Intill dig.

Javisst här sitter jag i halvtids paus i mötet mellan Porto - Atletico. Streamar från någon mindre bra sida då ja inte har orken att sparka igång sopcast på min mac.
Men det bästa med denna paus är ja sitter o poppar Bo Kaspers Orkester ft. Pauline - Intill dig
Annars är det mycket Lake Heartbeat som spelas!
Läs Vouge Paris October så får du se dessa bilder av Inez & Vinoodh


"One man´s junk is anothers treasure...

...It all depends on which way you measure."

Poppar Brainpool på jobbet. det gillar vi!

WOAAHA!

Jag tror min höst är räddad av 2 heeeelt sjukt underbara låtar ja sprang på nyss! 1 av dem hörde ja på P3 en gång här om dagen och den andra fanns med på bandets nya platta som är GRRRRYM!
Shit vad jag blev glad, höstpepp, festpepp nu! Stämning!
Det är Lake Heartbeat som släppt denna sjukt sköna platta nyligen här i september.
Här är spotify länkar till i särklass veckans låtar:
Lake Heartbeat - Blue Planet
Lake Heartbeat - Golden Chain

Men mitt tips är att lyssna hel skivan Trust in Numbers!

Wednesday, im in Love

Jaa jag är totalt lost i bandet Hard-Fi. Vet hur länge ja haft dem på iPoden (runt 3 månader) och det är onekligen det bästa på den och låtarna blir bara bättre och bättre för varje gång!

Patrick Armstrong

Lite pics av denne Patrick. Lite nude men de hoppas ja inte gör något för er.


Nikopolidis!

Antonis Nikopolidis är kvällens stora namn då han totalt dominerade i matchen Arsenal - Olympiacos! Det blev dock förlust för honom och mellberg till slut.

Annars är ja rätt lättad över vissa saker.. Tycker de e skönt då man slipper anstränga sig för att få lära sig något. NEEEXT!
Annars så har ja skypat lite. Skype är fan king!

Night!

Hong Kong.

Kan ha den godaste kycklingen i stan!?
Idag var mams o paps i stan och hälsade på i samband med andra ärenden. Det gillar vi!
Det blev middag på Hong Kong som serverade mig troligtvis de godaste ja käkat i stan sen Tzatziki öppnade.
Kycklingspett med jordnötsås som var absoluta världsklass!
Den måltiden får +++++ och mina föräldrar med +++++ (5 st plus).

BAM.

Mail ja just fick precis. Alla mail borde va så här.
"Hej!
Men...såå snyggt....mycket imponerande :-) - vem har gjort annonsen?

Lite ändring i text dock...

...annars är jag super-nöjd:-) Tack! / Anna"

3 dagar kvar.

På fredag sker det vi alla på Annonsbladet varit rädda öfr och kommer  fälla oändligt många svordomar över. Det är så att Domedagen är kommen då. Vi ska nämnligen byta till PC från mac...
Övriga Annonsproduktionen på DT har tidigare bytt till PC och det finns inte en enda som är nöjd över det och på fredag är det alltså vår tur.

we will miss you.

BRRR KALLT KALLT.

Uschamig vad kallt det var i morse, det enda jag glädjes åt var att det inte regnade. Yeah yeah startar dagen med ett klagomål! haha ska väga upp det med denna grymma lugna morgonlåt från Hard-Fi!

Underbar.


Var filmen Observe and Report med Seth Rogen! Läste först komentarerna som inte alls var bra, men ja tänkte att en film med han kan inte vara dålig och SOM jag hade rätt. Tack vare den kan ja nu somna in med ett gott humör och ett leende på läpparna : )

Imorgon kommer mam o paps till stan, ska bli skoj.

Jaaa!

Nu kom jag på en sjukt uppigande grej! Att jag uppskattar house och dylik musik dubbelt så mycket då det är mörkt ute dvs vinterhalvåret! Nu blir det att maxa housemusic och få pepp inför vad som komma skall, det vita täcket.
Aja sugna på att lyssna musiken ja tänker dränka mig med så får ni en grym låt här!
N.E.R.D - Lapdance (Bingo Players Bootleg)

Så blev det.

Gick o lämna tillbaka tröjan, var o bad Dan ta hem ett par nya jeans på WESC istället. Känns mycket bättre så haha!

Jag har blitt slö märker ja, eller så äre detta sjukt tråkiga vädret. verkligen AVSKYR just nu att det är kallt ute, verkligen hatar det. Jag hoppas det är tillfälligt för annars gillar jag vintrar och allt vad det innebär.
Det märks mest på musiken jag lyssnar på. Nu i veckaorna lyssnar jag nästan bara på "djup" musik och massa massa hip-hop.
Jag behöver något/någon som kan ljusa upp min tillvaro nu när mörkret blir allt mer konstant eller att det bara vänder. Hade velat sett fram emot snowboardsäsongen, men det gör jag inte ett dugg. Vill ha varmt och torra gator så man kan skata och inte behöva sitta inne för att inte frysa nosen av sig.

