Back on track.

Yeas då var man hemkommen efter en helt fantastisk vecka på Greklands ö, Samos.
Veckan har innehållit en heeel del schyssta grejer och någon få ocleana grejer som jag inte tänker ta upp haha.

Börjad med att bli bekanta med staden Pythagorian där vi bodde, dagen därefter besteg vi ett berg utan stigar eller dylikt vilkat var väldigt spännande faktiskt, på nervägen kom vi rakt in i en grotta där det var en kyrka inne i vilket var grymt! Vi funderar på om det är grottan som någon i bibeln fick sin uppenbarelse i, för den skulle tydligen finnas på ön.
Vi hyrde moppe för att ta ett varv runt ön och SHIT vilken härlig miljö! Jätte höga berg, klarblått vatten slingriga vägar. På turen så spanade vi in ett vattenfall som det var lite spännande att ta sig fram till. Vada, simma, repklättring och samarbete krävdes för att ta sig dit. Några stränder fick besök av oss och även Samos stad på hemvägen.
Dagen efter det så åkte vi med på en båttur till en ö utanför samos, båten avgick 10.30 och vi kom tllbaka vid 17.30. Båten puttrade sig fram till ön och lade till i en vik och öde strand där snorklingen var fin och solen väldigt stekande. Mat serverades på båten med den skönaste tänkbara Kapten, Antoni. Denna kväll hamnade för amdra gången på nattcluben Mythos club och där dansades och knöts kontakter fram till 7 på söndagsmorgonen!
Ja söndagen då.. haha seg, vaknade runt 3 på dagen och gled till playan för att återhämta oss och dagen blev väldigt lugn.
de 2 sista dagarna blev väldigt lugna, måndagen på närmaste playan och vid poolen och tisdagen spenderades på ännu en dags båttrip, samma båt, samma kapten, dock annan destinantion och annat folk på båten.
Det bjöds på mat, massa topless brudar och schysst snorkling, så vi njöt väl rätt mycket haha! (utan att låta snuskig :)
På onsdagen så fick iaf sova till 9.30 innan de var dags att stiga upp och packa väskorna för hemfärd.

Och nu sitter jag här, avslutar första dagen på jobbet efter resan på ett inte så stressigt vis.
Ja fler stories kommer nog och bilder kommer på Facebook mer!


Här är Indiana jones uppför ett av alla hindren fram till vattenfallet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0