Urban Sleeper


Urban Sleeping

Ja de känss som jua vart ute på urban sleeping hela helgen men den delen stod Ted för haha.

Fredagen blev väldigt trevlig med personalfest med bowling, middag och skratt med Annonsbladet. Det var lagtävling som vi inte lyckades vinna. MEN jag kan skryta med att jag hade bäst serie av alla iallafall, 199 poäng. Lite jobbigt att inte få 200 men stolt ändå! Tack AB för den kvällen!
Drog sedan till Falun o mötte Erik o svante som var på partyhumör så ja hakade en snabbis på till Pitchers sedan Etage vilket var skoj men inte hälften så skoj som ja skulle få i Stockholm dagen efter!

8.00 stod Steffe utanför o tutade i bilen på lördagsnmorgonen, dag att dra till sthlm! Första stop blev frysen där steffe släppte loss på Riksmästerskapen, han kan han! Drog in till stan vid 4 o Hookade med Ted, jonte, erik o svante för LITE flanering innan det var dags att dra till sundbyberg för att fräscha till sig för kvällen. Drog sedan till Årsta(?) för en riktigt trevlig förkula hos Max o Elvira, tack för att vi fick komma!
Väl inne i stan drog vi efter flera "men" och en kö in på Fasching. Amanda lovade mig att om jag inte var nöjd med klubben skulle ja få ta hennes säng o hon sov på golvet. DEAL tänkte jag. Men innan jag ens betalat in mig kom jag på mig själv dansandes till heelt fantastisk musik i form utav gammal fantastisk svängig Soul!
Dansade loss till 4 då de stängde och vi tog lite nattkäk på Maestro (just like in Falun) och det var just DÄR Ted började klura på denna nya "Sport". URBAN SLEEPING. Han blev nämnligen VÄLDIGT trött och somnade över bordet (vill påpeka att han inte så överberusad utan mest trött efter dansandet). Vi rullade senare ner i stockholms tunnelbane system där ted visade hur det gick till på riktigt! Då vi åkt lite fel, väntat på flera tåg osv så tror jag ted sov på ca 8 olika ställen underground! och vi har bildbevis på alla spots han somnade in på! Jonte skrattade så han grät medans jag o bella hade ont i skrattmusklerna av denna tidiga morgon. ca 06.30 kom upp över jord igen och till vår besvikelse började det bli ljust.
Sömn blev det iallafall till slut!

Söndagen lämnade jag det sällskapet för att möta upp Erik o Svante på stan igen för lite shopping. Dock var mycket stängt av det ja ville in på men hittade ett par jeans och en halsvärmare iallafall!
Vi satte oss sedan i bilen för att styra hemmåt med mellanstop i Uppsala och vid Dragon Gate (HAHA)

det var de!
Nu laddar ja om för att dra till Sälen över påsk! Ser fram emot att hänga där uppe med Anders o co.!
peace

Glatt o fantasifullt!


Fullkomligt älskar scener med fantastiska maskiner som är helt tagna ur en barnslig fantasi. Jag borde jobba p en leksaksfabrik eller något! Kolla klippet på barnsligt roliga Pee Wee!

Vilken helg det blir!

Jisses ja, från att ha en relativt lugn till att ha en fullproppad asbra helg på några få minuter!
Ikväll är de personal"fest" med bowling, käk och så ska vi tydligen ut efteråt och slira. BAM vad kul vi ska ha!
Och så imorgon hoppar ja in i steffes bil som tar oss till frysen där riksmästerskapen i Skate skall avgöras! Blir nog inge skate för mig men ska skåda Steffe iallafall! Därefter stannar jag i stockholm för häng/fest/utgång med Ted, Jonte,Erik mfl(?), Söndag hoppas ja hinna springa en snabbis på stan med! Hör av er stockholmbor om de händer något!

in order 2.0


In order


Våren som försvann.

Lite lätt less på snön nu. Tycker det var onödigt av väderguden att ge tillbaka oss de vita där ute. Känns skönt att jobba heltid denna vecka så ja slipper lida så mycket av det!


Status

Tänkte avge lite status om mitt liv igen dåra...
En sjuhelsikkes bra helg var det, som vanligt! Har svårt att få nog av roligheter!
Roger fyllde även år på måndagen så alla var på glatt humör även den dagen som annars brukar va rätt tung.

Ah nej ja orkar inte skriva hoho.
på fredag ska vi pröva studentkåren i Falun, tror det kan bli en RIKTIG hit faktiskt. Erik R har styrt gästleg vilket uppskattas mycket, tack!
På lördag gästas även Sverige av en frisk vind från GC. Håll i er!

Thats about it, återkommer då ja anser att ja har något meningsfullt att skriva!

Wesley Allsbrook

Toothpaste Kisses

Sjuuukt bra låt på en sjuukt bra kväll!

Spotify länk HÄR

Varför är inte alla filmer så här? Underhållande!