Brallorna ja får förhoppningsvis i veckan.

Jaja ikväll blire chill med film, något tips någon?

Beslutsångest.

Om ja ska behålla eller lämna tillbaka en stickad tröja ja köpte. Den e sweet men känner inte att den va värd 800 spänn ändå... Nej ja ska nog lämna tillbaka den o gå o köpa mig en ny ziphood. Ja så får det bli. Så fort detta spörregn slutar!

Tied Up Too Tight

Hard-Fi - Tied Up Too Tight här är en spotify länk till dagens låt.
Blivit helt såld på detta band på nytt! Det gillar vi!

Two loves.

hade Bobby sagt om han hade skatat.
Närå, men är hemkommen till stan igen efter en spännande weekend i sthlm. Mötte upp dudsen på fredagskvällen vid fittan (reds. anm, skatespot liknandes en.. jsut de) och drog ut till Ekerö där det var dags för mission. Kom dit rätt sent, vi gick o kollade lite på färjan som skulle skatas på lördagsmorgonen och somnade in färjepersonalens bäddar.
Vid 06 nångång kommer steffe första gången in i rummet och härjar haha, och kanske runt 06.45 var vi ute och släppte loss på färjans yttersta kanter. Med Olby som fotograf så fångades en hel del grymma bilder i morgonsolens lägsta stånd med vattnet bakom oss o en färja fylld av morgondagg.

Vi skatade på ett bra tag och chillade en del då solen kommit lite högt upp och det var dags för Olby att jobba. Vi tog färjan över till Fittja  (mycket som börjar på Fitt nu) för att ta oss till tuben som tog oss till ett grymt nytt spot! Dock tog förortsungarna knäcken på oss efter en timme kanske. Orkade inte med dem så vi drig in til stan till Svenska filminstitutet som hade ett nytt spot vad det verkade som. Det sessionet blev inte alltför långvarigt innan jag gjorde DET!
Den berömda spagaten som jag drömt om många gånger i mitt liv, den kom just här! Dock helt ofrivillig och med ett ovärt pris haha! Jag sjabblar till det och vips är ena foten fast på marken, den andra på den ivägrullande brädan och BAM så smäller det i ljumsken, samtidigt som hålet i brallorna var ett faktum. Kan vart ett värre ljud än benbrott och jag blev livrädd.
Denna gång gick det bra och jag kunde gå som vanligt direkt nästan. Men att skata mer under resan var inte värt, det gick men det gjorde galet ont så fort ljumsken sträcktes lite. Men nu kan jag iaf stoltsera med att ha lyckats med spagat!
Resten av trippen blev rätt chill för min del då. Vi drog hem till olby i vaxholm o slaggade. Söndagen tillbringades i stan på lite olika spots med mig sittandes o titta, inköp av en tröja ja inte kan bestämma mig om ja ska behålla.

Yeah Yeah thats about it. Får tacka Olby för  en fet helg i sthlm!
de "riktiga bilderna" kommer väl så småningom!

Stefan, jocke o Olby

What a weekend!

Ja shit, grymt photoshoot på en färja, övernattning lite här o var, klarat av en spagat, sträckt ljumsken(?), lite nya kläder, SKATE, friends och många goda skratt. Tummen upp för helgen, mer info kommer!

Im of suckers!

Nej nu drar ja, sista inlägget för helgen, kanske återkommer på söndag kväll!
Innan ja drog idag hann jag gå på stan en snabbis. Tänkte kolla nyöppnade Carlings och d jag kom ut hade jag konstaterat detta: Falun har Sveriges sämsta HM och nu även Sveriges sämsta Carlings.
Jag hoppas att de bara inte hunnit fått upp/in allt så det blir bättre.
Efter det konstaterandet drog ja till Myrornas och hittade en BAM snygg flanell skjorta jag köpte för 85 spänn istället. De gillar vi!

Nu blire stockholm. nås på mobilen.
Peace out!

Regnbågen.

Aaaaah hittade en gammal skiva ja inte lyssnat på på så sjukt längesen.
Verkligen äslakr den här skivan! Och jag tycker ni borde sätta er ner och lyssna!
Det är nämnligen Vuxen barnmusik vi snackar om med Bröderna Lindgren, heelt fantastisk! Kan inte välja en favorit för alla är så himla bra. men Regnbågen är underbar.

