Ny dag, ny ågren

4, FYRA dagar till ska man sitta och ha ångest över sitt jobb.
Detta inlägg kommer att ta sjukt lång tid att skriva. Sitter på jobbet och det haglar in samtal så man knappt hinner andas, i REALLY dont like it. 15 minuter har detta tagit att skriva...

Jag lämnas snart ensam i vår 4:a i centrala Barcelona, kanske låter skönt osv, men nej. Kommer bli trist, tomt och tröligt. Imorgon lämnar den store guden (som han skulle villa bli kallad) Olli den sjunkade skutan mot sverige vidare mot THAI-land. Avis? naej inte speciellt, ja menar det är ju så varmt och skönt i Barcelona nu. ja ja,,

Nu över till den roliga delan av livet, HELGERNA.
Fredagen:  Sjöslag nr. 1 Jag, Maritza och Olli går med oerhört lätta steg hem ifrån jobbet och knäpper en,eller ja kanske två öl, vilket slutade i några till. 3/4 delar av familjen samlade och kunde bli annat än roligt och trevligt med massa hetlevrade diskussioner om det ena och det andra.
Sl'ngde oss i en Taxi och drog på Catwalk, faktiskt ruggigt överaskad om stället som jag föreställt mig som ett tönt ställe. Väldigt fresch ställe med utmärkt fält på dansgolvet. Kvällen rullade på och man slutade som alltid utslagen i sängen.

Lördag: Man går upp ur sängen senare än önskat... Men ack så lättad och utvilad. Döhungriga går jag och olli till den i särkläss bästa hamburgeria i Europa! Stor GOD Burgare, mycket pommes sjukt goda och en Cola för 3.5 euro och gudomliga såser som är gratis, ibland ser Gud vilka som förtjänar det lilla extra ;)
Dagen rullade på i fd. Filles säng med att kolla på hela säsong 1 av Californication! GUDMLIG serie, jag ska bli som han. eller kanske inte...
Sjöslag nr. 2. Tididgare på dagen skickade vi ett mess till tripp, trapp och trull och sa att de var välkomna till oss vid 21.30 för att kolla fotboll och dricka några kalla. Inte ett ord hörde vi å hela dagen och hade räknat ut dem totalt.
21.25 ringer det på porttelen, "öppna dörren!!" skrönar det ur det grå lilla luren, sagt och gjort och där stormar De 3 tappra (eller ja en dag i veckan iaf) in och överaskar oss totalt. MYCKET oväntat och så trevligt!
Fotbollen rullade på och Oliie gick back 250 spänn då Barca vinner med rättvisa 3-0. Ölen slank allt fortare ner i halsen och POFF så satt vi på vår kära bar Domino med varsin drink. Alla var där! Eller ja... Fysiskt iaf, men en av de 3, tripp, trapp och trull som numera heter STEN AD hade sina tankar någonstans i den där sjukt tjocka dimman som vi alla upplevt någongång. Halvt sittande, halvt liggande mumlar han fram några ord. Alla blir tysta, men ingen hörde vad han sa så pladdret fortsatte i samma takt som innan.
Tro det eller så lyckades han samla krafter och följde med till Catwalk, vi slirade runt där inne ett bra tag vissa mer än andra (STEN AD t.ex ), men det var inte hälften så bra som dagen innan. 
Tripp, trapp och STEN AD försvinner utan ett ord och kvällen slutar som dagen innan. mycket bra.

Jaja söndagen orkar ja inte skriva om då dett har tagit 2 timmar och 20 min att skriva.
Så jag önskar er en trevlig kväll och vill klargöra att "STEN AD" inte relateras med droger förutom Alkohol, andra droger tolereras inte i vår krets, just to let you know...

´So long!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

hahahha, jisses hur långt tog detta inlägg egentligen?! ;) 2.20minuter, du kanske skulle skriva om absolut alla dagar kommer du ha slutat jobbet på ett vips!

2008-12-04 @ 07:49:22
URL: http://ingridlovisa.blogg.se/
Postat av: Ami

Jag saknar Julia Linflooood!!!

2008-12-05 @ 12:57:47
URL: http://amiharutun.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0