Göte Borg

Under helgen som var styrde jag, emil,waster o Anders den super röda Saaben mot herr Göte Borg som skulle bjuda på fest, filmpremiärer, gammla vänner, och många minnen att ta med sig hem. Eller minnen o minnen, av vad som lyckades fastna iaf.

Kom ner på fredagen runt 6 kanske o drog till trädgården nästan omgående för en inte alltför lyckad fest, sjukt mycket folk som letat sig dit för premiärvisning av nya Free Radicals filmen. Stämningen.. ja den verkade inte finnas hos folket, stramt, stelt och ingen musik. Istället tog vi oss ann stora is vidder, staket höga som träden, och mycket därtill och gick hem för att sova på Hotell panorama.

Foto av Christoffer W. (jag snodde den tihi)

På lördag morgon vaknade jag oförskämt pigg och låg o myste tills de va dags för hotellfrukosten. Gick ner o käkade med mina vänner innan vi gick upp o myste ännu mer haha.
Stan gjordes under dagen och vid3-4 var vi i full gång igen.
7 typ drog vi till Valand där ingha mindre än Secondhands hade filmpremiär för en grymt fet skidfilm som alla bör se. mingel, mat, dricka, och gamla vänner erbjöd förkvällen på innan Allmänheten fick komma in och det var väl där någonstans minnena börjar bli svaga för oss alla. Kvällen o natten var GRYM och alla verkade nöjda. Alla vi vaknade upp på rätt hotell, i rätt rum och såg märkte att vi levde o mådde dåligt, men bra!
Tack för den kvällen främst Emil, Anders, Waster, Jimmy fan tänkte skriva alla, men kom att de blev för många så ALLA ja träffade på under kvällen Tack!

Söndagen var en enda grå dimma men hem  kom vi ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0