Lyssna hela albumet här på spottan! Vuxen Barnmusik

AAAH HAHA

Lätt den roligaste sidan ja sett på lääänge! Snappade upp det av någon av mina friends på Facebook och fyfan vad roligt det här är haha!

Skatetrip.

I eftermiddag tar ja mina brädor och drar till stockholm för att skataloss med lite missions. Kommer efter de andra som vvanligt då jag har ett jobb att sköta så vid 20.20 typ möter ja upp dem för att sedan dra ut på en färja o slagga. Detta för att fånga morgonsolens strålar på bild när vi skatar på Captain Olbys's färja. Awsome!
SÅ nu hoppas vi på sol och sång.

Annars antar jag att de blir skate i humlan, "fittan" o nå mer spots, vi må se!
Later skater!


Vad tänkte ja på?

Klart som fan att ja ska till Stockholm! It will be cool. Får se när ja drar bara, tidig tidig lördag eller fredag kväll/efm.

Stockholm?

Jaa eller Nej, elller ja, eller....
Ska man dra till sthlm i helgen eller inte. det är frågan. Hade vart sjukt nice att få skata lite hufudstad. Dock har ja ingen sovplats ännu. inte frågat någon personligen, vet inte om ja känner det bara...
Eller ska ja dra någon annastans? haha nää vafan. Ska nog satsa på stockholm ändå.
Vi må se.

Craig McDean har tagit denna bild på.. ja behöver ja skriva det?

po-po-po-po-poke her face

Kan ni förstå att jag gillar en låt med de orden i nästan som Lady gaga sjunger, eller äre hon?
Aja denna är iaf king. Kid Cudi ft Kanye West & Common - Make her say
Hela Kidasns nya platta är grym!

Vin to the Cent

Idag kom denna lilla krabat på besök på jobbet. om jag inte tolkar bilden fel så är han påväg till Hawaii.


Människovetaren.

Eller vad skulle du kalla mig Katla med E. Jag är glad för vissa!

Annars idag har ja skatat loss with some friends, peppat för en stor dag för en annan och sett en film för mig själv.
Jesper tipsade mig om den, jag såg den och de ska han få pris för. Dock är priset inte fastställt ännu, men inom kort så!

Yeah Yeah nu ska ja pressa The Resistance i mina lurar innan ja ska somna in med ett leende på läpparna : )

Bild av Magnus Österhult.

Det vankas...

SKATE!
Ska bara jobba av de sista dryga 2 timmarna sen blire skate skate skate och jag är pepp pepp pepp!


Pica av Oliver Stålman

Fun.

Dåligt med bloggande de senaste dagarna. Mycket på jobbet och trötta eftermiddagar.
Igår somnade jag som en stock så fort jag kom hem, och tillbringade resten av dn vakna tiden i soffan med film och Entourage. Jag såg filmen Year One som var haha jaa... helt underbar! Se den och få flera goda skratt!

Idag hoppas jag finna orken att skata i kylan. Jag hatar kyla, förutom kyld dricka. Annars kan det bli gymmet, tänker att det är dags igen efter sommar uppehållet då skate prioriteras under de få varma och torra veckorna. Annars (igen) kan det bli soffan igen. Time will tell!

Aja igår snackade ja med en gammal vän på msn som påminde mig om musikstilen jag levde för förut och han tipsade om ett soft band. Jag kollade upp det och det var cool!
Ladies & Gentlemen... FUN.

Get Lucky.

Det första jag gjorde imprse då jag kom till jobbet var att slå på Mark Knopflers nya album. Här sitter jag5 timmar senare och lyssnar fortfarande och har inga planer på att sluta lyssna. Hel förtrollande en mörk dag som denna.

"Gubbrock", hä gillä je!

Tvätta, städa, diska och klump i magen.

Så ser min dag ut efter att jag slutade jobbet och den håller på än.
Fick ett mindre trevligt samtal idag med som gav mig en ordentlig klump i magen. Livet är tydligen inte rättvist för alla.
Ska klumpa vidare.

Vem ska med på Phoenix förresten?

Pheonix till Sverige

NÅGON SOM SKA MED PÅ PHEONIX I GÖTEBORG DEN 8 NOVEMBER?

Kan man tacka nej till detta?

Mer korv åt folket.

