 5 minuter och hur en kväll på Dala-Järna hotell såg ut. Rätt så dött må jag säga haha, åkte vidare till utsälje och plockade upp några kära vänner som fick skjuts hem! Klockan var tunt 1 då jag kom till järna igen och fick se att det lyste för fullt i min käre vän Per s hus, en signal dit och vips så var man där! Sjukt roligt att snacka med alla som var där innan jag åkte hem och var hemma strax efter 2, en mycket bra dag!!

Idag söndag vaknade som alltid 11.29, rejäl frukost sedan satte vi oss i bilen till mormor med stegen på taket då hennes TV antenn hade spårat ur. Efter c 3 timmar hos den bästa mormorn av alla var vi klara och vi hade hunnit med att spela en hel del MUGG! Magen började kurra och det ringer på telefonen!
jag blir bjuden till middag hos familjen Rappling som jag genast tackade ja till och damn vad Kerstin kunde laga till kycklingfilen! Efter middagen var det dags att säga adjö till Johan och Hanna som skulle på olika ställen i sverige och plugga. Jag körde dem till stationen med tåren i ögat. Mja kanske inte riktigt men lite iaf!

Efter det har jag baaaaara tagit det lugnt nästan så snart ska jag se James Bond film! Haha niu vet ni mina 2 dagar, take care folks!

MoP

När jag kom hem mötte jag dessa typer. vilka kan de vara tro?
mop

Back in byn.

Idag tog jag bussen och tåget tillbaka till Dala-Järna från Sälen via Malung (hmfff).
När jag kom hem tog jag och ringde upp en chef för en skidbod i stöten. Jag frågade om de eventuellt skulle behöva någon ny personal. Svaret blev att han precis ersatt en tjej som ska sluta i förrgår. Damn it. För seg.
Det var i princip det enda stället jag ville jobba på då matesen med jobbade där. Nu tror jag inte jag har något mer att hämta i Sälen då det inte går att skata där heller.
Är det oslo som johan åker till nästa vecka kanske? Mycket, MYCKET möjligt om ingen lägger fram något annat för jag är väldigt lätt övertalad! ( kom med förslag om varma länder).
Vad har jag att hämta i Oslo då? Jo en GRYM stad, sjukt sköna kompisar där, går att skata även nu i vintertid och i vår/sommar finns det GRYMMA spots där så, finns ju lite fördelar! Men jag ska tänka ett par dagar till faktiskt och låta mamma och pappa ta hand om mig!

Jag tycker det var trevligt att bjuda på mina favorit låtar just nu så jag fortsätter!


Glidaren.

klockan är 11.23 och jag funderar på att ta tag i mitt liv. Tja kanske är det dags nu, fast om en kvart... kanske.
Fortfarande kvar i Sälen, det som håller mig kvar nu är att jag var smart nog att beställa kläder o skor tllsammans med mina vänner som bor här uppe. Och eftersom jag har planer på att dra till oslo efter detta så måste jag ju vänta tlls ordern har kommit hit till sälen haha bra tänkt där johan!
Men i eftermiddag ska de enligt routen anlända till Sälen, så imorgon åker jag back to Dala-Järna igen.

Här i Sälen gör ja inte mycket. Har åkt bräda alla dagar utom en, kanske blir en andra idag. Oftast har jag kunnat åka med någon annan jag känner som varit ledig, annars har jag shreddat själv med iPoden. Men annars finns det inte mycket att göra hära. Sitta hemma lira tvspel, läsa och kolla TV haha, laga mat då de andra slutat osv osv. Har även lyckats skada armen på något vis. inget brutet, tveksam på någon sträckning, men det gör för j*vla ont att böja armbågen och de var 2 dagar sen nu. Inte bra. men men.

Men nu ska jag läsa vidare så här får ni en låt!


Dekis.

Yes då sitter man här i soffan då de andra jobbar. Fortfarande kvar i sälen men drar nog hem en vända snart till min kära mor och far! Idag är den enda dagen jag inte åkt snowboard, annars har jag kört hela dagarna. Stöten har också öppnat sin park i förrgår så har hunnit med att hoppa i 2 dagar! Sjukt skoj och lite ovant, så man har ett och annat blåmärke men det är det värt!
Yes nu ska jag GÅ upp till backen och ICA för att skaffa lite gott att äta :) Men jag bjuder på denna låt så länge!


in order.

si si, beställt nya skatepjukks och en sweatie!

