kvällens.

"Förrätt: Absints löjrömstoast
Löjrom, smörstekt bröd, finhackad rödlök, créme fraiche - och förstås citronklyftan och dillvippan. Med det skapas en verklig klassiker!

Varmrätt: New York Strip Steak
Från städernas stad hämtar vi biffarnas biff. Grillad och penslad med vitlöksglaze serverar vi den med vår egen cole slaw. Barbequesås och frites till är en självklarhet. Släng upp slipsen på axeln - som på stekhusens stekhus Smith & Wollensky in the corner of 49th street and 3rd Avenue.

Dessert: Nougatmousse
En underbart nötig mousse, chokladtryffel med smultronsmak, en mylta på physalis. Tja, det finns de som säger att så här smakar himmelriket."

Haha sjukt snyggt skrivet! ska bli gött att hugga in på kvällens meny.
Åker 12.35 till gävle med jobbet för först att kolla in hur de jobbar på Gävle Tidning för att sedan tillsammans med deras annonspersonal avnjuta en vinprovning "Världens viner genom 4 druvsorter" med ingenn anan än Jan Petersén.
Efter det blire middagen med menyn ovan! Sover över på Crarion Hotell Winn för på lördag åka tillbaka till Falun.

Och med en stek med sådant namn bjuder på jag lite Frank Sinatra idag som förövrigt spelas hela dagen på min dator på jobbet! Tjing tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0