Då jag vaknade i morse hade jag inte stora förväntningar på dagen, men den blev helt perfekt faktiskt. eller LAGOM blev den.
Startade upp med att kolla skatefilm och spela EA skate innan jag orkade ta tag i något. Kollade om det fanns något intresse av att åka ut i naturen och grilla korv, och det fanns det!
Jag, Hampus, Anders, Ylva o Shpresa tog bilen upp till Källviksbackens topp. Förr hade man visst grym utsikt över runn sades det, dock var det igen växt nu, men vi hittade ett spot i liftspåret och tände på brasan.
Korv grillades, skratt utbyttes och stämningen var skön. Korven tog sedan slut och brasan släcktes för att bege oss hemåt innan mörkret föll. Under de sista minterna där uppe så börjades det snackas skräckfilm så kunde kvällen avslutas bättre än att titta på The Blair Which Projekt? Nej.
Filmen var tyvärr inte alls lika läskig som jag tyckte för länge sedan, men även den var lagom.
Tack för idag!

Hahaha Ylva!

Höstdag.

Idag är mitt mood så höstigt som det bara kan bli. Vill egentligen inte göra något alls här i stan. Hade helst velat åka till vår nya stuga med mam o pap och bara släppa loss på alla sysslor som ska göras där. Eller eventuellt som vi kanske ska göra snart, dra ut i skogen i solen och sätta oss o grilla korv.

Här ett skönt utdrag ur låten nedan:
Why do the people in the country wanna look like the people in the city?
When the people in the city aren't the slightest pretty I want the people in the country to wear flannel shirts and saggy jeans all covered in dirt
I want the people in the country to be open and kind
but most times I've met those with a narrow mind
with a big black dog to bite your behind
if they ever find out you're not one of their kind
all these thoughts as I open up a zingo
Friday night at the drive-in bingo


Spotifya för bättre kvalitet.

Thomas Dybdahl

Är heeelt sjukt fantastisk.

Åhh.

Vad jag vill cluba.
Blev övertalad att gå med ut även ikväll. Den slutade med att jag ensam gick hem då de spelat värdelösa låtar efter varandra i 45 mins. Tycker folk musiken är bra seriöst, eller gör alkoholen den bra?
Totaöt kasst, gå aldrig på Etage om du inte är aprak eller om ni är 10 pers minst.
Blir alltför ofta övertalad att följa med til Etage men de e fan alltid samma visa. Jag hatar det och går hem besviken trots att förutsättningarna är klara innan ja drar dit.

Jag vill tillbaka til Barca där man får det man vill. Nasty Mondays att släppa loss till, Boys Noize live osv. Näsa helg blire sthlm verkar det som och inom kort blire premiär i Gbg, Blir inte någon av de resorna cleana så vet ja inte vart ja ska få utlopp för mina festkänslor. Jag vill ha det feta och det är NU

Peace Out

Skateboarding is forever.

Och det är så sant det bara går. Det finns ingen bättre känsla än att sätta nå skönt på skaten.
Idag efter jobbet drog ja ut ensam då alla andra redan skatat under dagen. Drog till Bumskan för att skata ramp som ja inte gjort på sinnes länge. Gick la sådär för att va så längesen. Kom en del dudes som ja känner till men valde att lämna för att skata hemmåt.
På hemvägen kom Pheonix nya platta på i lurarna så suget efter en skön line med de/den låten i lurarna var oslagbar. Jag svängde in på Östra skolan och började köra. Hann inte skata länge förns Oppe kom förbi och langade en öl, chillade med han ett tag innan han drog. Jag började då köra line med Pheonix i lurarna och BAM vad nice de va. En öl i kroppen, känslan i fötterna och det smygande mörkret.
Langade upp en snabb och lite hetsig line som jag satte så skönt så man får det berömda "Nöjd-flinet".
3flip, manual, kickflip, fs180-switchman-revert och en switch heel av farten ja hade kvar.

Lets celebrate!

Empire state of Mind

Vilken låt... inte för att ja vart i NY men ändå. Allt i den är king!

Yes sista 45 på jobbet har jaghaft/har jag Disco i mitt bås. Jag bjöd 3 personer till Discot men bara en vänlig själ som dök upp.
Annars så slutar ja strax, då blire skate, och jag verkar få lov rulla ensam då alla andra redan skatat. Några öl blir det absolut på det då det bjudits in till uteparty på hittils okänd plats, det kommer blir cleant som bara den!
Hadeeee

Photo by: Kristian Holm

Morningmusic


Pinsamt Åkerlund

och ännu mer pinsamt Rammstein. Såg imorse Rammsteins nya video "Pussy" och herreguud vad värdelös låt och mindre bra video. Visst är det så att regissörer tar jobb som det betalas bra på, men denna Jonas Åkerlund hade du inte behövt regisera.
Kan vara den säsmta låt jag hört sen Svennebanan då de sjunger som en blandning av rammstein o Gunther  " You have a pussy, i have dick, whats the problem, lets make it quick". Smaklöst? haha jaa.
Nej jag är besivken på Jonas som annars gör grymma videos. Denna hade säkert något konstnärligt i man tydligen inget som allmänheten förstår.