Personalen Johan.

Yes ska raportera lite från dagarna i sälen.
Kom upp i törsdags och sedan dess har vi hunnit med 2 kvällar på klubben och 2 dagar i backen! Big air bagen är ganska rolig faktiskt, men imorn öppnar de den riktiga parken WOHOO! ska bli att hoppa lite mera igen då!

Stöten är ju imte allför stort, så nu när jag vart här i över 10 dagar och syns överallt haha så leker jag personal! Jag åker gratis i backen, jag käkar gratis(ibland) på krogen går jag in gratis för jag är personal, får personal rabatt i baren, på ICA känner de igen mig så där får jag med personalrabatt haha detta e glidit!

Igår kom vi till krogen och det var nog kvällens händelse haha. Jag går först och greken säger "ja dig känner jag igen, bara att gå in" sen kommer Petter som han skojjar med och sa att han fick lov betala osv de va skoj, men sen efter petter kommer WG hahaha. detta första greken i kassan säger är "Tjena SK" haha kanske inte så skoj för er som inte förstår och e rädd för att jag inte tänkr skriva det heller haha men det är KUNGLIGT! Ja rykten sprids som en eld här i stöten!

Aja nu ska ja duscha och klä på mig, sitter och är helt blöt i stjärten efter en dag i backen! Ha det bra!

Back to the mountains

Yes då kör vi till Sälen igen då! 

Fs 540, "tjena air"

"Man ska inte ha några förhoppningar..."

"Man ska inte ha några förhoppningar, för då blir man bara besviken." // Kjell Bergkvist i Den bästa sommaren.
Och det tycker jag är ganska sant men ändå lite nedlåtande, för hu rmånga gånger har man inte blitt besviken då? MÅNGA.
Så det är därför de spontana grejerna är bäst! Haha Men jag vill tipsa om att ni ska se Den Bästa Soammaren om ni inte sett den, annars kolla igen för den är så sjuuukt bra!MGMT och längtan.

Jag har sagt det innan och säger det igen. JAG SAKNAR BARCELONA! och efter att idag sprungit på denna låt som spelades ofta på favvo cluben så ja... ni försåtr känslorna! Så här får ni en uppiggarlåt som jag diggar skarpt! kanske utspelad i sverige redn, ja har ingen aning men jag gillar den!

Detta bjuder jag på!

Haha sitter hemma i Dala-Järna och saknar Barcelona så jag ja.... Men hittade dessa helt fantastiska bilderna som visar mina i särklass bästa vapendragare i Spanien tillsammans med mig. Dock skall ni veta att ängeln Nykter inte fanns på i närheten!Micke P och jag... Sååå ett.

Yes hemkommen från en knapp vecka uppe i stöten! Det var med tunga steg jag gick till bussen i den 27 gradiga kylan i förmiddags. Men jag lämnade kvar mina sängkläder så nu måste jag ju tillbaka. Sökte till och med jobb där idag, får se hur de blir med det!

Dagen: Buss genom hela sälenfjällen, tåg från malung och hem. Var till mormor och tjattrade lite, hem och käkade med hela familjen plus sys karl, trevligt trevligt. Och vi avslutade kvällen med att se filmen Mothman som gick på fyran! den var bra ända tills slutet!

Nu till det viktiga i detta inlägg. Jag har snackat med Mikael Persbrandt! Kanske inte på det mest glamorösa placet men ett livsviktigt ställe ändå. Det var nämnligen i ICA kön, för äta bör man... Han sa några välvalda ord som jag svarade minst lika propert på!

Nu blire bedtime!

Rather a N.E.R.D. than a geek!

Yes sitter och softar i huset uppe i stöten i skrivande stund. Anders lirar EA skate och chillar med datan o pumpar stämningsfull hiphopish inför backen haha. Ska snart få skjuts upp!
Jag gillar detta hur mycket som helst, verkligen ingen storstad man lever i längre, tan mitt ute i skogen, fett nice, SVERIGE!

Nyår var helt okej, vissa mer peppade än andra men det gjorde inget. Vi käkade middag först hemma hoss oss/ de jag bor hos för att sedan bege oss till sälfjällstorget i en stuga med fler folks!
Det nya året hade kunnat börja bättre då jag och Dalle missade bussen hem och fick lov gå en bra bi, vänta på taxi och allt haha, men vi har väl oss själva att skylla som oftast har fast än man inte medger det :)

nu blire backen!

RSS 2.0