Top to bottomHär bjuder ja på ett soft top till botten åk av ingen större än mig själv.

Drygt.

Som jag berättat så är jag hemlös nu och igår hamnade jag hos Erik. Närmaste cykelparkering är den på Stora Torget (Falun). Imorse gick jag ut för att ta mig till jobbet med cykeln, tyvärr stod den inte kvar.
Har bott i Falun länge nu och aldrig råkat ut för de. Men nu 2 dagar innan ja lämnar stan så blir den snodd.
slipper iallafall frakta hem den till D-J, alltid något!

Hemlös.

Ja så illa är det.
Jag och mina älskade föräldrar plockade och städade ur min lägenhet i helgen. Den är nu vansinnigt ren och alldeles tom. Var faktiskt lite sorgligt att flytta ur den lägenheten som jag haft under mycket fina år här i Falun. Men nu är det kapitlet avslutat och jag är hemlös under några dagar då jag kommer att jobba mån-tors även denna vecka.
Det är i dessa tider det är magnifikt att ha så fina vänner, främst Malin och Erik, som bistår med tak över huvudet, tack för det.
Jag antar att denna vecka går lika snabbt som alla andra så om mindre än en vecka så landar jag på spansk mark för att leva den fantastiska vardagen i Barcelona.

Tack för mig

Boende fixat!

Någonting som gick min väg idag iallafall!
Rummet ja tidigare nämnde är nu mitt om jag vill! Har väl typ sagt ja men skulle få bilder på det ikväll.
Sjukt skönt att ha någonstans att gå direkt man kommer den 4:de april.
Tackar min vän Elin Toivonen för tipset som gick hela vägen!

Lyan ska ligga alldeles vid denna marknaden. men har ännu ingen adress haha.

Annars idag så fick jag ett drygt samtal från Vårdis i morse.
Fick lov dit och karva ur mig lite till efter ja tog bort en prick på ryggen. Men nu är jag ihopsydd igen!

Alex Turner

OjOjOj vad glad jag blev när jag fick syn på att denna man skapat ny musik på egen hand!
Ladies and gents, Alex Turner från Arctic Monkeys med låten Stuck on the Puzzles


Blää uekJa vill inte haaa. Men bara att svälja så fort man vaknar.

"Gratis sjukvård i Sverige"

Ja det är ju ett begrepp som är totalt fel.
Som ni kanske minns fick ja Bursit i en armbåge och är fortfarande besvärad av den. Jag ringde rådgivningen och de bad mig komma dit. Efter 5-10 mins hios läkaren var jag klar och blev ombedd att gå till Apoteket för att "hämta ut" medicin.
Sagt o gjort drog ja till Apoteket, tog en kölapp och väntade på min tur (en liten historia om detta kommer längre ner). Det plingade till och mitt nummer stod på skylten. Jag fick mina mediciner ja skulle ta i 2 månader och märkte att hon som levererade var från Dala-Järna, närmare bestämt Noret. Blev ombedd att gå till kassan och BAM "det blir 430 kronor tack". Jag som aldrig använt/hämtat ut medicin fick en smärre chock då jag trodde att det var for free då läkaren bad mig käka det. Icke sa Nicke. så läkaren och meducinerna kostadenästan 600 spänn.

Nu vill jag dock få det klart för er att jag inte tycker det är summan som är fel utan att vi alltid hör att det är gratis sjukvård i sverige o bla o bla o bla. Jag blev inte ens tillfrågad om ja ville eller inte ville ha medicinen ens. ändå ska man punga ut massa dolores. Sveriges sjukvård är nu en av världens bästa och inte alls dyr jämfört med andra länder. Det är bara det att begreppet borde formuleras om.

Och nu åter till den lilla historien under väntetiden på apoteket som jag blev glad över.
Jo jag stod framför hyllan där alla kosttillskott, vitaminer o allt sånt där ligger o funderade lite och en apotekare kommer fram och frågar om det är något hon kan hjälpa mig med. Jag svara vänligt "nej tack" men efter en sekund "jo en sak skulle jag vilja fråga".
Jag undrade om alla dessa produkter var till någon nytta till den som redan mår bra och inte saknar något speciellt ämne. Jag väntade mig ett givet säljande svar, men som önnu en liten chock sa hon lite tyst att det i princip är skit om du inte har brist av något ämne. Kroppen tar inte upp mer än den behöver iallafall.
Glatt tackade jag för mig och gick o hämtade ut medicinerna.
Ni som inte vet det så avstår jag från det mesta gällande värkmedel, kosttillskott osv då jag anser att det är bättre kroppen lär sig hantera det med sina naturliga medel. Dumt eller vist, vet ja inte men sån är jag.

Shit, sjukt att ja skrev så mycket!
Hej på er

Boende sökes!

Hejhopp.
Insåg igår att det är bara 3 veckor tills jag drar till Barca och det var hög tid att fixa boende.
Så jag slängde upp en förfrågan på FB och inom 10 mins fick jag svar.
Min gamle barcelonakompis hade en vän med ett ledigt rum och jag kontaktade henne. Så nu kan det vara fixat, om inte rummet hinner bli upptaget då jag inte kommer förns den 4 april... Vi får se. Det verkar iallafall schysst med trevliga människor, så vi håller tummarna på det.
Men eftersom inget är säkert så söker jag fortfarande Boende i Barcelona!

Long time no see!

Hejje.
På grund av den chockartade besökssiffran under söndagen tänkte jag uppdatera er om mitt liv.
Ja en del har hänt på gott och ont. Armbågen verkar inte vilja bli helt hel, jag har begått mitt livs största misstag och är oerhört ledsen för det. Dock verkade det medföra något gott på ett konstigt vis. Men bättre har man sovit.
Annars trivs jag av sällskapet här i livet från nära och kära och är väldigt tacksam til vissa.
Jag vägrar va så personlig så ja berättar allt för er här serni!

Annars så är det nu 29 dagar tills planet till Barcelona lyfter, ser oerhört mycket fram emot det samtidigt som jag som alltid har världens sämsta timing. Kommer vara med starka känslor jag lämnar landet för att spendera några månader med min rullande vän.

Bloggen kommer nog fram till Barcelona att fortsätta va rätt död. Men vad gör det när man har båt?
Janej det var nog allt. Men jag kan berätta för er att Ärlighet kommer man ALLTID längst på om man vill leva väl.

Fred ut.

Who i am hates who ive been.


RSS 2.0