// BeeJay

Real As It Gets.


2 fenomenala album på samma vecka, shiiiieeee!

Alla utom jag.

Förstår hur man fixar typ ett "huvud" till bloggen? Trodde jag var lite av en haj på dylikt, men då jag inte brås på mam o pap på längd o utseende så måste jag ju Brås med de här haha!
Jaja ska försöka kämpa mig fram till en lösning, så kanske bloggen får ett ansikte någongång. EEEEEMIIIIIL!

Forever Young.

Jaa jag som blev såld på gammal synth blev knappast mer kär efter att detta är Jay-z s sista låt på nya skivan!
Jay-Z ft. Mr Hudson - Forever Young

Här på spotify, bättre kvalla!

The Blueprint 3

Ska härmed erkänna att ja helt glömt av att lyssna på Jay-Z´s nya platta. Har tänkt det massa gånger sen den 11 sept då den släpptes digitalt. Men nu så maxar ja den på jobbet och god damn vad den är bra! Fjuttiga 3 stjärnor i någon dags tidning ja läste, men enligt mig så mycket bättre.
Men javisst vare konstigt att ja glömde av att lyssna på den då jag var på Releasefesten i LA och allt.
Här en bild av mig och Jay-Z på väg in i det hyrda hotellet.

The Marshmallow Test.

Jag gillar onekligen barn o denna video gör det inte sämre. Titta o njut på dessa oskyldiga barn som är sig själva!

Om den skulle lagga kan ni prova denna länk, funkade för mig!

Another morning.

Yes! Ny dag, nya roligheter. vet dock inte vad den kommer erbjuda förutom jobb, hoppas givetvis på något skoj.
Blev Pitchers igår med lite dudes för att titta matchen med stort M. Det blev som ni antagligen känner till en mållös föreställning med grymt spel, men det var en trevlig kväll.

Var också ut på stan igår o shoppade ett par nya WESC jeans som jag blev mycket nöjd med!
Fred

Bekännelse.

Härmed ska jag gå in i bikten.
nejrå men ja ska erkänna en grej.
Ibland då ja skriver och laddar upp en låt som jag beskriver som övermaxad typ så tycker jag absolut att den är det. MEN, jag känner mot min vilja att ja kommer tröttna efter en månad på den. Nogför att jag lever i nuet men.
Så min bekännelse är att jag INTE känner så inför låten Resistance på MUSE´s nya platta.
Så än en gång här är den heelt sjuka låten. på spotify(rekomenderar) Muse - Resistance

Jag älskar

Haha alltså har sagt det så många gånger förr men alltså jag ÄLSKAR verkligen MAMMAS NYA KILLE.
Så sjukt roligt, sitter just nu med träningsverk i kinderna för jag smilat så mycket o länge och jag tänker inte sluta lyssna förns jag slutar heller!
Är inne på 3 dje gången jag lyssnar igenom ALLA avsnitt haha!

Fast Anställning

Så äre fick förra veckan reda på att from 1 dec blir jag fast anställd på Dalarnas Tidningar! Det är faktiskt inte fyskam i dagens tider. Så lite grattis till mig själv här!
Det ska jag o Anders dannsa för i helgen, Aight?

Mystisk smärta.

Det var vad jag fick idag. Vaknade igår av at ja hade asont i ryggen någonstans, men tänkte att ja sovit snett eller så. Smärtan var helt borta i morse då jag vaknade och under hela arbetsdagen. Men när jag hade dragit ut o skulle skata så fick jag så sjukt ont efter 5 trick så jag inte kunde andas riktigt. Riktigt läskigt faktiskt, aldrig haft så förut. gjorde ont konstant och blev illamående.
Men ni som känner mig så kan ja inte sluta skata bara sådär så jag försökte skata och det lossnade faktiskt lite efter 15 mins och blev bättre o bättre. Så nu sitter ja här o har känningar av en konstig, skada/sträckning/nerv i kläm/ eller va de e.

Anna Selezneva fotad av Heidi Slimane

Black or red?

Jaa jag kan inte riktigt bestämma mig för färg på denna tänkta Vinterjacka. Vad säger ni?

MUSE - The Resistance

Åh givetvis slog jag på denna låt då ja nu är slö och ensam hemma, kommer INTE kunna sluta lyssna! Världsbäst...
Saknar ord och detta är låten ja skrev texten för.

Antonella Arismendi

Jaa vad ska man säga, ganska EGET då Antonella Arismendi fotar.


Breakfast In Berlin

Detta inlägg tillägnar jag helt och hållet åt Falubandet Breakfast in Berlin som är ruggit bra!
och LOVA att lyssna deras nya Demo HÄR!

