Jag mår bra.


Haha jag kan inte förstå hur vissa kan vara in på denna blogg dagligen ÄN trots att jag i princip aldrig uppdaterar. Måste va inläggen i arkiven ni läser än!

Ja vad ska jag säga?
Kan meddela er att jag mår toppen verkligen! ja kanske inte fysiskt just idag men annars så!
Har eventuellt en del krångligheter framför mig men som kommer gynna mig och mitt välmående till slut. Hur detta kommer spelas ut är ännu oklart så jag lämnar det där än sålänge.
Den årliga höstdepressionen brukar gå smärtfritt förbi men iår var det annorlunda. Har vart sjukt opepp på det mesta, Sverige, jobbet, hälsan och allt däromkring. Nu när jag lever ut  mår jag istället fantastiskt bra både på jobb och fritid.
Som tur var höll jag i träningen helt ok så där tappade jag inte så mycket förutom kondisen som måste renoveras, är sanslöst pepp på längdskidåkning, hur nu det kommer sig.

well well kan väl skriva någon rad om helgen när jag ändå håller på. eller pallar inte så tar det väldigt kortfattat. Fredag: jobb, hets, middag och gå modevisning på Victusella, sprit och ångest. Lördag: superfrukost, stan, gick modevisning på Dalarnas Museum på ekobasaren(fucking awesome, tack för det), födelsedagsförfest hos Sanna (Grattis igen!), sedan levde vi ut på Rådhuskällaren då cluben Valv1 bjöd på en grym tillställning, och avslutade med att träffa gamla vänner och en mycket vänlig släkting!

Ja nu fick ni lite att läsa ni som håller i än.
En vän sa idag att han hatade bloggare, jag var inte sen med att hålla med. Nu sitter jag här själv och skriver igen. Hatar absolut inte bloggare som människor men att försöka va den perfekta "bloggaren" som alla eftersträvar gör mig lite smått äcklad haha. Jag själv läser ingens blogg förutom mina närmaste vänners och några fotobloggar och någon skateblogg för att se videos. Så jag förväntar mig verkligen inte att någon läser min och förstår själv inte varför ja skriver haha. aja det är wierd.

Tack för mig
Fridens

Barcelona here i come!Äntligen är dagen kommen då jag lämnar Sverige för att återse det fantastiska Barcelona. Obeskrivligt gött ska det bli! Är dock redan livrädd för hur det kommer kännas när jag lämnar det igen nästa lördag.
Lämnar Falun idag vid 19.30 för att dra till Arlanda  och spendera natten där (:/) men men. Och imorgon runt 11 tiden kliver jag ut på det legendariska Sants för att ta Metron via, paral-lel till Liceu mitt på Ramblan.
På detta äventyr tar jag med mig min gamle vän Magnus som ska få smaka på världens bästa skatespots och ölen Estrella på burk... Kan inte bli bättre!

Ja nej så här glad o pepp har jag inte varit på väldigt länge iallafall!
Nu kör vi!
Peace

RSS 2.0