Lördagen.

Var rätt chill. Började med att sova ut sedan dra till stugan med mormor och mamma. Gick o plockade ris o grejer och trixade lite. Mycket skönt att komma ut i naturen.
Drog sen hem och åt middag med mam o pap, ingen mindre är rökt älgkött o potatisgratäng. Bland de godaste jag vet iallafall! Och tycker så himla synd om alla som inte har möjlighet till att få älgkött regelbundet. Onekligen de bäsa som finns!
Efter det drog vi oss till Vansbro för ett gäng kalla. Hängde ut hos magnus, sen till Tobbe, sen hamnade vi på gatan skatandes och spelandes fotboll. Sen Selins för en vätskepaus, så där blev vi inte långvariga. Sen åkte vi till Järna delvis skatandes nerför skamsberget och vi hamnade på Järna hotell.
Under senare kvällen hade ja av någon anledning varit så himla hungrig och Selins ville verkligen inte hosta upp något käk och inget annat var öppet. Så vad gör man?
Jo precis, man åker till Hotellet i Järna. Vi kliver in, 4 killar och ser hur det sitter en ensam dam vid baren och ett par i hörnet och oss själva.
Beställer en öl och jag frågar utan förhoppningar om de har någon mat att servera. Till min stora förvåning svarar hon ja det r klart vi har och klockan är då 01.00. Helt fantastiskt sätt att avsluta kvällen. Sittandes på Dala-Järna Hotell till02.00 med 3 goda vänner och snacka skit över en öl o en pizza.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0