Fina dagar.

Då var man tillbaka i staden som alltid sover, förutom hos mig. Här är det nämnligen fest 24/7, kollektiv, förfest, efterfest, morgonfest, Club med inbjudna DJ´s, egen bar och nej nu ljög ja så näsan gick mot rutan.
Nej men kom hem till Falun efter en behaglig helg i Dala-Järna. Söndagen erbjöd en skön skate i Leksand med mina barndomsvänner som ja inte skatat med på flera år. Det var riktigt skoj och jag hoppas vi gör det snart igen! Drog hem för att få sista måltiden och den var inte fyskam (trots att den blev bränd) Mor o Far bjöd på Tjäder till denna middag! Mina föräldrar är i särklass världens bästa Matlagare, kanske lite mer mamma då ; )
Yes sen hoppade jag på tåget som minst sagt var PROPPAT!
Det var så fullt att vi kastade ut lokföraren och jag tog hand om spakarna!

The Resistance

Här en text från ett album som släpps på tisdag om ja inte minns helt fel. Men det finns att tanka hem o de gjorde jag för ett par dagar sen och BAM BAM BAM säger jag bara. HELT SINNESJUKT BRA, troligtvis årets bästa (!!!!!)
SJÄLV skulle ja nog aldrig orka läsa igenom en hel text på någon annans blogg, men den som vill får. Låten kommer upp så fort den finns på tuben antar jag!

Use our secret safe tonight and are we out of sight
Will our world come tumbling down
Will they find our hiding place
Is this our last embrace
Ohh will the world stop caving in

It could be wrong
Could be wrong
But it should've been right
It could be wrong
Could be wrong
But let our hearts ignite
It could be wrong
Could be wrong
Are we digging a whole
It could be wrong
Could be wrong
This is out of control
It could be wrong
Could be wrong
It can never last
It could be wrong
Could be wrong
Must erase it fast
It could be wrong
Could be wrong
But it could've been right

Love is our resistance
Keep us a promise they wont stop breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed

If we live our life in fear
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again
Kill the press for love in peace
You'll wake the far police
We can hide the truth inside
It could be wrong
Could be wrong
But it should've been right
It could be wrong
Could be wrong
Let our hearts ignite
It could be wrong
Could be wrong
Are we digging a whole
It could be wrong
Could be wrong
This is out of control
It could be wrong
Could be wrong
It can never last
It could be wrong
Could be wrong
Lets erase it fast
It could be wrong
Could be wrong
But it could've been right

Love is our resistance
Keep us a promise and they wont start breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed
Good Night has reached his end
We can pretend
We must run...
We must run...
It's time to run

Take us away from hell
Protect us for the...
RESISTANCE...

Bara för...

.... att jag har världens bästa musiksmak enligt mina öron tänkte jag dela med mig av lite earcandy!

A vid!

Ja skrev i går eller näre va om min slitsamma skatedag i främby häromdagen. Nåväl, wege var med och filmade och här är resultat av en tuff dag, skön vid dock!

Främby/Mitt Sår/Dolly


Dala-Järna

Byn som resten av samhället har glömt då det inte är sommar.
Det är här jag befinner mig denna heög ser ni. Kom hem igår åt middag med nmina päron och chillade lite innan jag/vi drog till Niklas gamla legendariska ramp för ett sjukt skönt session i den väldigt gnarly rampen. Jag, Magnus, Kalle och Erik var där och rippade på skatesen, Kalle bjöd även på en nderhållande show på inlines haha.
Efter det drog ja hem o duschade loss innan jag fick avhämtning där det blev fredagsöl och lite kort spel, de va nice!

Idag då, jo förhoppningsvis om vädret tillåter blir det segelflygning. Skulle sitta fint. Vi ska till vår nya stuga och kika lite och hälsa på mormor och sedanfår vi se vad kvällen erbjuder. Förhoppningsvis stöter man på något fint : )

Yeah yeah, annars så visafe magnus ett kli¨pp från Seafun Open i gävle iår där ja var med o körde. Jag har aldrig sett det så det var skoj. Här kommer några småtricks och ni lär se mig med mitt långa hår haha.
Ha deeeeeee


Two is better than one


Ja jag kan erkänna, att jag fick tillbaka lite känsla från min förra musiksmak av nya Boys Like Girls albumet. Och denna låt är onekligen sjukt skön!

Måste...

Fan får lov lägga upp denna reklam video trots att ja egentligen inte vill haha men DAMN vad Kate Moss är snygg när hon jobbar!
Denna reklam för YSL’s senaste parfym line, Parisienne.