Peace & Love biljett

Yes då har jag den säkert i förvar, nämnligen biljetten till årets i särklass fetaste festival! Det kommer vara för mycket alltså, kan inte bärga mig till denna enorma musikupplevelse! Är helt uppe i varv av det, om det inte är spikmattan jag fick av Erik igår som gör sitt, dont know!
Och så är de ju fredag Wookie Wookie!
Nedan några artister ni inte bör missa under festivalen!

Jay-Z

NOFX

The Kooks

Them Crooked Vultures

MEW

Ane Brun

JAY-Z till Peace & Love

AAAAAAAAAH vart ska jag ta vägen, Jay-Z till Peace & Love!!! Heeeeeeelt of the hook!
WOOOOOOOAAAAA!!!

Halloween in Harlem av Amy Stein
Haha älskar bilderna!

Sleeping 7 to 7

12 timmars sömn i bagaget och skatesugen som ingen annan.
Somnade in som om de vore sista gången igår i soffan vid 19.00, skulle sova en stund bara innan måndagsklubben. runt 22.30 vaknar jag upp och har ingen anong om någonting, slänger på mig kläderna och tror jag försovit mig till jobbet, borstar tänderna och känner att nej lugna ner dig nu Johan de här stämmer inte.
Tittar på klockan och ser att det är samma kväll.
Hatar när de händer men kul i efterhand! Gick o la mig direkt igen, dock i sängen denna gång och vaknade inte förens klockan ringde vid 7.


MoreMoreMore!


Check this out!
MoreMoreMore!

Skinny Boy

Vilken jäkla helg! WoooW!
Housewifes i fredags med massa skoj sen fest igår igen och ett dygn innehållande massor av roligheter. tack grabbar p tjejer för helgen!

Aja detta inlägg vill jag iallafall tillägna vår nya kärlek Isak Strand... så himla briljant!
Antalet spelningar av denna skiva och ännu mer låten Skinny boy är oändliga sen i lördagsförmiddag!

Föredrar dock album verisionen av låten!
Isak Strand - Skinny Boy

Daaaaaamn!

Shit vad ni folk verkar gilla mitt fortsättande av bloggen. Statistiken pekar spikrakt uppåt! Thats cool!
Eller så kanske början av mitt förra inlägg lockade nyfikna själar hoho!

Aja nu laddas de för galen kväll i, hör o häpna, Borlänge!! Anledningen till det är att Housewives ska spela på S2. tror det kommer blir riktigt awsome!
Lyssna loss här!

aja time to go!

Kär!

Jaa mycket har hänt sen sist! Jag har blivit alldeles förträffligt förälskad i denna underbara fina tjej. Det känns helt fantastiskt underbart, eller det gjorde iallafall.
Detta skedde nämnligen inatt, i mina drömmar haha. Tjejen ja drömde om har ja aldrig sett så de sket sig! Rätt tråkigt att vakna upp men de va väl lika bra det så man kom tillbaka till verkligheten, eller de hade nog vart göttit o stanna kvar iof.

Haha jag kom på att e av mina favotirlåtar just nu passar sjuukt bra till min dröm!!!
Mystery Jets - Young Love


Här Bjuder ja på en barsligt underhållande musikvideo till en schysst låt!

Update!

Tjenare! Haha att flera av er fortfarande dagligen kollar min blogg är ett mindre under i mina ögon, men kul kul!
Fick nämnligen order om att uppdatera bloggen lite så folk på varmare breddgrader kan ha koll på mig. Detta kan ha varit sparken i baken för att ta upp bloggandet, även som att de känns som chansen är lika liten som att Falu kommun skulle bli riktiga i skallen.
Inte för att ja vill tracka på dem för att vi får en skatepark (4.5 milj kr) efter 10 års tjat medans ca 5 st backhoppare  får 2 nya hoppbackar (5 milj kr) efter 2 veckor...
Nej inte tracka sa ja. är glad att vi får en skatepark och den kommer bli AWSOME!


Annars då? jo, tack fint! Livet rullar på bra! En hel del rutiner som jag gillar i vardagen samtidigt som det är skönt att bryta dem ibland. jobb-träna-skate/snow-more friends. Och en sak som jag follkomligt älskar är att Våren är på väg in BIG TIME! Äntligen känner man att sommaren med värme närmar sig.

Jaa men det var ju en liten uppdatering av mig iallafall. Idag blir det jobba klart- träna- kanske skate, kanske lager, kanske snowboard! Vi må se!
Och så vill jag påminna er om Elias & The Wizzkids nya skiva som jag började lyssna på idag. Första intrycket var inte alltför gott. Men ju mer ja lyssna så äre mer ja gillar. Så tyuckte dock inte resencenten på Metro som gav den en 1:a bara... Döm själva!
Elias & The Wizzkids - Just Do it

Haaadéééééé!

RSS 2.0