Ttttrrrrröööött

Det är vad jag är efter väldigt slitsam dag på skaten. Fick verkligen slita mig i form, om jag nu kom i form idag överhuvudtaget. Men vad gör man inte, skoj var det nåra regular curbtrick filmades, så vi får se om vi får något av dem (Wege?)
Annars äre fredag imorn och jag hade lite planer för helgen men Mam o Paps ville att jag skulle komma hem, så vi får se hur det blir.
Detta var ett trött inlägg men ja ska lätta upp det med fin fina bilder från Jonathan Leder och kanske en låt också?!


Bibeln

Idag har jag agerat djupgrävande journalist med inspiritation av Män som Hatar Kvinnor. Såg på den svenska succe filmen igår och den var verkligen skitbra! se den ni!

Men tillbaka till mitt grävande. Via en kunds hemsida som jag gjorde annons till hamnade jag på en bibelsida och skrev smart in ordet "straffas" och sökte igenom Bibeln på ordet. Av min väldigt stora förvåning verkar inte gud/jesus så förlåtande trots allt som man blivit hjärntvättad att tro. Detta står rakt upp och ner i Bibeln:

2 Mos 21:12

Den som slår ihjäl en människa skall straffas med döden.

2 Mos 21:15

Den som slår sin far eller mor skall straffas med döden.

2 Mos 21:16
P

Den som rövar bort en människa skall straffas med döden, vare sig han sålt den bortrövade eller denne påträffas hos honom.

2 Mos 21:17
P

Den som förbannar sin far eller mor skall straffas med döden.

2 Mos 22:19
P

Var och en som har samlag med ett djur skall straffas med döden.

2 Mos 31:15

Sex dagar får arbete utföras, men på den sjunde dagen är det sabbat, en sabbatsvila helgad åt Herren. Var och en som utför något arbete på sabbatsdagen skall straffas med döden.

3 Mos 20:2
N

Säg till israeliterna: Varje israelit och varje invandrare i Israel som ger något av sina barn till Molok skall straffas med döden; folket i landet skall stena honom.

3 Mos 20:9
P

Var och en som förbannar sin far och mor skall straffas med döden. Han har ju förbannat sin far och mor, skulden för hans död är hans egen.

3 Mos 20:10
P

Om en man begår äktenskapsbrott med en annan mans hustru, skall både äktenskapsbrytaren och äktenskapsbryterskan straffas med döden.

3 Mos 20:11

Om en man ligger med sin fars hustru, skändar han sin far. De skall båda straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.

3 Mos 20:12

Om en man ligger med sin svärdotter, skall de båda straffas med döden; de har gjort något vämjeligt, skulden för deras död är deras egen.

3 Mos 20:13

Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.

3 Mos 20:15

Om en man har könsumgänge med ett djur, skall han straffas med döden. Djuret skall ni också döda.

3 Mos 20:16

Om en kvinna närmar sig ett djur och parar sig med det, skall du döda både kvinnan och djuret. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.

3 Mos 20:27
P

En man eller en kvinna som har en ande från en död eller en spådomsande i sig skall straffas med döden. Man skall stena dem, skulden för deras död är deras egen.

3 Mos 24:16

Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas.


Ja som ni kan läsa är så ska man straffas med döden om du jobbar på en söndag, är homosexuell, har sex med djur, är otrogen, använder "herrens" namn fel, om du har en ande i dig osv. Du ska också på många av dessa punkter STENAS till döds. Tänk att Sverige står för  detta som ett kristet land... Correct me if im wrong!

TV tittande

Ja kan ni förstå, jag tittar på TV, det är Idol jag tänkte ge en chans emellan allt TV spelande! Känner mig som en lite pojke med mitt spel igen, rätt gött faktiskt!
Efter idol funderar jag på att se Män som hatar kvinnor eller spela mera, well time will tell.

Här, underbara bilder av Igor Termenón som jagblev kär i, men är det bilderna eller modellerna?! både och tror ja bestämt!

SKATE

Jaa ni kan ju ana hur gårdagen såg ut för min del... Jo ni som såg att ja köpte xbox 360 igår så har rätt.
Blev sittandes i princip hela dagen efter jobbet och spelade SKATE 2, fucking love it! Den enda pausen ja fick var då jag, AG o Waster drog o käkade gott  på Kalamata(?)
Anders påminde mig också om denna dänga som är svår att inte älska, se och njut!

Two In The Shirt

T.I.T.S sjukt snygga kollektion! VILL HA

En av "dem"

Ja idag kommer även jag med i det heliga brödraskapet. det är XBOX 360 + EA Skate 2 gänget.
Tog beslutet igår att det var dags att stiga in i TV-spels världen, men som jag tror kommer jag enbartköpa och spela EA Skate spelen, de andra är nästan ointressanta. Men det kanske ändras, vi får se!
Har iallafall lagt undan ett på EB-Games som jag ska plocka ut efter jobbet, BAM! de ska bli sjukt nice!


Basilio Silva

mhmm hittade lite fin fina pics från Basilio Silva, se och njut!

Mer heta bilder från B. Silva här!

Magic Moments.

Idag då jag kom hem från en heldag med skönt bakishäng med en hel del polare så inföll det. Ett av dessa heeelt fantastiska momentsen. Man sätter sig och pustar ut efter veckan och helgen och alla dessa egna tankar flödar inne i huvudet, då händer det.
Music ON och BAM där är låten som speglar alla ens tankar på en och samma gång. Kan inget annat göra än att lägga sig ner med ett leende på läpparna och känna att livet är något man ska ta tillvara på.
Denna kväll hade jag tyvärr ingen här att dela det med, men det kanske är skönare så!
Jaa så är det gott folk, hoppas ni brukar känna likadant!

Låten som slumpades fram i min dator denna gång då detta inträffade var en mycket känd låt av en mycket känd man som minst sagt är harmonisk.
Joshua Radin - I´d Rather be with you

Friday i´m... soon drunk.

Ja det var rätt schysst att börja jobba med bara 2 dagar kvar av veckan! gick snabbt och smärtfritt!
Idag blir det att dra till Amandas stuga någonstans, ingen aning om vart faktiskt och där tillbringa en kväll/natt med ett helt gäng vänner och kräftor! Its gonna be sick! Och Anders.. GRATTIS på din dag, vi ska se till att göra den grym!
På lördag väntar jag mig skate och eventuelllt lite house music i falun faktiskt, får se vad de spelar!

Men jag värmer iallafall upp med grym House inför helgen! Här kan ni enkelt ladda hem vad jag pumpar!
Jason Cheiron - Rimba - Original Mix

Lev väl önskar den glada killen ovan!

Det var den dagen det.

Yes då är första dagen hemma efter semester avklarad. Jobbet rullade på fint och dagen därefter har vart chill med en hel del vänner, thats so cool amagaaaaaad.
Blir fåordig med fina bilder istället, BAM säger jag bara till Brooke Nipar s bilder.

Kolla in hans hemsida för mer överdrivet snygga bilder! Brooke Nipar

Back on track.

Yeas då var man hemkommen efter en helt fantastisk vecka på Greklands ö, Samos.
Veckan har innehållit en heeel del schyssta grejer och någon få ocleana grejer som jag inte tänker ta upp haha.

Börjad med att bli bekanta med staden Pythagorian där vi bodde, dagen därefter besteg vi ett berg utan stigar eller dylikt vilkat var väldigt spännande faktiskt, på nervägen kom vi rakt in i en grotta där det var en kyrka inne i vilket var grymt! Vi funderar på om det är grottan som någon i bibeln fick sin uppenbarelse i, för den skulle tydligen finnas på ön.
Vi hyrde moppe för att ta ett varv runt ön och SHIT vilken härlig miljö! Jätte höga berg, klarblått vatten slingriga vägar. På turen så spanade vi in ett vattenfall som det var lite spännande att ta sig fram till. Vada, simma, repklättring och samarbete krävdes för att ta sig dit. Några stränder fick besök av oss och även Samos stad på hemvägen.
Dagen efter det så åkte vi med på en båttur till en ö utanför samos, båten avgick 10.30 och vi kom tllbaka vid 17.30. Båten puttrade sig fram till ön och lade till i en vik och öde strand där snorklingen var fin och solen väldigt stekande. Mat serverades på båten med den skönaste tänkbara Kapten, Antoni. Denna kväll hamnade för amdra gången på nattcluben Mythos club och där dansades och knöts kontakter fram till 7 på söndagsmorgonen!
Ja söndagen då.. haha seg, vaknade runt 3 på dagen och gled till playan för att återhämta oss och dagen blev väldigt lugn.
de 2 sista dagarna blev väldigt lugna, måndagen på närmaste playan och vid poolen och tisdagen spenderades på ännu en dags båttrip, samma båt, samma kapten, dock annan destinantion och annat folk på båten.
Det bjöds på mat, massa topless brudar och schysst snorkling, så vi njöt väl rätt mycket haha! (utan att låta snuskig :)
På onsdagen så fick iaf sova till 9.30 innan de var dags att stiga upp och packa väskorna för hemfärd.

Och nu sitter jag här, avslutar första dagen på jobbet efter resan på ett inte så stressigt vis.
Ja fler stories kommer nog och bilder kommer på Facebook mer!


Här är Indiana jones uppför ett av alla hindren fram till vattenfallet!

RSS 2.0